Cinsel Yaşam Nasıl oral yapabiliyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Erkekler nasıl oral yapabılıyor vajina tadı ekşi degılmı? Nasıl oral yapabiliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bilmem hiç yaşamadım ama o an zevk alıyorsun sonuçta 0 0 Yorumla
Kreasyon Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Ananas suyu içersen tadı değişiyor ama oral candır yalamayı da yalatmayı da tutkuyla yapıyorum. 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gayet güzel. Kişisel bakımına özen gösteriyorsa tabi 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet tuzlu bir tat var ve bu durum benim için sevdiğim insanı zevkten kudurtmak için engel değil 0 0 Yorumla
eyeyeyge61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Demir gibi tadı var çok kötü ama bi ablamın dediğine göre bakımla alakalıymış 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bütün gün terlemediyse sorun yok, duş sonrası gayet hoş 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. balık yağı gibi sizinkisi ve hoşuma gidiyor tadı, dudaklarım şişene dilim uyuşana kadar yalamaya bayılırım 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ekşi peki sen nasıl penis yaliyorsun tuzlu degil mi 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ilk başta ekşi ama yaptıkça tadı inanılmaz bir hal alıyor muhteşem ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gecıyomu o ekşilık yaladkca Yorumla FitGenç2 +1 yıl işte geçiyor diyorum ya inanılmaz muhteşem bir tat alıyorum diye :))) Yorumla
ropeaccees Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl A* vardır sefer tası suyu içilirA* vardır hamam tası içine sıç*lır. 0 0 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. *m yalayan erkege bakmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nıye Yorumla
ogeday4 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl yaa anlayamazsın olsada yalasak :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nıye anlayamamııkı Yorumla ogeday4 +1 yıl E senin dişi hormonşarınla biz erkeklerlik hormonları aynı şeyler değilki senin hoşuna gitmeyen bize güzel gelir. Trans ve lezler için bu durumlar farklı tabi Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen nasıl yapıyon tuzlu degilmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tuzlu değil eksı Yorumla yanlızvesane +1 yıl Erkeginki tuzlu degilmi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkeklerin tatlı mi onlarin da ekşi 😂 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Bi tadı yokkı onlar da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasl olmaz zevk suyu geldikçe ekşi Yorumla siyahcorap +1 yıl yok be deterjan gibi bizimkisi alskdljad Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He he deterjan 🙂 Yorumla siyahcorap +1 yıl ona rağmen nasıl yutuyorsunuz gerçekten takdir edilesi ben şok :) Yorumla Board-Tennis +1 yıl herkes tatmış bir ben mi bilmiyorum Yorumla
QuiZMa Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben herkesle yapmam kolay kolay. Zevk meselesi 0 0 Yorumla
mühendis_denizli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Sen yapmıyor musun partnerininkini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sevgilim yapıyor ıslak ekşimsi diyodu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Herseferınde yapıyor mu pekı yınede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet hosuna gidiyomus Yorumla Board-Tennis +1 yıl Umarım ilerde pişman olmazsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gece gece midem kalktı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaptnmı daha önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ama banyodan yeni çıkmış halini. öyle tüm gün yaz sıcağında dolaşıp ekşimiş birşeyle dğil Yorumla Soran +1 yıl Ekşimiydı genede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok o hali değildi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama yine de düşnünce cazip gelmiyor Yorumla
Başkabirisi35 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bakımlı kızda çok güzel 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Her kızın aynı vajına yapısı asidık oldugu içn ekşıyms Yorumla Başkabirisi35 +1 yıl Ekşiliği güzel bazıları kokuyor Yorumla Soran +1 yıl Koku pis kızlarda var işte Yorumla Başkabirisi35 +1 yıl Evet yoksa o ekşilik güzel canım çekti şimdi Yorumla Soran +1 yıl Bunu yapan erkek hep ıstermı sence Yorumla Başkabirisi35 +1 yıl Ben hep isterim çok hoşuma gidiyor çünki Yorumla
thesilenttt35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ekşimsi ama güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neresı guzel ya Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Ben genelde ananas yedirmeyi ya da ananas meyve suyu içermeyi tercih ederiö tadı güzelleşiyor o zaman şaka gelebilir ama gerçek Yorumla
adumezunubiri Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tadı ekşi mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla adumezunubiri +1 yıl Senden duyuyorum Yorumla Soran +1 yıl Hıc denemedınmı Yorumla adumezunubiri +1 yıl Hayır Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Partner için her şey mübahtır 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet Güzel 0 0 Yorumla
mrtns Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl hafif ekşi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gıtmez ama o an Yorumla mrtns +1 yıl gidiyor tabi inanılmaz hemde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bilmem hiç yaşamadım ama o an zevk alıyorsun sonuçta
Ananas suyu içersen tadı değişiyor ama oral candır yalamayı da yalatmayı da tutkuyla yapıyorum.
Gayet güzel. Kişisel bakımına özen gösteriyorsa tabi
Evet tuzlu bir tat var ve bu durum benim için sevdiğim insanı zevkten kudurtmak için engel değil
Demir gibi tadı var çok kötü ama bi ablamın dediğine göre bakımla alakalıymış
Bütün gün terlemediyse sorun yok, duş sonrası gayet hoş
balık yağı gibi sizinkisi ve hoşuma gidiyor tadı, dudaklarım şişene dilim uyuşana kadar yalamaya bayılırım
Onlarınki gül bahçesi mi?
Ekşi peki sen nasıl penis yaliyorsun tuzlu degil mi
ilk başta ekşi ama yaptıkça tadı inanılmaz bir hal alıyor muhteşem ya
Gecıyomu o ekşilık yaladkca
işte geçiyor diyorum ya inanılmaz muhteşem bir tat alıyorum diye :)))
Hiç yapmadım ama çok istiyorum inşa yapicam 18 im
A* vardır sefer tası suyu içilir
A* vardır hamam tası içine sıç*lır.
*m yalayan erkege bakmam
Nıye
yaa anlayamazsın olsada yalasak :)
Nıye anlayamamııkı
E senin dişi hormonşarınla biz erkeklerlik hormonları aynı şeyler değilki senin hoşuna gitmeyen bize güzel gelir. Trans ve lezler için bu durumlar farklı tabi
Sen nasıl yapıyon tuzlu degilmi
Tuzlu değil eksı
Erkeginki tuzlu degilmi
Erkeklerin tatlı mi onlarin da ekşi 😂
Bi tadı yokkı onlar da
Nasl olmaz zevk suyu geldikçe ekşi
yok be deterjan gibi bizimkisi alskdljad
He he deterjan 🙂
ona rağmen nasıl yutuyorsunuz gerçekten takdir edilesi ben şok :)
herkes tatmış bir ben mi bilmiyorum
Çok güzel ben 1 saat yapıp 3 defa boşaltıyorum
Ben herkesle yapmam kolay kolay. Zevk meselesi
Sen yapmıyor musun partnerininkini
Denemedim evlenince inşallah
Ne biliyon ekşi olduğunu
Cok yalamak istiyorum
Vajina yalayan erkek ezmedir
O ne
sevgilim yapıyor ıslak ekşimsi diyodu
Herseferınde yapıyor mu pekı yınede
evet hosuna gidiyomus
Umarım ilerde pişman olmazsın
gece gece midem kalktı
Yaptnmı daha önce
evet ama banyodan yeni çıkmış halini. öyle tüm gün yaz sıcağında dolaşıp ekşimiş birşeyle dğil
Ekşimiydı genede
yok o hali değildi
ama yine de düşnünce cazip gelmiyor
Kimisi mide bulandırıyor
gizliden çık. detaylı anlatıyım))
Sumak tadı var
Herkesin aynı olmuyor sonuçta
Bakımlı kızda çok güzel
Her kızın aynı vajına yapısı asidık oldugu içn ekşıyms
Ekşiliği güzel bazıları kokuyor
Koku pis kızlarda var işte
Evet yoksa o ekşilik güzel canım çekti şimdi
Bunu yapan erkek hep ıstermı sence
Ben hep isterim çok hoşuma gidiyor çünki
Ekşimsi ama güzel
Neresı guzel ya
Ben genelde ananas yedirmeyi ya da ananas meyve suyu içermeyi tercih ederiö tadı güzelleşiyor o zaman şaka gelebilir ama gerçek
Tadı ekşi mi
Evet
Senden duyuyorum
Hıc denemedınmı
Hayır
Partner için her şey mübahtır
Tuzlu
Limonlu 😛
Gayet Güzel
bilmiyom.
yapmıyorum
Ben yapmam iğrenç