Fuckbuddy takıldığım erkek manitasıyla ayrılmış ama demedi bana, neden?

Benim hayatımda biri var ve yakınımdan biriyle beraber olduk sonrasında uzak durdu benden ve ciddi manita yaptı sonra o kız hayatındayken bana yazdı yine sonra biz bir tekrar konuştuk ilkte yüz vermedim sonra yine bişeyler yaşadık ama yakalanma riskleri yüzünden pek buluşamadık realde yakın olsakta sanal saha çok oldu sonrasında benden yine gitti ama hep geldi en fazla 3 hafta sürmüştür uzak durması hep geri geldi. Ve ben pek yüz vermedim sanki takılmalık bakan benmişim gibi davrandım hep ve tek seks yaptığı kişide benim diye biliyorum bide ciddi manitası vardı o kızla zaten bişey yaşamıyorlar neyse o kıza ilgisizmiş hep o süreçte benle konuşmuyordu ve geri döndü bana duygusal şekilde yaklaştı daha anlayışlı kıymetini biliyorm flan güzel şeyler dedi manitasıda hala hayatındaydı ama sonra yeni kızla ayrılmışlar ama bana demedi biz kavga flan ettk bu sefer ben biraz ilk kez alttan aldım gibi oldu daha samimi davranıyorm içim mi hissetti nedir neyse kızla ayrılmışlar ama bana demedi ve bana gayet yakın iyi sizce sebebi ne olabilir. Ve bence beni zor o kızı kolay görüyordu davranışlar sebebiyle.
Fuckbuddy takıldığım erkek manitasıyla ayrılmış ama demedi bana, neden?