Benim etkiledi. Eşim benden uzaklaştı. Bu gün arama geçmisinde p*rno izlediğini gördüm. Sonra sordum sebebini. Kilolarım yüzünden çekici bulmuyormuş. Ben ona evlat verdim ya. Evlat. Bu denir mi? Ama olsun. Ben de inat ettim zayıflayıp, işe giricem ve yüzüne bakmiycam. Mumla arayacak beni. Mumla.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Doğum sonrası kilolar, cinsel hayatınızı etkileyebilir, ancak herkes için aynı olacak şekilde bir sonuç yoktur.
Doğum sonrasında hormonal değişiklikler, yorgunluk ve yeni doğan bebeğe verilen önemli önceliğin yanı sıra, vücutta yaşanan fiziksel değişiklikler (örneğin, kilo alımı) cinsel dürtülerde azalma veya libido düşüklüğüne neden olabilir. Bu nedenle, bazı kadınlar doğum sonrası cinsel ilişkiye girmek istemezler veya daha az zevk alırlar.
Ancak, doğum sonrası kilonun cinsel hayat üzerindeki etkisi kişinin kendine duyduğu güven seviyesine de bağlıdır. Kendine güveni olan kadınlar, kilo vermeden önce bile cinsel hayatlarında mutlu olabilirler. Diğer taraftan, kilo kaybetmek isteyen kadınlar sağlıklı bir diyet ve egzersiz programıyla kilo verebilirler. Kilo kaybı, özgüven artışına ve cinsel dürtülerin geri dönmesine yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, doğum sonrası kilolar cinsel hayatı etkileyebilir. Ancak, her kadın farklıdır ve bu süreçte kendine uygun bir yol bulması önemlidir. Eğer doğum sonrası kilonun cinsel hayatınızı olumsuz etkilediğini düşünüyorsanız, bir sağlık uzmanına veya bir terapiste danışabilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok utanıyorum. burada en azından kim tanıyacak beni diye sormak zor gelmiyor. Ama doktora gidip bunu anlatamam ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin terbiyesizlik yapmış umarım gönlünü alır dedigin gbi sen ona evlad verdin onun bunu demesi hic yakışı kalmamış
10 Yorumla Doğum sonrası bile alınan kilolarda ayrı bir çekici yapıyor ve kilo alınca normal doğum yapmadıysan vajina dahada daralıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılSezaryen oldum. Oğlum ters duruyormuş makat geliş yani. Doktor 10 ay bekledi. Sonunda ameliyatla aldı. Vajina o bu umurunda değil açıkçası. Tek sorunum dış görünüş.
Soran+1 yılBasit mi nasıl. Öyle 3 kilo 5 kilo değil ki çok kilo vermem lazım cok
Soran+1 yılMonosodyum glutamat denen şeye bağımlılığım var. Ve Gece yeme sendromu. Çöz cözebilirsen
+1 yılEvladı kendi kendine mi yaptın evlat vermişmiş 😂diyebilir kusura bakma. Sende kendine dikkat etseymişsin o zaman.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence saçma ona kilolu olmanında güzel yanlarını göster anlasın👍
08 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yanı var ki. Hareket etmek bile yoruyor beni.
Soran+1 yılCinsel açıdan demiyorum ki ya. Günlük hayat. Ve çekici bulmadığı biriyle niye yatsın insan.
Soran+1 yılSaçmalamayın ya. Vıcık vıcık yağ tulumuyla sevişiyormuş gibi hissediyorum dedi adam bana ya denir mi ya. Benim de bir onurum gururum var.
