Çocukla başka yer olmadığı için bir parkta yiyiştik sizce etraftaki insanlar ne düşündü basit bir kız olduğumu mu düşündüler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir parkta bir çocukla yiyişmesi nedeniyle diğer insanların kendisini nasıl algıladığı konusunda tam bir fikir edinemeyiz. İnsanların gözlemleri ve yorumları oldukça subjektiftir. Ancak olası tepkileri şu şekilde sıralayabiliriz:
• Sadece bir arkadaşla sosyalleşmek için parka gelmiş bir genç kadın olarak görülmüş olabilirler. Arkadaşlık ilişkileri dışında herhangi bir anlam çıkarmamış olabilirler.
• Kendisini "basit" ya da "duygusal" olarak algılamış olabilirler. Fakat bunu kesinlikle bilemeyiz.
• İlişkinin romantik bir ilişki olup olmadığını tahmin etmeye kalkmış olabilirler. Ancak yine bunu net olarak söyleyemeyiz.
• Çocukla birlikte olması bazılarını şaşırtıp, bazılarını da ilgilendirmiş olabilir.
• Kadın olması nedeniyle daha fazla ilgi ve yorumla karşılaşmış olabileceği de muhtemel.
Kısacası, etraftakilerin ne düşündüğü hakkında kesin bir şey söylemek mümkün değil. Kendi hissettikleri, varsayımları ve önyargılarına göre farklı şekillerde yorumlamış olabilirler. Senin kendi hissedişini yansıtan gözlemlerin bize daha yararlı olacağını düşünüyoruz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Ben şöyle düşünürdüm eskiden kızların asaleti vardı hayaları vardı şimdiki kızlarda ne edep var ne haya bu gibiler yüzünde hep depremler oluyor dünya bile kaldıramıyor hayasızlığı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılböyle şeyler ulu orta yerde yapılmamalı heleki park gibi çocukların yoğun bulduğu bı yerde hiç ama hiç hoş değil.
72 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilerek veya bilmeyerek her nasılsa kötü ve hoş değil asla kimse kimseyi bu tür davranışlarda bulunurken görmek zorunda değil her şeyin bir yeri ve zamanı var
+1 yılİnsanların değil Senin ne hissettiğin, ne düşündüğün ama daha çok Allah'ın ne düşüneceği önemli bence
00 Yorumla
+1 yılınsanları boş ver de sen kendın hakkında ne dusundun?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılherhalde doğru bırı böyle şey yaparmı ne düşünseler de haklıdırlsr
00 Yorumla
+1 yılÖyle ama fark eder mi bunu umursasan zaten yapmazdın
00 Yorumla
+1 yılTam ağzıma layık bi kız bana göre derim keşke benim olsa derim içimden
01 Yorumla
Soran+1 yılne güzel ben de diş doktoru olcam
+1 yılKeşke ben olsam
Hallederdim
00 YorumlaEmpati kur bakalım sen ne düşüneceksin
00 YorumlaÇok kişi bunu yaptığı için göze batmazsiniz.
00 YorumlaNe kadr ılerı gittnızkı
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılGördülermi her şeyi millet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Düşünmüşlerdir baya baya yiyiştiyseniz
00 Yorumla
+1 yılkime ne
10 Yorumla
+1 yılbasitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNaptijix peki
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyok, iyi aile kızı
10 YorumlaBnlede yap😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani biraz
00 Yorumla