Eşim cinsellikte isteksiz, ne yapacağım. İsteğimi dile getirdim diye ben abartıyor muyum?

Arkadaşlar 4 Yıldır evliyim 2 yaşında bebeğim var eşim cinsel konuda çok isteksiz resmen 20 günü buluyor abartmıyorum yani hep böyleydi bir evliliğin başlarında normaldi mesela şimdi ramazan ya resmen 20 gündür öpüşmüyoruz bile düşünün bundan önce de dile getirmiştim ben kendisine hep abartıyorsun düşündüğün gibi değil kafam dolu oluyor falan diyordu bugün de bana sabah rüyalandığınu söyledi bende dedim maşallah rüyada hallediyorsun işini dedim dedi ne alaka rüya bu dedim bastırıyorsun ramazan diye ondan olmasın gerçi normalde de farklı değil ya dedim güldü ne alaka falan sonra surat asınca bana dediki bıktırıyorsun insanı zaten bu hareketlerinle böyle devam et dedi dedim bu ne demek sürekli şikayetçisin anlayışlı değilsin diyor başka dertlerin var benim sürekli onu düşünmüyorum dedi lafa bakar mısınız ya bu ne demek bir erkek seks isteyince normal kadın isteyince anormal karşılanıyor bende dedim bundan sonra yanıma bile gelme dedim istemiyorum böyle bir insanla yatmak sizce abartıyor muyum ben lütfen dürüst cevaplar verin

Eşim cinsellikte isteksiz, ne yapacağım. İsteğimi dile getirdim diye ben abartıyor muyum?