- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, zorla cinsellik olamaz. Cinsel eylemler, rızaya dayanır. Eğer bir kişi cinsel bir eyleme rıza göstermemişse, bu eylem zorlama veya taciz olarak kabul edilir. Cinsel istismar, bir kişinin istemediği veya rızası dışında cinsel davranışlara maruz kalması durumunda gerçekleşir. Cinsel istismar, suçtur ve kurbanın haklarına saygı göstermek önemlidir. Cinsel istismar veya taciz gibi herhangi bir cinsel suçla karşılaştığınızda, güvende olmanız ve yardım almanız için hemen yetkililere başvurmanız gerekmektedir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır, zorla cinsellik olmamalıdır ve zorla cinsel ilişki suçtur. Cinsel ilişki, her iki tarafın rızasına dayanmalıdır ve karşılıklı anlayış ve onay üzerine inşa edilmelidir. Rıza, herhangi bir fiziksel, duygusal veya cinsel temas için önemli bir faktördür ve tarafların serbest iradeleriyle, zorlama, baskı, tehdit veya herhangi bir tür zor kullanılmadan verilmelidir.
Zorla cinsel ilişki, cinsel saldırı, tecavüz, cinsel istismar ve diğer cinsel suçlar gibi ciddi suçlardır. Bu tür davranışlar, yasalar tarafından suç olarak kabul edilir ve ciddi sonuçları olabilir, hem fiziksel hem de duygusal olarak mağdurları etkileyebilir. Herkesin cinsel haklara saygı gösterme, rıza ve karşılıklı anlayış ilkesine uyma sorumluluğu bulunmaktadır. Zorla cinsel ilişki kabul edilemez ve suçtur.
11 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sırtını dönüp yattıysa istedik vermem dediyse gidiklar iyice uykusunu açar yastık savaşı na zorlarım. Biraz oynar fazlaaktif olmadan onu yenecek gibi pasif davranırım sonra o havalara girer yenen yenilenme birlikte olur derim oda kabul çünkü yeneceginden emin mali kurtarmaktır emin halde birden bastırır onu yener ise başlarız. O da kazansa bile o aktif ben pasif işi bitiririz nasıl plan😂😂 çok yaratıcı degilmi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Olaya bir de bu açıdan bak bakalım sevgili Rengarenk
13 Yorumla- +1 yıl
Durum vahim desene 😂
- +1 yıl
🤣
- +1 yıl
Bana ulaşır mısın?
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Olmaz. Zaten konu oraya geldiyse tadı da olmaz. Ama bazı kadınlar durduk yere çok naz yapıyor. Bu da erkeği soğutuyor. Türkiye'de çoğu kadın cinselliği erkeğe sunduğu bir hediye ayrılacalık olarak görüyor. Bu da çok saçma ilişkilerin doğmasına sebep oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Yat Zıbar Mete 🤣🤣
- +1 yıl
Üzdün 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılZorlayarak ya da zorlanarak tamam. Fakat zorla (istemediği halde ) Bu tecavüze girer ve asla kabul edilir bir şey değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Papatyam burada kasdettigim olay tecavüz değil o farklı bir boyut bunu konusnak tartışmak bile yersiz benim sormak istediğim şey tam olarak şu ilişkide ısrarcı olunmalı mı ya da hayır cevabı aldığın halde ısrar etmek ya da hakaret vss ederek ilişki yaşanır mı bunun cevabını almak istiyorum
- +1 yıl
Israr zorlama boyutunda ise yanlış Fakat naz ve cilve ile gelen hallere ısrar ile hafif dokunuşlarla ikna etmek o ana haz katar. İlişkiye girmedi diye hakaret ve zorlama varsa buda yanlış. Karşılıklı olunca anın keyfi bir başka olur.
- +1 yıl
Kesinlikle bir şey öyle ısrarcı olmak değilde ikna edici olmsk daha doğru olur çünkü bir şey karşılıklı olursa anlam ifade eder
- +1 yıl
👍👍🤚🤚
+1 yılBu kadınların nazları bıktırıyor insanı. Erkeklerin de kötü. Bir taraf istiyorsa diğer taraf yapmalı yani.
111 Yorumla- +1 yıl
Tm sus yat Zıbar Ertuğrul 😂😂
- +1 yıl
Yatamam. Kalkmışken yatılır mı 😂
- +1 yıl
Ertuğrul beni üzüyorsun 🤣 sana üç gün çevrim dışıyım dedim nesini anlamıyorsun bunun hıhhh 🤣🤣
- +1 yıl
Bizde farklı paket kullanırız. İllaki çevirim içi olmana gerek yok. Çevirim dışı da işler yaparız 🤣
- +1 yıl
Ertuğrul aklıma ne geldi biliyormusun adamın birisi era Erika cikmisti kadının birine sırf onunla birlikte olmak için bilmem kaç kilo et aldım diyordu 🤣 birde öyle bir söyleyişi vardiki gulermisin aglarmısın hatta burada onu soru olarak bile paylaşmıştım
- +1 yıl
Esra Erola çıkmıştı klavye yanlış yazmış
- +1 yıl
Ne deliler var yaa
- +1 yıl
Valla adama hem acıdım çünkü çok masum bir anlatımı vardı hem güldüm
- +1 yıl
Birlikte olmak için kilo kilo et almayanda ne biliyim 😂😂😂 lannn biz şöyle bir adama denk gelemedik bee 🤣
- +1 yıl
Sana da tonton alan bulunur et 😂
- +1 yıl
Valla biz öyle bir şey görmedik öyle taleplerimizde olmadı
+1 yılOlmaz hatun tecavüze girer, girmese bile olmaz yani tutkusuz olmaz ben karşıyım hııı. 😂
210 Yorumla- +1 yıl
burada kastdetmek istediğim şey tecavüz değil zaten tecavüz olayın başka bir boyutuna giriyor bunu konuşmak ya da tartışmak bile yersiz olur benim sorduğum şey şu bir erkek cinsellikte ısrarcı olmalı mı? ya da hakeret ederek vss bı cinsellik yaşanabilirmi ben bu sorunun cevabını almak istiyorum
- +1 yıl
Hah öyle, ısrar sıkar ya, fazla naz aşık usandırır derler ya fazla ısrar da aşık usandırır bence.
Tadı kaçar o zaman da, modu düşük olur hem, mastürbasyondan farkı kalmaz. 😂 - +1 yıl
Kaya'nın ardı Mersin beklerim yarim gelsin 🤣 beklemekten usandım Allah bela. nı versin 🤣🤣
- +1 yıl
Hah şöyle konuş dinleyelim. 😂
- +1 yıl
Nasıl bülbül şakıyorum ama 🤣
- +1 yıl
Bal damlıyo bal. 😂
- +1 yıl
Bu arada sesim gerçekten çok güzel dir sezen aksu dan sonra ilk parmakla gösterilen insan benim ama orta parmakla tabii 😂😂
- +1 yıl
Yiğidi öldür hakkını yeme, sesini duymak isterim özgürce inlerken. 😂
- +1 yıl
Öyle ölmem torpil atsaydın üstüme keşke 😂
- +1 yıl
Torpil hafif kalır. 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinsellik aniden gelişen bir olay çok istekli olursun kendini Durduramazsın
121 Yorumla- +1 yıl
Cenk çok çılgın gördüm seni 🤣 aynen öyle cenk cinsellik doğaçlama yaşanırsa daha keyifli olur ve daha çok haz alırsın olayın şartların akışına göre hareket edersin , ver etkiyi gör tepkiyi temsili 🤣🤣
- +1 yıl
Kesinlikle cenk su akar yolunu bulur 😂 yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Cenk İlişki diyince aklıma şey geldi: bizim bir akraba vardı böyle sıcak bir günde dupdururken ilişkiye girmiş 😂 kadın geliyor sanmış 😂 meğer adam gidiyormuş 😂 dağ gibi adam pattan gitti 😂 rahmetli karı kızın üzerinde dirift atmayı severdi 😂
- +1 yıl
Bu nasıl yorum laa 🤣 elbisen yırtila emii 😂
- +1 yıl
Ölmeye bukadar meraklıysan gel ben öldürürüm seni 🤣 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂😂
- +1 yıl
Sana da kiyilmaz ki bee mübarek 😂 bana dirin lazım 😂 ölünü napiyim 😂
- +1 yıl
Dimi ama 😂 bende öyle düşünüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Yok canım estafurullah sen benden daha alemsin 🤣🤣 hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Aşk olsun burası özel degilmi şimdi 🤣🤣
- +1 yıl
Senin canını yiyeremm haaa 😂
- +1 yıl
Benimle insan yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
+1 yılolmaz hiç teklif edemem... arzulu insan yoksa seks sadece eziyet
110 Yorumla- +1 yıl
Belki ısrar edici değilde ikna edici olabilirsin karşındaki insanın biraz nazlanması ilişkiye heyecan katar 😂 belki de kadın senin vahşi cazibene dayanamaz 😂 yüzünü döner 😂
- +1 yıl
Hiç uğraşamam istiyorsan yatıştırsın duvara yapmışsın dudaklarıma :)
- +1 yıl
O zaman ver etkiyi gör tepkiyi 🤣 der susarım 😂 yürüyen cazibe seni 🤣🤣
- +1 yıl
Vereyim bebek…. :) ne zaman istersen
- +1 yıl
Ver kurtul 😂 vermeyipte napıcan 😂
- +1 yıl
😂 olur senden mi esirgeyeceğiz. Mezara götürüyor napacağız 🤣🤣
- +1 yıl
Götürüpte
- +1 yıl
Verdin mi 😂
- +1 yıl
😅 sen gelip almalısın :) adresi yolluyorum :)
- +1 yıl
Yolla gelsin 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılZorla olmaz, olamaz, olmamalı fakat bu tür fanteziler mümkün.
16 Yorumla- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣🤣 yani olsbilir tabi şiddeti seven kadınlarda var fantezi amaçlı yapılabilir
- +1 yıl
E aynı şeyi söylüyoruz işte
- +1 yıl
Gülüm ben tecavüzden ya da faztazi amaçlı sormuyorum soruyu cinsellikte ısrarcı olunmalı mı hakaret vss ederek ilişki yaşanır mı bunun cevabını almak istiyorum
- +1 yıl
Gülüm "cinsellikte ısrar", "hakaret vs." Şeklinde kafaları daha da karıştırdın.
Doğru cevap için sorunun da berrak olması lazım bence. - +1 yıl
Soru gayet açık zorla cinsellik olur mu
- +1 yıl
Peki, olur.
Zorla değil de "ısrar sonucu, çok da istemeyerek" olur.
Diğeri türlü "zor kullanarak" oluyor çünkü ve o bambaşka bir durum yani.
+1 yılGönülsüz s... Ten çip doğarmış hesabı olmaz
118 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aynen öyle derler zorla yapınca zaten bir anlami da kalmıyor bir şey karşılıklı olursa keyif verir sizin tabitinizle inek gibi yatar 😂😂 sende ihtiyacını gidermiş olursun ama haz alamazsin
- +1 yıl
Sen inek yatışı görmedin herhalde o bile hareketli odun kütük
- +1 yıl
😂😂 sende ne deryliymişsin kıyamam sana
- +1 yıl
Evet var öyle ablalarımız dünya yansa banamısın demez 😂
- +1 yıl
Dertli olduğum için demedim sanırım yanlış anlaşıldım
- +1 yıl
Hayır gülüm yanlış anlamadım merak etme sıkıntı yok
- +1 yıl
18 saat haber alamadıysam merak etmem fatiha okurum 😂
- +1 yıl
Ya senin canını yiyeremm haaa 😂 çok bilmiş şey seni
- +1 yıl
Sos istermisin 😃
- +1 yıl
Zahmet olmazsa alıyım 😂 seni nar ekşili limonlu dürüm yapıp gömmek vardı şimdi 😂😂
- +1 yıl
Ama niyetlisin değil mi 😃
- +1 yıl
Hayır değilim hafta sonları oruç tutmuyorum oyuzden seni elime gecirsem varya 😂😂
- +1 yıl
Gel al fırsatından mı yararlanmak istersin yoksa paket servismi
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
Getir var mı sizde peki beyefendi 😂
- +1 yıl
Maalesef yok hanımefendi 😃
- +1 yıl
Deme yaa tühhh 😂 bak işte bu beni üzer 😂 srn kendini kargo yapsbilirmidin peki kurye kapıma kadar seni getirse bu mumkun olur mu beyefendi 😂
- +1 yıl
Elbette mümkün yukarıda yazmıştım sanırım dikkate almadınız
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılona tecavüz diyorlar ama :D evliyken yapılmamalı risk taşır aldatma filan ;)
16 Yorumla- +1 yıl
Volkancığım burada tecavüz olayından bahsetmiyorum o çok farklı bir boyut ve bunu konuşmak tartışmak bile yersiz olur benim bahsettiğim olay şu ısrarcı olmak hakaret vvederek birlikte olmaya çalışmak eşinle yafa sevgilinle karşındaki hayır demiştir mesela bende diyorum ki zorla cinsellik olur mu ısrar edilmelimi
- +1 yıl
ısrarcı olmazsan yılda 2 veya 3 kere sevişirsin :D ısmarcı olmak lazım istisnalar kaideyi bozmaz ama kadınlar ısrar edilmesini bekliyor.
- +1 yıl
🤣🤣 deme öyle volkan deme öyle 🤣 tamam yat Zıbar volkan 😄🤣
- +1 yıl
ne yatarım nede yatırırım :D alev alır ortalık :D
- +1 yıl
Tm volkancığım şimdi dakin ol ve yerine otur ben senden korkmaya başladım 😂😂
- +1 yıl
Sakin
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla derken tecavüz ile değil ama zorla ikna ederek olur. Hemde tadı daha iyi oluyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle zaten zorla yapulan bir işten hayırda gelmez ama ikna edici davranışlar sözler ilişkiye heyecan katar ve insana daha çok cezbedici gelebilir biz buna cinsellikte aşk oyunu diyoruz işte 😂😂 ver etkiyi gör tepkiyi temsili 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHaha örnek süper 😃😃 aynen cilveleşerek işi sekse götürmek seksin tadını daha da artırır. Biraz da fanteziye dökmek şart tabi
- +1 yıl
İşte biz buna tecrübe diyoruz 😂😂
- +1 yıl
Beyefendi
Cevap sahibi+1 yıl11 yıldır sırf evlilik olarak o tecrübe bende de var maalesef 😃 ondan öncekiler çıraklık dönemi
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellik zorla olursa tecavüz olur kadın ya da erkek fark etmez zorlama ile olmaz
18 Yorumla- +1 yıl
Tm sus yat Zıbar Selamiii 😂😂
Cevap sahibi+1 yılneden kızıyorsun ki gönül zorlamamı istiyorsun sanki seni seniiiii gizli gizli fantezilerin mi var kız senin 😉😉🙂🙂🙂🤪🤪🤪😅😅
Cevap sahibi+1 yılhadi gel beraber el atalım şuna o zaman 😜😜🤣🤣
- +1 yıl
He he gizli fantezilerim var 😂 uğraşmayı ve uğraştirmayi severim
Cevap sahibi+1 yılhani hep sen beni duvara yapıştırıyordun ya bu defa ben seni duvara yapıştıracağım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Tm sus yat Zıbar 😂
Cevap sahibi+1 yılyatılmıyor işte yapıştırmadan 🤭🤭🤭
- +1 yıl
Kaya'nın ardı Mersin beklerim yarim gelsin , beklemekten usandım Allah bela.. nı versin 😂🤣😂
Olmaz bence ama iki tarafta anlayışlı olmalı bir tarafin talebi varsa zorlanmasına gerek kalmadan yapılmalı zaten ama öküz bazı erkekleri goruncede kadinlara da hak veriyorum 😂
00 YorumlaAh Selami ah. Ldjdbd
Zorla olan hic birseyi sevmiyorum, zorla hic birsey olmaz, olmamali.
012 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Noldu Selamiii 😂😂
- +1 yıl
Hangi konuda gülüm
- +1 yıl
Daha üç gün geçmedi üç geçince söylerim 🤣
- +1 yıl
😂😂 ilahi ben
+1 yılZorla tecavüz diyenler umarım o kadın gizlice hamile kalır çocuğu da doğurur hayatınızı zindana çevirir inşallah.
00 Yorumla
+1 yılYani tecavüzler İşte bu yüzden oluyoruz Vallahi seksten ve maalesef bazıları zorla yapılan seksten ıyor zevk alıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Zorla ancak fantezi olur yoksa olmaz ya be demiş büyükler gönülsüz s*kişten çüksüz ogllan çocuğu doğar 😄😄
00 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olmadığı gibi zorla cinsellikte olamaz bence olmamalıda iki taraftan biri isteksiz ise tad tuz kalmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz nefret ederim zevk almam
16 Yorumla- +1 yıl
Ya öyle bir söyledin ki korktum 🤣🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
Korkacak bir şey yok Bihter ama kaçma sende artık
- +1 yıl
Şimdi kacmayipta napiyim 😂 durupta kim vurduya mı gideyim hıı 😂
- +1 yıl
Kim vurduys gitmezsib
- +1 yıl
Nereye giderim 😂 çok bilmiş şey seni kacmaiyim da kurda kuşa yem mi olayım
- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılOlur hanımefendi neden olmasın
15 Yorumla- +1 yıl
Olmaz beyefendi çünkü zorla gönülsüz yapılan işten hayır gelmez ama ikna edici davranışlarda ya da sözlerde bulunmak ilişkiye heyecan katar karşındaki insanı da duygularını harekete geçirebilir biz buna cinsellikte aşk oyunu diyoruz ver etkiyi gör tepkiyi temsili 🤣🤣
- +1 yıl
Gerçekten mükemmel bir kadınsınız hanımefendi
- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 çok naziksin 🙏
- +1 yıl
O sizin güzelliğiniz hanımefendi
- +1 yıl
🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılZorla cinsellik = tecavüz
151 Yorumla- +1 yıl
Gülüm ben burada tecavüz olayından bahsetmiyorum o çok farklı bir boyut tecavüzü konuşmak tartışmak bile yersiz çünkü kimsenin böyle bir hakkı yok heleki çocuklara benim burada Şırnak istedigim şey şu ilişkide hayır dendiği zaman ısrar edilmelimi hakeret vss ederek cinsel ilişki yaşanır mı bunun cevabını almak istiyorum
- +1 yıl
Hayır tabiki. Cinsellik karşılıklı alışveriş demektir. Karşı tarafın razılığı yoksa tadı olmaz ki. Mesela kuru ekmekte karın doyurur kebapta. Birini yerken haz duyarsın aynı zamanda ihtiyacı karşılasın. Diğerinde ise sadece ihtiyacı karşılarsın
- +1 yıl
- +1 yıl
Selami kim 😂
- +1 yıl
🤣🤣 görselde öyle yazıyor bende ismini bilmediğim için sana selamı dedim küçük bey 🤣🤣
- +1 yıl
Burdaki selamiii bütün erkekleri temsil ediyor 😂😂😂
- +1 yıl
Herkese seksmii gözüyle bakıyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Selamiii
- +1 yıl
Adım Mert o zaman söyleyeyim 😂
- +1 yıl
Tm mert teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Mert şimdi senin profil resmine baktım da çok marjinal bir adamsın
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Yaşam tarzım biraz farklı diyelim. Özümde iyi insanım ama tanısan seversin 😂
- +1 yıl
AA karizmatik beyefendi yorum yazmış 🤣
- +1 yıl
Mert ben zaten kötüsündür demedim ki illaki iyisindir yani havalı , karizmatik bir auras olan duruşu olan bir adamsın demek istedim Allah sahibine bağışlasın yürüyen cazibe seni 🤣🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim iltifatlar için 😄 Sahibim yok. Bu gidişle olmayacakta sanırım. Bahtım kara 😂
- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂 duygulandım lann kıyamam sana 😂 seksi şeyyy seni 🤣 zamanı gelince oda olur merak etme
- +1 yıl
Sen şey de " bihtıhğ yaa bir değişiklik olsun hayatımızda 😂😂
- +1 yıl
bihtıhğ yaa bir değişiklik olsun hayatımızda 😂😂
- +1 yıl
Oldu mu 😂
- +1 yıl
Hayır olmadı 😂 marjinal beyefendi yerimizde sayıyoruz 😂
- +1 yıl
Boş yerlere doğru ilerleyelim o zaman bi zahmet 😂 iftar saati kimse beklemesin 🤣
- +1 yıl
İlerliyelim beyefendi 😂 hadi anam hadi anam arkadan vermeyen kalmasın 🤣
- +1 yıl
Bu şarkı benden sana gelsin " kekliğimi vurdular na na na nananam 😂 kanadını kırdılar nana nana nanam daha ben küçücüktüm yarimden ayırdılar 😂 gel gel yanıma keklik gel gel yanıma keklik 😂😂
- +1 yıl
Ben vermedim henüz ama 😂
- +1 yıl
En sevdiğim şarkıdır bu 😍😂
- +1 yıl
Bu arada sesim gerçekten çok güzel dir sezen aksu dan sonra ilk parmakla gösterilen insan benim ama orta parmakla tabii 😂😂😂
- +1 yıl
Acele etme yavru ceylanim ilerki durakta verirsin 😂😂
- +1 yıl
Benim hemen verip kurtulmam lazım
Durum acil 😂 - +1 yıl
AA iki gözümün çiçeği yorum yazmış 🤣
- +1 yıl
Yaaa utandırma 🤭😂
- +1 yıl
Keşke hemen vermeseydin biraz naz yapsaydin bugün olmaz yorgunum başım ağrıyor 😂 deseydin adettendir 😂
- +1 yıl
Yok be. Sonunda verilecek zaten. Kurguya gerek yok 😂
- +1 yıl
Olsun sen yinede naz yap adettendir 😂
- +1 yıl
Ben seni yatağa atmak için biraz kivranıyım 😂 yürüyen cazibe seni 😂
- +1 yıl
Yoksaki iş kurguya kalırsa bu ülkede kör tuttuğunu si.. ki. yor. zaten 🤣
- +1 yıl
Tamam naz yapıyorum o zaman. Hemen vermek yok 😂
- +1 yıl
Ya bugün işte çok yoruldum. Başım ağrıyor bugün olmaz 😂
- +1 yıl
Yaa çok tatlısın 😊 erkek diyince de bir garip oldu gercekten 🤣🤣
- +1 yıl
Genelde erkekler Sırp askeri gibi hazır kıta bekler değil mi 😂
- +1 yıl
Tm yavrum dinlenirsin sen sokul yanıma
şöyle bakıyim 😂 - +1 yıl
Yaaa olmaaaaz. Başım çok ağrıyor 😂
- +1 yıl
Sus leynn dellenme 😂 ah sen benim elime bir gecsen varyaa 😂 ne baş ağrın kalır ne yorgunluğun 😂
- +1 yıl
Naparsın ki 😂
- +1 yıl
Birazda konuşursan seni duvara yaslarımmmm 🤣🤣
- +1 yıl
Ve konuşuyoruuuum 😂
- +1 yıl
😂 yat Zıbar Selamiii 😂
- +1 yıl
Yine selami olduk 😂
- +1 yıl
😂😂 aynen valla öyle oldun kadın milleti değilmiyiz işte hep aynıyız nasıl işimize gelirse 🤣 çok mükemmel varlıklar değilmiyiz ama 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Mükemmel ötesi bir varlıksınız kadınefendi hanım bayan 😂
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Zorla cinsellik var zaten. İsmi tecavüz
12 Yorumla- +1 yıl
burada tecavüzden bahsetmiyoruz aslında ısrarcı olmak , ya da hakaret vss ederek birlikte olmak vs gibi bir zorla ilişkiden bahsediyoruz
- +1 yıl
Tecavüz olayı çok farklı bir boyut bunu konusnak tartışmak bile yersiz olur
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılIsrarcı olmayı severim.😂
13 Yorumla- +1 yıl
Israrcı olmayi severim tenhada yakalarsam affetmem 🤣🤣 temsili gibi olmuş
- +1 yıl
Canını acıtabilirim ısrar konusunda 😂
- +1 yıl
DEDİ : HALİL SEZAİ 😂😂
Zorla olmaz ama cinsellik olmazsa evlilikte ayrılmaya gider aldatmaya gider :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olmaz, olsa da tadı olmaz.
