Son günlerde partilerde clublarda bi kaç kişiyle öpüştüm ve şimdi herkes bana bakıyo okulda bu yayılmış evet ama çok normal değil mi bunlar millet her gün biriyle yatıyo benim sadece öpüşmem olay olmuş gözler full bende niye yaa
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ee yakında unutulur merak etme gadası
biz baya popüleriz ben ve öpüştüğüm kişiler bu şerefsizler de anlatmış millete hatta üstüne koyup anlatmışlar s*kso çekti diye
İyi işte erkekler dibinde biter 🤣
Bi yandan hoşuma gidiyo konuşulmak
boş ver böyle daha iyi kızlar kıskanır kendileri yapamadıkları için
onlar birinden hoşlandım da yattım sen sadece duygu yokken kendini elleyip öptürüyon gibi bakıyor olabilirler ama neticede ikisi de aynı
biz baya popüleriz ben ve öpüştüğüm kişiler bu şerefsizler de anlatmış millete hatta üstüne koyup anlatmışlar s*kso çekti diye
göze çok batan biri gözden düşürülmek istenir öyle düşün yaşıyorsan böyle bir şey biraz gizli yaşa
Amaaan konuşsunlar bırak zaten hepsini engelledim bi daha konuşmam onlarla bütün popüler kişiler bi araya gelince böyle oluyo en iyisi daha gizli kişilerle takılmak
olabilir o zaman hem senin için daha heyecanlı şeyler olabilir ama tabiki sen bilirsin
Bişiler yapmadan önce de hep konuşuyodular bişi değişmedi aslında
sen bu duruma alıştın milletin ne dediği ne anlattığı veya ne duyduğun hiç önemli değilse kafana göre takıl ama yok kafana takıyorsan da çevreden uzaklaş böyle flört takılmalık huyundan da vazgeçmiyorsan da evinde falan yap yapacaklarını gizli olsun
Zaten umrumda değil eğlendik bitti o kadar
iyi o zaman sorun yok
Elalemi umursamamanı tavsiye ediyorum. Öpüşürsün, sevişirsin, s.. kişirsin, bunlar kimseyi ilgilendirmez.
Hiç aldırış etme... Elalem konuşur... Sen ne istiyorsan onu yaşa...
Zateeen ki bunlar olmadan önce bile full arkamızdan konuşuyodu insanlar o yüzden farketmez
Ahahahaaa s.. ktiret... Hayat senin hayatın, başkalarına göre mi yaşayacaksın?
Hayır kimseyi ilgilendirmez aksine hakkımda konuşmaları hoşuma gidiyo beni bu kadar umursayıp dedikodumu yapmaları düşünsene artık eskisinden de çok konuşulucam
Şunu unutma, dudaklarının da, kukunun da sahibi sensin... Sen kimi istersen o yaklaşır... Öper ya da içine girer... Bunun için kimseye hesap vermen gerekmiyor...
Öpüşmek güzelde kalabalık içinde yanaktan tamam da uzun uzun dudaktan olunca o cocukla karıştırıyorum diye bakarlar.
Bir kaç kişiyle öpüşünce kaş.. diyorlar genelde ondandır.
İnsanların ağzına malzeme vermişsin erkekler böyledir mübalayı severler. Birşeyler yaşayacaksan gizli yaşa.
Amaaan konuşsunlar bırak zaten hepsini engelledim bi daha konuşmam onlarla bütün popüler kişiler bi araya gelince böyle oluyo en iyisi daha gizli kişilerle takılmak
Kişilerle değil kişi ile demek istedin herhalde
Genel olarak daha tanınmadık kişiler
Kişiler sen tek kişi tatmin olamıyorsun galiba
Bütün okul club te mi yani muhabir gibi seni izliyolar
Hayır biz baya popüleriz ben ve öpüştüğüm kişiler bu şerefsizler de anlatmış millete hatta üstüne koyup anlatmışlar s*kso çekti diye
Onlar deyince konuşulur işte popüler kız takma unutulur sen gece planlarına devam et
Ahahah bi yandan hoşuma gidiyo herkesin olayı ben olmuşum bi yandan da can sıkıcı
Hoşuna gitmesini düşüünn eğlenmene baaak adres de ver belki öpüşürüz shshshh
Aynen ya eğlenip geçiyoruz millet niye takıyo ki beni anlamıyorum
Boşveeerrt
Sen aleni yaptıpın için onlar gizli yapıyor
Ee nolucak mesela bide öpüştüğüm kişiler laf çıkarmış arkamdan s*kso çekti falan diye
Şeref yoksunu adi insanlar işte bu yüzden
Yapmasan bile yaptı derler
Rahatsın sanmışlardır.
Ortalıkta yapmamaya çalış unutulur iki güne
Ortalıkta yapmadım zateeen aman konuşsunlar umrumda değil de bu kadar patlaması garip geldi
Millete malzeme lazım. Türkiye burası erkekler rahat kadın arıyor onun için bak en rahatı bu diyorlar kızlar en muhafazakar benim gibi gösterip alttan alta veriyor ve başkalarını gömerek daha namuslu olduklarını ispatlamaya çalışıyor. Bu böyle
Zaten bilgi yapmadığım zamanlar bile konuşuyorlardı bişi değişmedi aslında
E s. et o zaman amaaaaan senden önemli mi
milletin içinde yapma
Milletin içinde yapmadım biz baya popüleriz ben ve öpüştüğüm kişiler bu şerefsizler de anlatmış millete hatta üstüne koyup anlatmışlar s*kso çekti diye
Normal bencede gel yanıma istersen
Bide öpüştüğüm kişiler laf çıkarmış arkamdan s*kso çekti falan diye
Çekebilirsin ya ne olucak
Demek nasıl bir öpüşmen varsa herkes o aurandan etkilenmiş bende merak ettim doğrusu
Bide öpüştüğüm kişiler laf çıkarmış arkamdan s*kso çekti falan diye
Seni görmek istiyorum ysni s*kso çekti demeleri için bu kadar güzelliğinin olması gerekir
Elde etmek için bakıyorlar takılma
Yaptm
Normal, öpüş geç, keyfine bak
Varosluk bu
Agah öpüşüp neler yaptinuz