Soran+1 yılHaklı. Aynaya bakasım gelmiyor. bütün gün evladınla ilgilen , yemek yap ev temizle akşam eşine garsonluk. Gece halim kalmıyor. Kalsa bile o istemiyor. Niye mastürbasyon yapıyorsun ki ben varım burada dedim. El alışkanlığı dedi ya cevaba bak. Güler misin ağlar mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılAptalın tekiymiş 😃 asıl kadın hamile ve sonrasında seksi olur
00 Yorumla
+1 yılZaman la. kilonuz gider zaten cok mu kilo aldınız öyle yaptı esiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şey zamanla düzelir sen toparlarsın kendini biraz sabır ve düzen çocuğun da var ama kendini salma asla bırakma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. maalesef canım çok insanla iletişim ve empati sıfır Kusura bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKac kilo aldın peki kaçtın kac oldun. Esin çok yanlış yapmış bu arada ayıp yaa
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla kilo değişikliği oldumu
010 Yorumla
Soran+1 yılVar bayağı
- +1 yıl
Aslında çok önemi olduğu için sormadım, asıl olan, senin bu kilolari vermek için herhangi bir gayretinin olup olmamasi, eşinin kilolarin yüzünden seni arzulamayorum demesi dürüstçe ama gereksiz bir dürüstlük
Soran+1 yılHayır ben sordum. İzlediği şeyleri görünce dedim ki niye. Evlisin sen eşin var niye bunlara yöneldin ben nerde yanlis yaptım falan. Sonuç bu.
- +1 yıl
Bunu sorunda da belirtmissin, ama sana bunu bu şekilde söylemek yerine daha nazik olabilirdi. Kaç kiloydun gebelik öncesi ve şimdi fark ne kadar
Soran+1 yılYine zayıf değildim 90 kilo falandım tanistiğ8mizda 130 oldum 40 kilo ne ya dana oldum. Haklı.
- +1 yıl
Biraz fazla almışsın doğrusu, ki evlenirkende az degilmis kilon, peki vermek için bir caban var mı
Soran+1 yılBu durumu daha bugün öğrendim. Bugüne kadar pek ciddi çabam yoktu. Saldım kendimi kabul. Ama daha 1 yasında bile değil bebeğim ilgimi tamamen ona vermişim. niye böyle yapıyor ki. Bir tarafini tutsa çok mu zor.
- +1 yıl
Sen önce karar vermelisin, hem eşine hak veriyorsun, hem de sucluyorsun,, konuşmak istermisin bunu
Soran+1 yılÖzelden konuşmuyorum. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim, nasıl istersen
+1 yılHedefine ulaşırsın umarım
00 Yorumla
+1 yılO kadar kilo yoktur ya
00 Yorumla
+1 yılAbla sen bu hırsla uzaya çıkarsın
00 Yorumla
+1 yılabla sen bu hırsla o yağları sıçarsın devam :D
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle yap hayatım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onunla alakası yok esin p*rno seviyor ondandir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh şu trol sorularınız...
03 Yorumla
Soran+1 yılNesi trol. Doğumdan sonra kilo almanın , eşin ilgisini kaybetmenin nesi trol.
Cevap sahibi+1 yılBu tür trol sorular soruluyor burada. Kilo almış olabilirsin dişil enerjini kullanıp eşini baştan çıkarabilirsin
Soran+1 yılAnayım ben ana. Dişil enerjiymiş. Adam sabah 6da evden çıkıyor. akşam 6da geliyor yemekdi, bebekle ilgilenmek dinlenmek derken gece oluyor bebek de bizle aynı odada yatıyor ki o iş bebek varken zaten olmaz ne ara dişil enerjimi yayacağım.130 kilo dişil enerji mı olur ya
nankörlük budur
10 YorumlaAyıp etmiş.
10 Yorumla
+1 yılProfilinde dul yazıyor tuhaf 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılProfili güncellememişim. Evlendim yeni biriyle. İlk eşim vefaat etmişti. Hemen güncelliyorum.
- +1 yıl
Nedense bana pek inandırıcı gelmedi neyse
Soran+1 yılKaç yıldır KS kullanıyorum biliyor musun sen. Bu sürede hayatımda neler değişti neler. Sen inansan bana ne inanmasan bana ne.
- +1 yıl
Tamam sakin ol abla 😊😊😉
- +1 yıl
O kilolardan kurtul bir an önce beybi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana buyuk ihanet etmis kotu konusmus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaprmda eşimin haberi var çünkü eşim istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşmak istiyosan eğer görüşümü beğen
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılöküzlük yapmış sanki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kilosun ki
00 Yorumla Kaç kilosun şu an
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun eşin saygısızmış
00 Yorumla
+1 yıladam haklı
00 YorumlaKilo ver değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Haklısın arasın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri