Sevgilime oral denicem. Nasıl yapacağımı bilmiyorum endişeliyim bu konuda. İlk kez yapacak birine önerileriniz nedir? Nasıl yapılmalı? Açık açık anlatır mısınız? Bir de ağzıma boşlmasını istemiyorum. Siz bu durumda ne düşünürdünüz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce tatlı tatlı yala, başını em ama sömürür gibi değil ufak ufak öper gibi. Volüm zamanla artabilir. Elin bir yandan testislerde olsun ve kökünden başlayıp yala. Sonra ağzının içine al ve öğürmemek için bunu yaparken kafanı geriye atarsan iyi olur. Dişlerini değdirmemeye çalış. Tabi ufak ufak testisleri de emebilirsin ama onlara hoyrat davranma. Dp yapamıyorsan ağzına alabildiğini alıp ellerinle de sıvazlayabilirsin.
516 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTiksiniyorsan da ağzına gelmesin tabi okşayıp göğüslerine akıt
- +1 yıl
Pro... 👍
Soran+1 yılTeşekkür ederiim😊
- +1 yıl
Bayağı eksikler var tabii ki ama tasvirin oldukça iyi..
Soran+1 yılBu arada tecrübeli olduğun için sormak istedim. Boşalsa ne kadar boşalır ortalama? Çok fazla mı oluyor?
- +1 yıl
Ellerini penise değdirmeden sadece çocuğun baldırlarına koy ellerini. O şekilde yap. Ve hepsini ağzına alma çünkü bu seni öğürtür ucu küçük diline değerse şayet. Onu çok ilerde yapa yapa öğrenirsin. Önemli olan hepsini ağzına alman değildir , önemli olan ufak ufak attığın dil darbeleridir. Kök kısmından yukarı doğru yala devamlı. Ve sorada baş kısmında dilini çevir ağzının içindeyken.
Bu arada boşalması 1 dakika gibi bir sürede olacaktır. Ne kadar tutabilir ki kendini bilemiyorum, çünkü ağzın çok sıcak bol tükürüklü olacak. Bu süre ileride alışa alışa ağzına 3 - 5 dakikaya çıkacaktır.. 👍 her şey yaptığın baskıya bağlı aslında.. - +1 yıl
Evet fazla boşalabilir. Eğer full depo dolaşıyorsa çocuk..
Soran+1 yıl@gokantemur peki teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılErkeğine göre değişir süresi. Sen keyif almaya bak böyle matematiksel şeylerle ilgilenme.
- +1 yıl
Soran.. rica ederim. 👍
- +1 yıl
Betimlemen aşırı iyi 👌
- +1 yıl
@Akrepdicaprio çok sağol. Yıllarca eğittik, öğrettik. 😂👍. Yavaş yavaş tecrübe ede ede öğreniyorlar, birden olamaz zaten..
Cevap sahibi+1 yıl@gokantemur övgü verdiği kişi sen değilsin
- +1 yıl
Hiç sorun yok o zaman. Kusura bakmayın.. 👍
Cevap sahibi+1 yıl@gokantemur iyi o zaman sizin de betimlemeniz güzel diye ben iltifat etmiş olayım. İyi günler.
- +1 yıl
Çok sağol, sizinki de öyle zaten.. 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
+1 yılSana hayatın boyunca bir erkeğe çekebileceğin en harika sakksoyu anlatırdım ama ne yazık ki havamda değilim.
41 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm şuannn :((
+1 yılkutusunda tarifi var
mb-top.news/.../...5%9Farj-edilebilir-51830_4.jpeg06 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin gerçektenn
- +1 yıl
zaten gece gece biraz neşelenesin diye yaptım yorumu. gecenin stresini alsın
Soran+1 yılHarbi güldüm😄
- +1 yıl
iyi buna sevindim.
her zaman gülün. asla üzülmeyin
Soran+1 yılTeşekkürler sizde😊
- +1 yıl
çok teşekkür ederim nezaket ve anlayışınızdan dolayı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğaçlama bişeyler yap. Zamanla öğretir zaten o sana. Sevgililik böyle bir şey. Eğitmeden iyisi zaten olamaz..
10 Yorumla Sakın ol heyecan yapma derin nefes al ve birak şimdi başlaya bilirsinn
10 Yorumla
+1 yılBirkaç video izle, dişlerini değdirme bir de ağzına boşalmamasını söylemelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Normal bir şey ağzına boşalma sini istememen. Tek kural dişlerini degdir me
00 YorumlaPenis ucunu em testis yala 😂
00 Yorumla
+1 yılher şey burada konuşulmuyor malasef
00 Yorumla
+1 yılÖf bu konuları sevgilinle konuşsana
00 Yorumla
+1 yıldişlerini değdirme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAğzına boşalmasını istemiyorsan söylemen gerekli.
00 Yorumla
+1 yılBirkaç video izleyip öğrenebilirsiniz.
00 YorumlaÇok terbiyesizce ama hos
00 Yorumla
+1 yılAgzuna al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOgretirdim de şimdi degil
00 Yorumlaburada olmaz
00 Yorumla
+1 yılGel öğretelim 😂😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı