Cinsel Yaşam Seks sevmiyorum tiksindirici geliyor, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl Bu bir sorun mu sizce Güncellemeler1 yıl Öyleyse ne yapacağım 🙄 Seks sevmiyorum tiksindirici geliyor, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Tekeli00 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yani herhangi bir cinse hoşlanma dahi hissetmiyorsan ve cinsellikten artık uzaksan aseksüelliğe doğru ilerliyorsun. 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Evet sanırım öyle Yorumla Soran 1 yıl Aşık olduğum bir kız var aslında ama cinsellik istemiyorum.. Yorumla Tekeli00 1 yıl Yok o zaman değilsin sayılır. Tam değilsin yani. Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani 🤔 Yorumla Tekeli00 1 yıl Tam anlamıyla aseksüel olman için hoşlantı bile duymaman gerekiyor. Yorumla Soran 1 yıl Aseksüeller de aşık olurlar diye biliyordum. Kız durumu bilse beni sever mi acaba Yorumla Tekeli00 1 yıl O zaman Aseksüellikten çıkıyor maalesef. Yani yakın çevrense ve konuşma ihtimalin varsa konuşabilirsin fakat sorabiliyorsan sor birilerine erkek arkadaşı var mı yok mu? Ayıp olmasın adama varsa da. Yorumla Soran 1 yıl Yok biliyorum Yorumla Tekeli00 1 yıl Anladım konuşabilme imkanın var ise gerisi sende artık. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yasamadıgın icin öyle geliyor sana 3 132 Yorumla Soran 1 yıl Yaşadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Travman faln olabilir mi Yorumla Soran 1 yıl Olmadı öyle bir şey de 🙁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman evlenmeyi bekle sevdigin kadına olur Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla ag1979 1 yıl Ablası anlat ta ne kadar zevk alacağını bilsinYoksa en son kendini hadi ordan bu yol yakınken kurtaralim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 abla deme kücüğüm😊 Yorumla Soran 1 yıl Neler oluyor jshds Yorumla ag1979 1 yıl Benim değil onun ablası olarak soyledim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 yasitiz belki Yorumla ag1979 1 yıl Bana arkadaş ona abla 😉 Yorumla Soran 1 yıl Küçüğüm diyor kız belki de 18 yaşında sjsjdjsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlamiyor aksowjsğw Yorumla Soran 1 yıl Boş ver jswsksj Yorumla ag1979 1 yıl Yok ben senden bir kaç yaş daha buyukum ama bana abi deme sakın, 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ablanım sksjpwjs Yorumla ag1979 1 yıl Niye böyle dedin abla diye lagzim oluruz belki bir gun Yorumla Soran 1 yıl Sen abisi ol ben arkadaşı olayım knk jsjdsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl (Lagzim) olmazsin abi asjwlnsls Yorumla ag1979 1 yıl Tüh yıkıldım bak şimdi tam demistim karanlık geceye kuyruklu yıldız çarptı meğerse gök taşı tutmuş basima Yorumla Soran 1 yıl Kuyruklu yıldız zaten gök taşı 🫢 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu dayılar saka mı ajsjalsn Yorumla ag1979 1 yıl Bir ara bir istekle özelden konusuruz sanmıştım 😞 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 uyu gecer dayi Yorumla Soran 1 yıl Çok seviyorum insanların arasını bozmayı hadi kavga edin 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 bi ara konusuruz söz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Susss sen et Yorumla Soran 1 yıl Yapma gizli dm de çirkinleşebiliyor dayılar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl joke ya Yorumla Soran 1 yıl Susarak nasıl kavga edeyim.. Yorumla Soran 1 yıl Dayı kandırmak bu kadar basit mi? ↗Sana diyor bak 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o senle etmez zaten ajsjslsjks Yorumla ag1979 1 yıl Ablası genci sal gitsin bana gel iki laflayip kafa dinleyek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Basit bu arada wksjsosjla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tarlalarina cökesim geliyor ama gunah Yorumla Soran 1 yıl Abla diyor hâlâ sjdhdhs Yorumla ag1979 1 yıl Ne basit Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 dayi senın lafa cok dolmuştur bos ver yat uyu Yorumla ag1979 1 yıl Bana çok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 tarlan kac dönüm Yorumla ag1979 1 yıl Alabilecek sonsuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl NEE WŞSÖWPKDPENDPEMXĞEMDĞEMDĞEÖPXĞEMD İSCEM WLDMEŞDMEĞMDĞENSĞWMSĞEMDĞWÖSĞWKWPEMDPEMXPÖEPSMDĞE Yorumla ag1979 1 yıl Ne kadarını alirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 tapuyu üstüme yap okey Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi 👀 Yorumla ag1979 1 yıl Tarlanın da benim de tapum senin olsun Yorumla Soran 1 yıl Dayı inanma seni dolandırıyo... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 oha yavas Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ya napıcam beskurusunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya git Yorumla ag1979 1 yıl Yok yoğun öyle bir şey yapmaz Yorumla Soran 1 yıl Gizli, adam kendini de satıyor bak sjdjdajaksk çok aşık dikkat et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 ama bence senin tapun daha buyuk ŞEÖDŞEŞDŞ3LFLPRMDĞEMDİEMDŞD Yorumla ag1979 1 yıl Özele gelsene ablasi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hslahslsjslshsls Yorumla Soran 1 yıl Abla gideceksen git neler okuyorum ben Yorumla ag1979 1 yıl Büyük sevmiyormusun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya saka yapiouorum Yorumla Soran 1 yıl Abi şaka yapıyor kız 😅 Yorumla Soran 1 yıl İnanma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sendrn kucugum ne ablasi Yorumla ag1979 1 yıl Yigen her şey sakayla başlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen bi susarsan sevinirim Yorumla Soran 1 yıl Benden mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnanmiyordur Yorumla ag1979 1 yıl Ablası dedim zaten Yorumla Soran 1 yıl Kim ben mi susayım 🫢 Yorumla ag1979 1 yıl Kız gelecen mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evwt senden Yorumla Soran 1 yıl Nereden bileceksin yaşımı 😒 hem madem istemiyosun sustum size iyi geceler Yorumla ag1979 1 yıl Bak kimse kalmadı hadi gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sana demrdim suna dedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 kaldi Yorumla ag1979 1 yıl Şu kim ben mi Yorumla ag1979 1 yıl Ben demi gideyim Yorumla Soran 1 yıl Abi sana demiş bence tarla falan verme ona aldjsjajs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 git uyu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya gıcık sen defol Yorumla ag1979 1 yıl Ne tarlasi yigen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 git ama biizim eve Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dayi sadece e beni anliyor alsklwmsps Yorumla ag1979 1 yıl Yok ya buna bostana verilmez bengider canın çekerse gelirsin Yorumla ag1979 1 yıl Kim kime yaziyor anlamadim ya dayı diyen 45 yaş altimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ag1979 tarlan yoksa neden oyalıyorsun benii Yorumla Soran 1 yıl Sadece sana kitlenmiş aksosjshw randomlarımı bozdun 🥲 Yorumla ag1979 1 yıl Tarla varda sen bana ne vereceksin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha güzel oldu ajhswohs Yorumla ag1979 1 yıl Kitlendim de çıkmıyor icinden Yorumla Soran 1 yıl Abi sen git uyu bu kızdan ancak havanı alırsın 😁 Yorumla ag1979 1 yıl Bencede Yorumla Soran 1 yıl @gizli bana göstersene Yorumla Soran 1 yıl Kim olduğunu yani yazamadım elim çarptı gitti mesaj apsjsjösjs Yorumla ag1979 1 yıl Ne gösterecek sana Yorumla Soran 1 yıl 😅 Yorumla Soran 1 yıl Yalnız mı bıraktın bizii Yorumla ag1979 1 yıl Gördüğünü banada soyle Yorumla ag1979 1 yıl Gitmiş o Yorumla Soran 1 yıl Kesin uzaktan gülüyordur sjxjhss Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Jahzoajsoajsla Yorumla ag1979 1 yıl Ddadtjnv8jb Yorumla Soran 1 yıl Naber 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi sen🤨 Yorumla ag1979 1 yıl Tarlası geldinmi Yorumla Soran 1 yıl İyi ben de seni merak ettim sjdj Yorumla Soran 1 yıl Tanışacak mıyız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tanissak mi🤨 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burcun ne Yorumla Soran 1 yıl Ona göre mi konuşacaksın 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl merak ettim Yorumla Soran 1 yıl Terazi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😳 Yorumla Soran 1 yıl Ne oldu 😐 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yengeç gibisin sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dayı uyudu galiba jqshoqjspwjs Yorumla Soran 1 yıl Yo değilim burçlara güvenme bence.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tek güvendigim sey bu arada Yorumla ag1979 1 yıl Dayı demek lagzim olur Yorumla ag1979 1 yıl Senin burcun ne Yorumla ag1979 1 yıl Uyudunuz galiba Yorumla Soran 1 yıl Güvenme, şu dayıya güvenmek bile daha mantıklı.. 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Wodjpenxğw Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güvenirim🤨 Yorumla Soran 1 yıl Bi kere de bana güven ajsdjjdks kim olduğunu merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanismiyoruz bence Yorumla Soran 1 yıl Tanışalım o zaman Yorumla Soran 1 yıl Ne olabilir ki sjdhsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanisalim😸 Yorumla Soran 1 yıl 😸👍. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruyu begeniyorum sadece sana görünüyor dimi begenince Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buldum Yorumla Soran 1 yıl Müthiş 👌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani herhangi bir cinse hoşlanma dahi hissetmiyorsan ve cinsellikten artık uzaksan aseksüelliğe doğru ilerliyorsun.
Evet sanırım öyle
Aşık olduğum bir kız var aslında ama cinsellik istemiyorum..
Yok o zaman değilsin sayılır. Tam değilsin yani.
Nasıl yani 🤔
Tam anlamıyla aseksüel olman için hoşlantı bile duymaman gerekiyor.
Aseksüeller de aşık olurlar diye biliyordum. Kız durumu bilse beni sever mi acaba
O zaman Aseksüellikten çıkıyor maalesef. Yani yakın çevrense ve konuşma ihtimalin varsa konuşabilirsin fakat sorabiliyorsan sor birilerine erkek arkadaşı var mı yok mu? Ayıp olmasın adama varsa da.
Yok biliyorum
Anladım konuşabilme imkanın var ise gerisi sende artık.
Yasamadıgın icin öyle geliyor sana
Yaşadım
Travman faln olabilir mi
Olmadı öyle bir şey de 🙁
O zaman evlenmeyi bekle sevdigin kadına olur
Teşekkürler
Ablası anlat ta ne kadar zevk alacağını bilsin
Yoksa en son kendini hadi ordan bu yol yakınken kurtaralim
@ag1979 abla deme kücüğüm😊
Neler oluyor jshds
Benim değil onun ablası olarak soyledim
@ag1979 yasitiz belki
Bana arkadaş ona abla 😉
Küçüğüm diyor kız belki de 18 yaşında sjsjdjsj
Anlamiyor aksowjsğw
Boş ver jswsksj
Yok ben senden bir kaç yaş daha buyukum ama bana abi deme sakın, 😀
ablanım sksjpwjs
Niye böyle dedin abla diye lagzim oluruz belki bir gun
Sen abisi ol ben arkadaşı olayım knk jsjdsj
(Lagzim) olmazsin abi asjwlnsls
Tüh yıkıldım bak şimdi tam demistim karanlık geceye kuyruklu yıldız çarptı meğerse gök taşı tutmuş basima
Kuyruklu yıldız zaten gök taşı 🫢
Bu dayılar saka mı ajsjalsn
Bir ara bir istekle özelden konusuruz sanmıştım 😞
@ag1979 uyu gecer dayi
Çok seviyorum insanların arasını bozmayı hadi kavga edin 😄
@ag1979 bi ara konusuruz söz
Susss sen et
Yapma gizli dm de çirkinleşebiliyor dayılar
joke ya
Susarak nasıl kavga edeyim..
Dayı kandırmak bu kadar basit mi? ↗
Sana diyor bak 😂
o senle etmez zaten ajsjslsjks
Ablası genci sal gitsin bana gel iki laflayip kafa dinleyek
Basit bu arada wksjsosjla
Tarlalarina cökesim geliyor ama gunah
Abla diyor hâlâ sjdhdhs
Ne basit
@ag1979 dayi senın lafa cok dolmuştur bos ver yat uyu
Bana çok
@ag1979 tarlan kac dönüm
Alabilecek sonsuz
NEE WŞSÖWPKDPENDPEMXĞEMDĞEMDĞEÖPXĞEMD İSCEM WLDMEŞDMEĞMDĞENSĞWMSĞEMDĞWÖSĞWKWPEMDPEMXPÖEPSMDĞE
Ne kadarını alirsin
@ag1979 tapuyu üstüme yap okey
Cidden mi 👀
Tarlanın da benim de tapum senin olsun
Dayı inanma seni dolandırıyo...
@ag1979 oha yavas
Hayır ya napıcam beskurusunu
Ya git
Yok yoğun öyle bir şey yapmaz
Gizli, adam kendini de satıyor bak sjdjdajaksk çok aşık dikkat et
@ag1979 ama bence senin tapun daha buyuk ŞEÖDŞEŞDŞ3LFLPRMDĞEMDİEMDŞD
Özele gelsene ablasi