17 Yorumla- +1 yıl
Tm sus yat Zıbar Adanalı 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂🙋
- +1 yıl
Çünkü aşk tesadüfleri sever 🙋🙋
+1 yılAslında bu konuyla ilgili bir hemcinsimin yardımına ihtiyacım var. Bana yardımcı olur musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Olmaz ya zorla
123 Yorumla- +1 yıl
Neden olmaz ki peki
- +1 yıl
Olmazmi 😂
- +1 yıl
Evet çokta şaapmamak lazım 😂
- +1 yıl
Kesinlikle 👍 ama ikna etmek için cabalayabilir bunda bir mahsur yok
- +1 yıl
Ben mi
- +1 yıl
Ben adamı alır duvara yaslarım 😂 ayıptır söylemesi biraz vahşiyimdir de 😂😂
- +1 yıl
Oyuzden hiç bir erkek bana hayır demedi 😂 ama evette demedi 😂😂
- +1 yıl
Sanada kocaman günaydın canim ☘️🌺🌿💠🌸🌼💮💠🌿🌺☘️🌸🌺☘️🌿💠
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiyim dışarı çıkmıştım birkaç alacağım sey vardı havada okadar guzelki anlatamam şimdi çay molası verdim kendime sen nasılsın napiyorsun günün nasıl geciyor
- +1 yıl
Evet gülüm bilerek sormuyorum geçen hafta çok soru sordum birde süper soru seçilince çok yorum ve bildirim geldi sıkıldım açıkçası oyuzden ortalık biraz sakinlessin istedim ama bu akşam sorarım büyük ihtimal
- +1 yıl
Teşekkür ederim bu arada iyiyim çok şükür biraz yorgunum Bayram üstü onun haricinde bir sıkıntım yok
- +1 yıl
Sen nasılsın napiyorsun günün nasıl geciyor
Önünü dönmesine gerek yok pozisyon iyi arkadan yapıştırsın suratı görmedi mi başkası diye fantezi bile yapar 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ne şanslıymışımm bunu hissettim bu soru sayesinde 🤭
00 YorumlaTabikide hayir zorla olmaz
26 Yorumla- +1 yıl
Neden olmaz peki mert
- +1 yıl
Kesinlikle öyle çünkü zorla yapılan işten hayır gelmez... yorumun için çok teşekkür ederim mert eline emeğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Olmaz teyze
13 Yorumla- +1 yıl
Olmaz tabi teyzesinin gülü 😂 bir şey karşılıklı olursa bir anlam ifade eder zoraki yapilan bir işten ne hayır gelir ki dimi çocuk adam 😂
- +1 yıl
Rica ederim abkadinin gülü şimdi eskortlara laf etmek benim haddim değil bilemezsinki neler yaşamıştır neden bu yolu seçmiştir onlarla yapılan ilişki zaten ilişki değildir karşılıklı bir ticaret bir alışveriş niteliği taşır
+1 yılOlur olur
114 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olur peki? Sence zorla yapılan işten hayır gelirmi
- +1 yıl
Gelir zorla yaparım ben
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Niye ya 😄ne dedim dkfkf
- +1 yıl
- +1 yıl
Hiç seks yapmamış ben bunu beğendi dkkff
- +1 yıl
Nerem hınzır
- +1 yıl
Heryerin 😂
- +1 yıl
Baksana emeklemeden koşmaya çalışıyorsun 😂😂
- +1 yıl
Yok be kendi halindeyim😕
- +1 yıl
Ama hiç ilişkiye girmedim diyorsun ama zorla yaparım diyorsun 😂 biz buna emeklemeden koşmak diyoruz
- +1 yıl
Yaşamadım ama yaparsam istemezse zorla yaparım demek istedim 😄
- +1 yıl
Zorla olmaz zorla yapılan ilişkiden hayır gelmez ikna edici olabilirsin ama bir şey karşılıklı olursa anlam ifade eder
- +1 yıl
Gelir getiririm ben sjdj
Gönülsüz işten bisey çıkmaz
Tabi olmaz10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılZorla tecavüz olur reis🤣
00 Yorumla Yalnız o tecavüze giriyor. Olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılTecavüz oluyor zrola olunca
00 Yorumla
+1 yılOlmaz tabii ki.
00 Yorumlaİkisi de olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılT*cavüz fantazisi ise iyi olur☺😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zorla olmaz tabiki yaa
00 Yorumla
+1 yılkimi kadın onu sevıo ama
00 Yorumla
+1 yılZorla olmaz o tecavüz olur hoş olmaz
00 YorumlaTecavüze girer