Yoksa bi süre sonra normale bağlıyor mu
Etkileniyorum
Yok etkilenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoksa bi süre sonra normale bağlıyor mu
Şöyle düşün; her gün lahmacun yemek ile uzun bir süre sonra lahmacun yemek arasındaki fark gibi. Lezzetli gelen yemek, sürekli yersen bıkarsın ve artık sıkılırsın.
Bu da onun gibidir muhtelemen.
Cevap
16Cevap
Normale bağlar bir süre sonra ama işte o sürenin uzunluğu karşı tarafın hot birisi olup olmaması ile alakalıdır
Nasıl yani kadının mı
Tabii ki de. Etkilenilecek birisi olmalı
Kesinlikle
Bknz sevgilinizde öyle durmayacak yazan victoria secret Ürünleri (: neden ise insanlar her popo her fiziğin ( 90/60/90 ) olsa bile güzel olduğunu sanıyor
Bakıpan göze de bağlı
Ne gözü be
Işim yok da sevgilim mesela yanımda giyinip soyunurken aşırı etkileniyorum ki etkilenilmeyecek gibi değil yani Özellikle iç giyim konusunda çok iddialı bir kız yani
Nereden giyiniyo
Ne giydiği neden giydiği önemli benim için özel bir an için giyiniyor ise etkilenirim hele giyinin ve soyunma tarzı önemli husus
Nasıl yani
Demek istediğim giyinme şekli diyorim cilve ile giyiniyor ise yükseltir sıradan normal giyiniyorsa durduk yere yükseltmez
Cilveyle giyinmek nasıl oluyo
İlla araştırıp bulim mi snsns
Ne yapmalı yani yavaş mı giyinmeli
Yok bulamadım ya soyunurkende giyinirkende cilveli olmalı işte ya misal dimibe girmeli temas etmeli hazır soyunmuşken vs tarz muhabbeti açınca tamam sjans
Beğendin mi tarzında mı
Hem öyle hemde bu iç çamaşır üstümde deneme yapmak ister misin tarzında 😈🥵😂
Camasırın nesini deneyecek
Sen çok masumsum 😇
Anladıysam ne olayım cidden
Ya yeni iç çamaşırlar sexsi fiziğini güzel gösteren iç çamaşırlar kadın giyiyor diyor ki gel mercimeği fırına verelim hem görsel sölen yaşarsın ayağı
Evet guzelmıs
He sonunda anladınya sjsjs
Birkaç gün aynı yemeği yemeyi dene, evliliğin saçmalığını kavrarsın çılgın bakire
yanımda niye soyunuyo s.. gtsn başka yerde soyunsun
b0kunu cikarmasn aq
Bazan ama etkilensem de çok karşılık alamıyorum açıkçası.
Belki acelesi oluyodur ya da etkiendiğinizin farkında değil
Hayır gece mesela yatmak için soyundugunda da etkileniyor ve hatta sirnasiyorum ama maalesef libidosu düşük umrunda olmuyor ve artık ben de yapmaktan vaz geçtim çünkü reddedilmek artık yordu.
Her seferinde oluyor mu etkilenme durumu yani karşılık verse hanımefendi olur muydu
Karşılık verse illaki olurdu ben istekli bir insanım ama karşılık verilmedikçe artık bende bıraktım gerekirse kendim yapıyorum uğraşmaktan daha iyi ve reddedilmekten
Teşekkür ederim peki evlilik için bir kadın açısından tavsiyeler neler sizin açınızdan
Cinsellik konusunu diyorsan bu karşılıklı etkileşime bağlı eşin istekli ise reddetme en iyi vereceğim tavsiye bu ilişkiye renklilik kat fantezi kıyafetler tarzı evin içinde farklı mekanlar tarzı
Erkeğin bana ciddi anlamda nağlanması için bunlar şart dimi yoksa başka şeyler var mı
Fiziksel bağlanmaktan bahsediyorsan şart demeyelim de olmalı olursa çok daha farklı olur. Istekli biri isen ve karşındaki de öyle. olursa zaten sorun yasamazsin. Peki sen etkilenmesini mi tercih ederdin her daim
Evet ama her zaman aynı şeyden etkilenmek mümkün değil herhalde
Illaki değil. ama her zaman da aynı şeyleri giymiyceksin sonuçta
Aynı şeyi giymem de beden aynı kisi aynı
O farketmez sevgi varsa ten uyumu varsa beden her zaman çekicidir istenir.
Dogrudur tesekkur ederim
Rica ederim konuşmak istersen başka merak ettiğin varda devam edebiliriz
Sagolun
Öyle etkileniyorum ki anlatamam.
Her defasında mı
Her defasında, çoğu defasında da çullanırım affetmem
Guzel, mutluluklar dilerim
Istekliysem tabiki de etkilenirim.
Etkiliyor her şekilde. Etkilenmem normal oluyor bir yerden sonra
etkileniyorum
zaman zaman değişkenlik gösterirdi.
Neye göre
libido ya göre. yorgunluğa göre. duygu durumuna göre.
Bunu belli ediyo muydunuz peki isyediğinizde
tabi ki. niye sakınayım ki? o benim eşimdi.
Peki kadın böyle bi durumda basıl tahrik eder erkeği, öylesine üstünü çıkarsa yeter mi
erkek tahrik olacaksa kadının pek bir şey yapmasına gerek kalmaz. fakat erkek tahrik olmuyorsa o an kadın cilve yaparak dikkatini çekip tahrik edebilir tabi ki.
Mesela öyle bi anda frikik vererek yavaş yapmak etkili midir
evet etkili olur.
Başka vereceğiniz taktik var mıdır ya da evliliğe dair genel anlamda
vardır illa ama böyle genel olmaz. sormak istediğiniz şeyleri sorabilirsiniz. tecrübelerimi aktarabilirim.
Kilit noktaları merak ettim aslında yani nasıl bana daha bağlı olur gibi
Yani o bağlılık başka bir şey ya. Bağlanmaya niyeti olmayanı ne yapsan bağlayamazsın.
Yani ama evlendiğinizi düşünün
Yeni evliysen. Eşine itaat edeceksin. Ona hürmet edip yücelteceksin. İsteklerini geri çevirmeyeceksin. İnsan evladı ise eğer oda sana daha bir bağlanır.
Evli değilim ama evlilik için sormuştum siz bekarsınız sanırım mahzuru yoksa sormak istedim
Ben 8 yıl evlilik sonrası boşanmış biriyim. Şu an evet bekarım. Merak edince yeni evlisiniz sandım.
Nasip olur evlenirsem diye merak ettim nasıl etkili olurum diye bana tavsiyeniz varsa memnun olurum
Olur tabi ama bunlar özel konuşulacak şeyler.
Etkileniyorum tabi ki. Hatta hücum ediyorum :D
Eşim olursa etkilenirler herhalde
Bence etkilenilir yani ne tatlı olur
Etkilenirim
Peki etkilenmesi seni etkilermi
Eşim yooooğğğk
Olmasın ya
Tabii
Tişikkürler
Bir anlamı kalmıyor
Neden
Öyle alışınca