4 yıldır çıkıyoruz normalde ilişkiye giriyorduk ve evlilik düşünüyorduk ben sehirdisina gittim 1 ay orda kaldım gelince yaparız diye kararlaştırmıştık geldim bugün de yapmak için buluşacaktık son anda benden kan geldi adet oldum ama yine de buluşmaya gittim arabasına bindim onların evine doğru gidiyorduk adet olduğumu söyledim birkaç gün sonra ilişkiye girelim dedim geri beni aldığı gibi kendi evime bıraktı ve ayrıldı bu kadar uzun bir ilişkiyi bitirmek böyle kolay mı?
Cevabın nedir?
Ne iğrenç insanlar var abi böyle kalitesiz sevgilim olacaksa olmasın bu ne ucuzluktur be igrecsiniz ikinizde. Sevgiliymis * . k siz birbirinizi seviyorsanız ben kiz arkadaşımı sevmiyorum. Insan sevgilisine dokunurmu orosp. u muamelesi yaparmı. Sevgili seviyorum demeyin birbirinize boş yapmayın
212 Yorumla
Soran+1 yılSevgiline dokunmuyorsan o zaman başka kızlarla mı yapıyorsun
Soran+1 yılŞimdiye kadar hickimseyle ilişkiye girmedinmi
Soran+1 yılKeşke o da senin gibi olsaydı
Soran+1 yılEvet bende inanamadim
Soran+1 yılAslında ben en baştan beri istemedim o başka kızlara gidecek korkumdan yaptım
- +1 yıl
Öyle adamsa yarın birgün senden hevesi gecincede gider kardeş inşallah pişman olmazsın. Seven adam sevdiğinden başkasına bakmaz. O gözle bakmaz yarını belli değil kimsenin bn s3vdigimle yatip yarın ölsem o lekeyle onu dünya da bir başına nasil bırakabilirim. Rabbim doğrudan kimseyi şaşırtıp kul hakkına girmeyi nasip etmesin. Herşey usulüne göre olsun eşimle girdigim ilişki içine seytanida sokmayalım. Allahın emrettiği şekilde girilmeyen ilişkiye şeytanda sizle beraber girer. Ondan olan çocukta ömür boyu şeytana hizmet ederek yetişir. Hak yolundan şaşmayın
+1 yılKendini kullanılmış hissetmiyor musun? Seninle neden birlikte olduğu gayet açık ve net değil mi? Neden hala çaba içerisindesin ki?
019 Yorumla
Soran+1 yılNeden kullanılmış hissedeyim bende istedim sonuçta yaparken zorla yapmadi
- +1 yıl
Seninle sadece cinsellik için birlikte olmuş. Konunun zorlamayla alakası yok. Cinsellik bitince de ilişki bitmiş. Yarın öbür gün libidosu tavan yaptığında yazıp döner sana. Tatmin olduğunda da aynı tavırla devam eder.
Soran+1 yılOlabilir sevgi bitti bende fark eder mi hem ilk defa olan birşey değil ki
- +1 yıl
Neden hala birliktesin o zaman? Karşılıklı çıkar ilişkisi mi?
Soran+1 yılBirlikte değilim ki ayrildik
- +1 yıl
Tamam o zamana kadar neden birlikteydin? Sevgin seni bırakıp gittiği an bitmedi sonuçta.
Soran+1 yılBen ondan intikam almak istiyordum
Soran+1 yılOnun için
- +1 yıl
Almış gibi durmuyorsun. Daha çok o istediğini almış gibi.
Soran+1 yılO birdaha benim gibisini bulamaz b1 haftaya hapse girecek
- +1 yıl
Emin olma bu kadar. Büyükte konuşmamak lazım. Çünkü gidenin yeri her zaman doluyor. Sen ne yapacaksın asıl onu düşün?
Soran+1 yılBüyük konuşmadım zaten tahminimi söyledim napacaksın derken nasıl yani
- +1 yıl
Hayatına nasıl yön vereceksin?
Soran+1 yılÖnüme gelenle çıkıcam artık kimseye aşık olmayacagim
- +1 yıl
Önüne de arkana da geleyim o zaman. Haftaya görüşelim? 😀
Soran+1 yılKızlık zarı duruyor
- +1 yıl
Hiç farketmez yol ayrımı yapan birisi değilim.
Soran+1 yılNe kadar firsatcisin
- +1 yıl
Sandığından çok daha fazla fırsatçıyım. Ne yapayım? Sen söyle? Görmezden mi geleyim?
+1 yılBence sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılFark etmez bende sevmiyorum artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
ohaa yani azizim.. neyse elemanın ne kadar basit olduğunu öğrenmiş oldunuz.. siz yerinizde olsam tek kelime konuşmaz görüşmezdim.
00 Yorumla
+1 yılkolay değil fakat tek derdi senden nemalanmak Allah korumuş şükret haline ve eşin hariç kimse ile ilişkiye girme bak Allah'ta istememiş sende isteme
04 Yorumla
Soran+1 yılGeçti artık
- +1 yıl
geçti fakat bir daha olmayacak değil o veya başkası ile
benim söylemek istediğim Allah seni korumuş iken sende bir daha kimseye bırakma kendini
Soran+1 yılBiriyle yaptım artık ne fark edecek ki yapsam da
- +1 yıl
o iş öyle değil. evlenmeyi düşünüyorsan
malum bölgenin kararması ve genişlemesi gibi geri dönülmeyecek durumlar oluyor bunu birçok erkek fark eder.
birde bir kere olmuş bari başka yapma.
yanlız bir kere de tadını alınca başka ama
+1 yılO cocuğun numarasini bana özelden atsana onu saçindan yerden yere sürüklerim yavşağa bak ya küfür etmek istiyom
019 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce de başka kızları seviyorum diye kandırıp bildikçe olmuş
Soran+1 yılBirlikte
- +1 yıl
Senden ricah ediyorum arabasina git üstünde böyle bir 2 litre boya dök komple ciz parcalar lütven
Soran+1 yılArabasina cok düşkün deli olut
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Hangi sehirde sorabilirmiyim? Arabasina düskünse sen insan değilmisij orus... ki böyle. bisey yapıyor nerde onum arabasi
Soran+1 yılBen o. rsbu değilim ne alaka
- +1 yıl
Ya sen degilsin ama Şu an yapmiyalim dedin ya oda si... olup gitti nasil bir gözle bakti o... gözle mi oyuncak mi ondan türkcem. biraz. bozuk tam anlatamıyorum gibi
Soran+1 yılAnladim demek istediğini onun karakteri bozuk iste ilk defa olan birşey değil yıllarca ben neler cektim
- +1 yıl
Vallah ben arabasini pert ederdim
Soran+1 yılŞikâyet ederse
- +1 yıl
Ben yapmadim dersin bitti allah allah hangi sehir izmirde olursa ben felsch ederim arabayi Şu an antalyadayim burada da olursa felsch ederim arabayi
Soran+1 yılKırıkkale
- +1 yıl
Offfff insallah değerini bilen bir insanla tanişirsin bir gün ve ömur boyu mutlu olursun allah onun belasini verir zaten 😔
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Soran+1 yılŞimdi de kızları ekliyor instagramdan
- +1 yıl
Şükür et kurtuldun
Soran+1 yılEvet ama sınır oldum şifresini biliyordum engelledim kizi
- +1 yıl
Yapma daha cok zarar görmediğine sükür et
+1 yılbize tekmeyi vurup onları seversiniz alın size kıymetiniz bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Ben o adamın taaa ya ulan nerden böyle malları buluyorsunuz
00 YorumlaAmacı ilişki imiş sevgi yokmuş bu şekilde ayrılmak kolay
014 Yorumla
Soran+1 yılBende de yok artık uzun zamandır böyle zaten ilk defa olan birşey değil
Soran+1 yılYok çok kez ayrilip barıştık şu zamana kadar neler çektim ondan ama artık bende de sevgi bittu
Soran+1 yılNe fark edecek sevmiyorum bende artık
Soran+1 yılYok seviyordum böyle yapa yapa kendinden soguttu
Soran+1 yılHayır aramadi
Soran+1 yılKendi bilir
Soran+1 yılŞimdi de kızları ekliyor instagramdan
+1 yılSaçmalık böylelerini mi seviyorsunuz ben sizleri anlamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılhahhahaha alemsın yaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
oyle sevgılımı olur yaa yanınızdakı adamı bıraz tanıyın be
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki 4 yılını bir hiçe vermissin
00 Yorumla
+1 yılDöner döner skck birini bulamazsa tabi :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte böyle kandırılıyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adam tam bir öküzmüş. Ayrıl gitsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKolaymış demek bak yapmadan niyetini öğrendin
00 Yorumla
+1 yılSalak biriyle birlikteysen bu kadar kolay bitirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPes diyorum.. ve bunca zaman hiç tanımamışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılTanıdım çok tanıdım kaç kere yaptı bana yanışını nele çektim bir anlatsam dudağın uçuklar ama o zamanlar seviyorduk bırakamadım herşeye katlandım şimdi sevgi kalmadı icimde
Soran+1 yılAynisi
Soran+1 yılDaha dogrusy ben seviiyordum o zamnlar
Cevap sahibi+1 yılYine de nasıl kabulleniyorsunuz anlamıyorum sevgimi bu yoksa alışkanlığın verdiği bağlılık mı her neyse bunu sorgulamak yersiz şimdi ama bence mantık ve doğru karar vermek çok önemli
Boyle insanlari hayatinda bulundurmaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam baya azmış adasfafasdfasd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhhhh manyak yaaa
00 Yorumla
+1 yılAmacı sadece seksmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk maşk yalan mk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz