Erkekler ciddi ilişkinizde sevgilinizin sizden önceki ilişkileri hakkında sorular sorar mısınız?

Bunu erkekler kadınlara yapıyorlar. Geçmişlerinde kaç sevgilisi olmuş, en son ne zaman sevgilisi olmuş, ne kadar ilerlemiş falan soruyorlar. Ama bir kadın erkeğe geçmişindeki ilişkilerini sorunca, bakir olup olmadığını sorunca, profilindeki fotoğraf çekindiği kadının kim olduğunu, onunla arasında nasıl bir ilişkisi olduğunu sorduğunda cinselliğe dair yaklaşımını vs sorduğunda erkek bunu HESAP SORMAK/HESAP VERMEK olarak algılıyor. Birkaç defadır bunu sorguluyorum üçünde de bana olumsuz tepkiler verdiler. Hoşlanmadılar bu durumdan. Bir kişiyi yaşadığı f*ck buddy ilişkisinden dolayı engelledim. Kendisi evleneceğim kadın bunları yapmasın yaparsa onu sevemem kafasındaydı (ben yapmadığım için sordum ve kızdım.) ikincisine de daha ilk konuşmamızda bunları sorunca kızdı ve beni engelledi. Üçüncüsünde ise bu son olan ona da profilinde fotoğrafı olan kadının kim olduğunu, onunla sevgililik yatma gibi bir şeyi olup olmadığını sordum. Cinsel fantezilerle ilgili soru sordum. Bunlar böyle sohbet havasında geçen şeylerdi. Hepsi böyle sohbet havasında geçti. Üçüncü olan sonra bana yazmadı. Ben de yazmadım onun yazmasını bekledim. Bugün gördüm çıkarmış beni. Neden çıkarttın diye sordum. Benim ondan hesap sorduğumu, eski tecrübelerimin acısını ondan çıkarttığımı (öyle bir şey gerçekten yok), yargılayıcı olduğumu, her şeyi çok kastığımı eleştirel olduğumu söyledi. Ben akışına bırakarak konuşuyordum dedi. O bana bir sürü fotoğraf yolladı hepsi tek seferlik açılıyordu. Ben de ona yolladım ama sonra sildim mesajlardan fotoğraflarımı. Buna alınmış. Benim ona güvenmediğimi, onu ifşacı olarak gördüğümü söyledi. Kendisine sorduğumda bakir olduğunu söyledi. Ama erkeklik icabı bunu söylememem lazım dedi. Ben de ne olacak ki bu da çok normal hatta iyi bir şey ben de bakireyim dedim. Onun 1-2 ilişkisi olmuş benim hiç olmadı dedim. Kendisi de kadınların-erkeklerin her şeyi çok hızlı ve kolay yaşamasından memnuniyetsizdi benim gibi. Ben de ona “evet bu bana kendimi enayi gibi hissettiriyor.” dedim. Kendisinin kıskanç olduğunu (ölçülüymüş), kız arkadaşının etrafında erkek kanka vs sevmediğini istemediğini söyledi. Ben de sonradan profilinde bir kızla fotoğrafını gördüm sordum. Ona DM’den attığım fotoğrafları silmeme alınmış. (NUDE FALAN DEĞİL AÇIK SAÇIK HİÇBİR ŞEY YOK) Bana dedi ki sen sorunlusun, ben seni düzeltemem (sanki ben böyle bir talepte bulunmuşum gibi)

Bu insanlar güveni ne olarak görüyorlar? Bir insan size bana güvenebilirsiniz deyince güveniyor musunuz? Kendi fotoğrafları tek seferlik açılıyor. Ben fotoğraf silince garip bulmuş. Kız arkadaşının erkek kankası olmasını vs istemez ben de kız kankası vs istemem. Profilinde fotoğraf görünce sordum. Kızmış. Benim bu yüzden hiçbir ilişkim başlamıyor. İnsanlardan bir şey talep ediyorsanız sizin de o taleplerin aynısını karşılamanız gerekiyor.

Geçmişiyle ilgili sorular sorarım
Geçmişiyle ilgili hiçbir şey sormam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel la bi cevap verin la.
Erkekler ciddi ilişkinizde sevgilinizin sizden önceki ilişkileri hakkında sorular sorar mısınız?