Ben begensin diye seksi seyler aliyorum adam fark etmiyor bile. Sonra normal yatinca sıkıcı diyorlar abi daha ne yapim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaşar sen ben bunu çok istiyorum Eşim böyle seksi gecelikler mini etekler Ne bileyim böyle dekolte ile saten gecelikler falan giysin yatağa gelirken ama akayım bizim kısmetimize ne çıkacak İşin gerçekten büyük canımsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılFark etmemesi sana yapılmış bir hakaret bence insan aynı yatağa girdigi kişinin ne ile yatağa girdiğini fark etmeyecek kadar kör olmamalı. Peki bunu hic dile getirdin mi? Evliliğin henüz başında sayilirsiniz 2 yıl çok kısa bir süre bazı şeylerin monotona düşmesi için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin pitonu serbest bırakması lazım
Ne kadar sert sert, ara vermeden pitonu salarsa kadın erkeğine o kadar çok bağlanır.
Kadın ohhh beline, skine kuvvet erkeğim demiyorsa o evlilik yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBirazda ona bırak o memnun etmeye çalışsa seni
00 Yorumla
+1 yılEşim öyle giyindiği zaman direk saldırıyorum seninki enteresanmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. bi reklamda diyor ya, çünkü en güzel giysiniz cildinizdir :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılHaketmiyorsa giyme. Kendini yoruyorsun boştan yere.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan sana laf atıyorsa kendine baksın o zaman önce. Öyle şey mi olur
Evlenirsem en cok dikkat edeceğim şey. KAdınımın kadınlık gururu incinsin asla istemem
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHatta eşimin yırtık pırtık çamaşırları o kadar fazla olur ki
Fileli çorapları...
Gizli Üye(30-35)+1 yılben severim fantezi giyimleri. mm üzerinde olsa parçalarım
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bu bekliyorum ama yoook
Cevap sahibi+1 yılahh şans işte. seni öyle görsem sabahlardık kesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana mesaj atabilirsin seni asla görmezden gelmeyecek bir erkeğe ihtiyacın var. 😈
00 Yorumla
+1 yılBen olsam hergece seksi giyinirdim 😋
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşinin gözüne perde inmiş senin
00 YorumlaErkekler vucudu ister kiyafet önemsizdir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Bence dikkatli olmak lazim
00 Yorumla
+1 yılAblam seninki odun demekki Allah sabır versin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç kaderi yokmuş bu kızın
00 Yorumla
+1 yılBikmis demek ki adam
013 Yorumla
Soran+1 yılEvliligin basindan beri böyle. Iki sene oldu
- +1 yıl
Ask varmiydi evlenirken? Yani severek mi evlendiniz yoksa sirf evlenmek icin mi?
Soran+1 yılCok severek evlendik
- +1 yıl
Peki ozel olabilir istersen cevap vermeyebilirsin. Evlenmden once deneyiminiz oldu mu? Yoksa evlenince mi?
- +1 yıl
Yani esinizle
Soran+1 yılEvlenince
- +1 yıl
Oncelikle yorumlarda ben olsam paraclarim , esin senin kiymetini bilmiyor , ben olsam sabaha kadar durmam diyenlere kanip esini onlarin yorumlarina gore kiyaslama. Yorum yapanlarin icinde evli olanlar dedikleri gibi olsa gecenin bir saati burada olmazlar zaten. Bekarlar ise dirilerin hergun helva yemesini sanma meselesi diyelim. Evlenmeden once bir birliktelik olmadiysa esin seni ve yasayacaklarinizi bilmiyordu ancak evlenince ogrendi ( cinsel olarak). Belki istedigi gibi olmadi , cikmadi ya da seni hayal ettigi gibi bulamadi. ya da her evli erkekte olan zamanla bikma hastaligi diyelim. Ama sen diyorsun ki ilk bastan beri boyleydi. O zaman dedigim gibi istedigi sekilde biri cikmadin ona gore. İlk gunden sogudu sana karsi. ya da esinde istek yok diyecem ama bu zor denk gelen bir durum. Birde evlilik boyle bir sey maalesef. Evlenince sahip olunca artik heyacani kalmiyor. Cunku artik sana ait ve istedigin zaman elinin altinda ayrica hergun gozun goruyor. Uzun yazdim belki ama evlilik boyle bir sey. Aramiza hos geldin diyeyim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yormumun için🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim. Bende evliyim ve ayni sorunlari yillardir yasiyorum yasiyoruz. Evlilik boyle bir sey maalesef. Bir zaman sonra cinsellik ihtiyac halinde basvurulan bir arac haline geliyor. Ara saygi sevgi anlayis olduktan sonra diger sorunlar bir sekilde halledilir. Bence burada cevap aramak yerine direk esinle oturup konusman daha mantikli olur. Birde sayet esinden ilk adimi vs bekliyorsan birde ilk adimi sen atmayi dene. Esine kusup o gelmiyor ben niye gideyim deme. İliskiyi kurtaran cabalayan sen olmaya calis. Hayirli sabahlar.
Soran+1 yılPeki nasil konusmam lazim nasil baslamam lazim konuya?
- +1 yıl
Valla bilmiyorum. Su an yardim edecek degil alacak durumdayim. Kafam bunalik. Kusura bakma.
Soran+1 yılHayirdir sende sorun ne
- +1 yıl
Sorun cok. Psikolojim bozuk. Arada bir geliyorlar.
Islak odunmuş😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılhaaa
00 Yorumla Selam kocan nıye kaba bu kadar
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış kişiyle evlisin o zaman
00 YorumlaDegerini bilene git
00 Yorumla
+1 yılBide baskasiyla dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin hödük mü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz