Eşim bana yapıyor ben de ona yapmak istiyorum ama hiç yapmadığım için bir kaç tavsiyeye ihtiyacım var. Dişlerimi değdirmemem gerek bunu öğrendim ama birşeyler üzerinde denerken illa değiyor onun dışında oralın inceliklerini anlatabilecek birileri var mı? Ne yapmam gerek nasıl yapsam daha mutlu olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıltavsiye-1: geciktirici sürülmüş pipiye yapmayın, ağzınız şişme bebek ağzı gibi oluyor ve dudaklarını hissetmiyorsun, berbat bir şey. geciktirici süren adamı da şutlayın zaten.
tavsiye-2: adam boşalırken merakla bakma evladım, kenara çekil, bebeler göze kaçtığında kızarıklık ve yanma yapıyor. bekareti bozulan gözü bol suyla yıkayın.
tavsiye-3: rabbim sana 1 ağız vermişse, 2 de el vermiş. onları da işin içine dahil et. odun gibi durma.
tavsiye-4: su bazlı lubricant kullanın, hazzı ikiye katlayın. ehe.
tavsiye-5: prezervatifin üzerinden yapmayın, tavukçuda dönen şişte kızaran piliçleri camdan yalamak gibi bir şey bu, komik olursunuz.
tavsiye-6: kıldır, tüydür, kokudur, bunlara takılmayın... adamın işediği yer ağzındayken gerisi teferruattır çocuğum... ha gönül ister ki, önce bir duş yapılsın, o zaman nefis olur bak.
tavsiye-7: bütün dişlerinizi söktürün (şaka şaka, söktürmeseniz bile hassas bir noktaya temas ettiğinizi unutmayın, yazık ona).
tavsiye-8: "ama muzla denediğimde daha da alabiliyordum" diye düşünüp köküne kadar almaya çalışmayın, öğürmek sexy değildir.
tavsiye-9: kırmızı ojeleri ve dudaklarınızın aldığı şekli adamın görmesine izin verin, bundan tuhaf bir zevk alıyorlar. henüz çözülemedi.
tavsiye-10: adamın uyumadığından emin olun, arada dürtükleyin, ses falan çıkarsın.
tavsiye-11: adam çok sarhoşsa hiç uğraşmayın, emeğinize yazık, uyusun güzel kardeşim!
tavsiye-12: arada sırada tükürün ama bu, ne sizi kaşar yapar ne de adamı rocco, fazla gaza gelmeyin, dozunda bırakın.
tavsiye-13: sakız çiğnerken, sigara içerken yapmayın (işte bu sizi kaşar yapabilir, komodinin üzerinde para bulursanız, şaşırmayın. beni arayın alışverişe çıkalım).
tavsiye-14: öpmeyin. öpmeyin. öpmeyin. (komik olur)
tavsiye-15: pipinin alt kısmını arada sırada ağzınıza, dilinize vurun, korkmayın.
tavsiye-16: adamı parmaklamaya çalışmayın. her kuşun eti yenmez. aranızda bunu yapanlar var, biliyorum!
tavsiye-17: sadece pipiyle ilgilenmeyin, alt kattaki 2 yetimi de unutmayın.
tavsiye-18: bir diliniz olduğunu unutmayın, sadece dudaklarınızla çalışmayın. biraz çaba canım aaa...
tavsiye-19: alttaki 2 yetimi pipetle çamlıca gazoz içer gibi emmeyin, canları acıyor, dozunda bırakın.
tavsiye-20: "kadınım" deyip bunları şu anda öğreniyorsanız, cinsel organınızı kontrol edin, erkek olabilirsiniz...
tavsiye-21: bu tavsiyeleri bir yere kopyalayın, kafam atarsa hepsini silebilirim.
tavsiye-22: adam başınızı bastırabilir, saçınızı çekebilir, canınız yandı diye hırsınızı pipiden çıkarmayın. sakin olun.
tavsiye-23: eğer iğrenecekseniz, ağzınıza boşalmamasını en başta söyleyin, hedefi en başta belirleyin. (bkz: tavsiye-2)
tavsiye-24: "bitse de gitsek" havası vermeyin, elinizden bıraktığınız an başka bir kadın kapacakmış gibi hırslı olun...
tavsiye-25: boşaltmadan bırakmayın. eğer bırakacaksanız kafasına sıkıp bırakın daha iyi (do you know kasık ağrısı bebeğim?).
tavsiye-26: yutmaya iğreniyorsanız, miniklerin tadını tatlı hale getiren yiyecekler mevcut, onlardan yedirin.
tavsiye-27: tüm bunlara rağmen beceremiyorsanız, uzatmayın, lezbiyensiniz demektir. tebrikler...
tavsiye-28: oral seks'ten sonra öpüşmeye zorlamayın, herkes yapmaz, hele ağzınıza boşalınmışsa... yine de öpüşen bir sevgiliniz varsa, kıymetini bilin. ayrılırsanız numaramı verin.
tavsiye-29: pipi başı ayrı özen ister, özellikle başın altındaki kısmı dille uyarmak size 1.000 yıldız puan kazandırır.
tavsiye-30: her erkek ağza boşalmaktan hoşlanır, buna izin verdiğiniz adam, kendini "özel" hissedecektir, unutmayın.
tavsiye-31: 31'le destekleyin (bkz: tavsiye-4).
tavsiye-32: buraya kadar okuduklarınızla mideniz kalktıysa, hiç uğraşmayın, başka şeylere dönün.
tavsiye-33: pipi ağızdayken, arada sırada adamın gözlerinin içine bakın ve gülümseyin ama pörtlemiş gözlerle bakmayın, itici olursunuz. hele makyaj falan gitmiş, gözünüzden yaş gelmiş, sümüğünüz akmış, şaftınız kaymışsa hiç bakmayın!
tavsiye-34: gay p*rno izleyin. çok şey öğreneceksiniz. ne de olsa erkeğin dilinden en iyi anlayan yine bir erkektir (valla bak).
tavsiye-35: sadece yatar vaziyette yapmayın, adam ayaktayken de deneyin, bu yapan için de çok daha kolay ve hem değişiklikler iyidir.
tavsiye-36: saçlarınızı adamın tutmasına izin verin, hakimiyetin onda olduğu hissi hazzı arttıracaktır.
tavsiye-37: takıları ve özellikle kolyelerinizi çıkarın.
tavsiye-38: kısa tutmayın, çok da abartmayın. sonraki aşamaya geçilecekse 10 dk. iyidir, geçilmeyecekse (bkz: tavsiye 25).
tavsiye-39: konuşmayın (ozomo boşolmo), espri ve yorum yapmayın, özellikle ağzınız doluyken. ha bamyaysa şarkı bile söyleyebilirsiniz, onu bilemem.
tavsiye-40: 40 tavsiyenin hepsini uygulamaya çalışmayın, en az 5 tanesini çok iyi yapın o da yeter.
Alıntıdır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
burundan nefes almak önemli. ellerin mutlaka testislerde olsun onları da ihmal etme hatta aşağılara inip onlara da biraz yakın ilgi gösterebilirsin. Penisin ucu en hassas bölgesidir oraya odaklani etrafında daireler çiz, parmak uçlarınla gezin. ilk başlarda lütfen hepsini ağzına almaya çalışma mazallah kusuverirsin. Göz temasını asla unutma hafifçe gülümse. Ve keyif al yaptığından. Yaparken hafif sesler çıkartabilirsin. Bu titreşimler penis üzerinde de etkilidir ayrıca.
Mutlaka eşinden aşağı bir yerde otur ya da ayakta ise tam karşısında ol ki penis ağzın ve gırtlağınla paralel olsun. DAha rahat edersin. Eşinin nefesi, tepkilerine göre hıızını ve derinliği ayarlarsın. Bir de nereye boşalmak istediğini sor öncesinde. Birden ağzına boşalırsa ve sen buna soğuk bakıyorsan öğürerek banyoya gitmen ya da tükürmen hiç de seksi olmayacaktır.114 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok sağolun her türlü bilgiyi vermişsiniz zaten bunun hakkında. 😊😊❤️
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce yavaşça soyacaksın. Çırılçıplak kaldıktan sonra dilini dışarı çıkaracaksın ama değdirmeden sadece dudaklarını yalayacaksın. O esnada bir elinde şeyini kavrayıp okşayacaksın diğer elinle de testislerini okşatacaksın. Arada bir testileri sıkacaksın. Bunları yaparken sürekli onun gözlerine bakacaksın. Hadi ağzına al der gibi yalvaran bakışlarını göreceksin. Sonra dilini testilerinden başlayarak yavaşça ucuna doğru gezdireceksin. Ardından önce uç kısmını dudaklarının arasından dondurma gibi emerek ağzına sokacaksın. Ardından avucunla kavradığın şeyi yavaşça ağzına sokacaksın. İyice ıslandıktan sonra tamamını ağzına alacasın. Ucunu gırtlağında hissedene kadar öyle duracaksın. Sonra yavaşça ardından hızlıca ağzına sokup çıkaracaksın. En en önemli kısmı ise boşalırken ağzından çıkarmayarak gözlerinin içine bakacaksın.
810 Yorumla- +1 yıl
10 uzerinden 8.5 başarili
Cevap sahibi+1 yılAlabilirsin
Soran+1 yılÇok sağol😊😊❤️
- +1 yıl
Tecrubeni görmek isterdim😊
Cevap sahibi+1 yılBurdan sorabilirsin 😊
Cevap sahibi+1 yılOlur olur
+1 yılDişlerinle zarar vermemeyi tam becerene kadar dudaklarını içe dönük yani ruj sürer gibi tut.
Bol tükürük kullan.
Gözlerine bakmayı ihmal etme.
Dil dansını es geçme.
Küçük oyunlar oyna ; tukurukledikten sonra üflemek küçük öpücükler alt takımlara özek muamele vs.
Alabildigin kadar derin al.
Ve en önemlisi de zevk verirken almayı ihmal etme bir elin onda bir elin kendinde olabilir mesela.
Daha detaylı ve bol maddeli yazardım da şimdi maydonoz olacaklar görüşüme Şimdilik yeter bu kadar.. Başarılar 👋🏿62 Yorumla
Soran+1 yılSağolun😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Mavişlerin yorumlarında sana öğreteceklerini okudum. Bunlar hangi penise oral yapmış ki öğretici olmayı teklif ediyorlar.
Gelelim soruna oralı kendi isteğinle yapmalısın. Evet dişler değmemeli ilk kural. Oral esnasında zevk verirken zevk almayıda becerirsen başarıyı yakalarsın. Penis başına dilinle özel muamele göstermelisin. Ve sadece penisle yetinmeyip alt takımlarada ilgi göstermelisin.92 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim onlara yanıt vermedim zaten
+1 yılOral bir kadına dizden başlanır göbek altına kadar devam eder öncelikle bunu yaparken tat suyunuzu çıkarıp bir kenara bırakmak zorundasınız pozisyon çok önemli bacaklar 160 derece açık bir pozisyonda olmalı oral yaparken kadının G noktasını ara sıra baş parmaklak uyarıcak geri kalan 4 parmak göbek altına hafif baskı uygulayacak şekilde vücuda temas edebilir ve dilimizi kullanırken rahimi keşfetmeye devam etmeliyiz partnerinizin nerde neye nasıl tepki verdiğini gerek nefes düzenini takip ederek gerek bacak kaslarının kasılmasını takip ederek gözlemleyebiliriz rahim dudaklarını ısırmak değil dişlerimizin varlığını hissettirebiliriz bunu yaparken partneriniz saçınıza ölümüne sarılıp kontrol etmeye çalışıyorsa ve ayakları sonuna kadar kasılıyorsa doğru yoldasınız demektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Aaaa ben detayı okumadım ki erkeğe nasıl yapılırmış çok pardon 🙌
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğdirme olayı değiyor zaten amaç dişlerle zarar vermemek dış degebilir sıkıntı yok.. baş kısmı daha öncelik daha zevk alınan kısımdır.. emerken dasaklari oynanırsa daha çok sertlesecektir
54 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
R. ederim kafana takılan başka birşey olursa yazabilirsin her zaman
- +1 yıl
Bravo
- +1 yıl
Daşak Uzmanı
69 başlayın daha iyi. aynı anda iki taraf zevk alıyor.
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin aletine çikolata sür ya da hafif bal dök bak nasıl kendiliğinden öğreniyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılGarip olan şey bir kadının nasıl oral seks yapması gerektiğini erkeklerin anlatması 😂😂
10 YorumlaGözlerinin içine bak yaparken, ağzında kaybet, tükür ve sıvazla, sonra ağzına al, dişlerin değmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜst dudaklarını dişlerinin üstüne getir o sayede degmez
00 Yorumla
+1 yılÇikolata dök ve yala hatta boğazına kadar sokarsan adam yok olur
00 YorumlaOksa iyice penisini önce
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dondurma emer gibi emeceksin dilini gezdireceksin
00 YorumlaYavaşça yap sonra hızlan
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLolipop emerek staj yap, aynını ona uygula..😄😉
00 Yorumla
+1 yılYap dene anlatmak mümkün değil
00 YorumlaBaşla sen gerisi gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Videolara bak işi çözersin.
00 Yorumla
+1 yılGel anlatayim canım 😘
00 Yorumla
+1 yılOkulda cinsel eğitim deris vermediler mi sana 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYardımcı olabilirim istersen
00 Yorumlap*rno izle
00 YorumlaPembelerin tecrübe yorumları bir harika yaa
00 YorumlaAgzinla ve elinle
00 Yorumla
+1 yılsaatlerce em yala
00 Yorumla
+1 yılSuperdi valla bayanlar tebrik ederim
00 YorumlaTakip et anlatayım
00 YorumlaYazarsan anlatırım
00 YorumlaAnlatın abalamızw
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDondurma gibi düşün
00 Yorumla
+1 yılEmzik gibi em
00 Yorumla
+1 yılNasıl yapcağın kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyala sadece deymezzz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi