Erkek arkadasımla bi seyler yasamaya calıstık ama elimde değil hicbir sekilde icimden gelmiyor ve birazcık tiksiniyorum bazı seyleri deneyimlerken. Tensel cekim de pek hissetmiyorum yani nasıl hissedilir bilmiyorum 🥲 sizce alısır mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel aktivitelerden tiksinti duymak oldukça yaygın bir durumdur ve bu konuda endişelenmen normaldir. Ancak, her insanın cinsel dürtüleri ve ihtiyaçları farklıdır ve bir kişinin cinsel isteksizliği başka bir kişi için geçerli olmayabilir.
Cinsel isteksizlik, stres, kaygı, depresyon, ilaçlar veya hormonal değişiklikler gibi birçok faktörden kaynaklanabilir. Böyle durumlarda, profesyonel bir yardım almak, birçok insan için faydalı olabilir.
Eğer cinsel aktivitelerden tiksiniyorsanız ve bu durumdan rahatsızsanız, bir terapist veya cinsel sağlık uzmanıyla konuşmanızı öneririm. Uzmanlar size bu konuda yardımcı olabilir ve bu durumu çözmenize yardımcı olacak stratejiler önerebilirler.
Unutmayın ki cinsel aktiviteler bir zorunluluk değildir ve herhangi bir şeyi yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz. Siz kendinizi nasıl hissediyorsanız, o şekilde davranmalısınız.02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
En İyi Cevaplar
Daha önce böyle şeyler yaşamadım ama bir yorumda bulunmak istedim:) Her insan kendini hazır hissetmeye bilir bazen evli insanlar bile ilk günlerinden kendilerine müddet süre tanıyabiliyorlar ondan dolayısıyla çok normal şeyler bunlar zamanla geçicektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Erkek arkasin biraz aceleci davranmis örneğin ornegin herşeyin bi kıvamı vardır be herkes o kıvamı yakalayamaz yani senin erkek arkasin seni onsevismeye haIirlamaliydi
00 Yorumla
+1 yılUyum yok duyguyu yasatamamis bir partner isteklendirmeyide becerememiş bir seks bu resmen rezalet.. sizlik degil partnerinizon beceriksizligi
00 Yorumla1. Kadınlara ilgin var mı?
2. Belli başlı şeylerden mi tiksindin tamamen mi?04 Yorumla
Soran+1 yılKadınlara ilgim var mı bilmiyorum gördüğüm kadınları favlıyorum ama sadece vücutlarına özenmekten kaynaklı olduğunu düsünüyorum
Soran+1 yılOral beni cok tiksindirdi
Soran+1 yılİlk kez olduğu icin tiksindim birazcık da uzaklastım cinsel seylerden sanırım. Tesekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşta çok normal yaşadıkça haddinden fazla isticeksin seve seve yaşayacaksın
22 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur
- +1 yıl
Buradaki gizli üye kesinlikle haklı Yani artık bir zaman sonra kendin isteyeceksin Hani aşkım Görüşelim Aşkım buluşalım diye İlk başlarda Acemi olduğun için normaldir
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. yasın kaç duzelebilirsn ama birazda karsındakine baglı
00 YorumlaTensel çekim yoktur. Bunda öyle hissetmen diğer ilişkilerinde de aynı hissedeceğin anlamına gelmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yapma derim.
00 Yorumla
+1 yılsevgilinden tiksinmişsindir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Zorlama kendini ara verin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ten uyumu yok demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılEn sevmediğim kız tipi
00 Yorumla
+1 yılAseksüel misin
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu düsündüm , olası
- +1 yıl
Kendinle uğraşmadın mı
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman büyük ihtimal öylesin sanki
+1 yılKarşındakini değiştir onda iş yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKarakter olarak seviyorum ama beden olarak pek uyusmadığımızı hissediyorum
- +1 yıl
İşte o yüzden diyorum sana ayrıl bir an önce
Gizli Üye(25-29)+1 yılMal misin yabanci kizlar neler yapiyor bizimki tiksiniyormus
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGurbetciyim biradar omrum yurt disinda gecti
Soran+1 yılKimden etkilenicegimi sana sormadığım icin sorry gurbetci gizli üye
+1 yılÇok kötü bir durum bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlisamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadında mı tiksindin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı