“Sana ilişkiler hakkında sorular sormak istiyorum, çünkü olgun birisin, beni anlarsın.” diyen erkekler var mı?

😂😂 İşte zeka yaa!!
😂😂 İşte zeka yaa!!
Ben anlamıyor muyum sorularınızla aslında kendi cinsel açlığınızı tatmin etmeye çalıştığınızı? İlişkiler hakkında sorular soracağım derken aslında benim özelimi sorguladığınızı ve bunun sizi tahrik ettiğini. Ve hep aynı taktik! 😄 Ve yaş grubu da 25-28. “Yaş geçiyor, geçen zaman da çok karlı geçmedi zaten, daha fazla zaman kaybetmeden ne yaşarsak artık!” mı diyorsunuz 😂 Yaa sizin kafanız nasıl çalışıyor? 😂

Dürtülerinizle değil zekanızla hareket edin biraz. Siz daha bir kadına nasıl yaklaşacağınızı bilmiyorsunuz.

Arkadaşlar ben diyorum ki bu tayfaya gelin ilişki kurma dersi verelim birlikte. Sevabına bunların dertlerine bir çare olalım. Sizce ne yapsınlar ve ne desinler de sohbete başlasınlar? Çünkü bunların beyinlerine kan gitmiyor düşünemiyorlar yeni taktikler. Biz onlara yeni taktikler öğretelim. Var mısınız? 😂😂
“Sana ilişkiler hakkında sorular sormak istiyorum, çünkü olgun birisin, beni anlarsın.” diyen erkekler var mı?