Bence özel duygusal bag olan biriyle olması daha iyi fakat aklımızda idealize ettiğimiz kişiyi beklemek vakit kaybı bir yönden bu yaslara tekrar gelmicez. Sizce nasıl olmalı?

Bence özel duygusal bag olan biriyle olması daha iyi fakat aklımızda idealize ettiğimiz kişiyi beklemek vakit kaybı bir yönden bu yaslara tekrar gelmicez. Sizce nasıl olmalı?

Ben de zamanında düşünmüştüm bu konuları ve arkadaşların da gazı ile dediler işte bekar adamlarız, yaşımız daha genç, önümüze neler neler çıkacak deneyimlememiz lazım, illaki yapcaz zaten vs.19 yaşında ilk deneyimimi yaşamıştım, aslında dedikleri gibi beraberlik yaşamak dezavantaj sayılmaz, tecrübe sahibi olursun. Bilmiyorum ama kendini özel birilerine saklayanları da anlıyorum. O da mantıklı hayat işte ya hayata göre yaşıyoruz, kimisi 18 yaşında evleniyor böyle şeyleri düşünmeye fırsat bile vermiyor hayat onlara.
Bu kişinin kararına göre değişir benim için özel olmasına gerek yok yani birini beklersem o biri gelmez ki belki de? nereden biliyoruz geleceğini bu yüzden de ben istediğim kişi ile seks yaşamak isterdim ama bunun için ortam olmalı ya da karşılıklı çekim olmalıdır. yani illa evlenmeden olmaz diyenlerden değilim ben
Cevap
15Cevap
Özel biriyle + güzel bi’ haz olursa ayrı bi’ tadı olur tabi, sonuçta ilkler unutulmuyor. Bu sebeple ilkin özel/anlamlı olması/yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Kuşadası iki tarafta Nirvana’ya ulaşmalı.
İlk seks kötü geçerse insanların bi’ sonraki sekse önyargılı yaklaşacaklarını düşünüyorum.
tamamen vakit kaybı. tabi bu asla saçma sapan biriyle de olmalı anlamına gelmiyor
Sonuç olarak cinsellikte ihtiyaç beslenmek gibi
eee yani. türk kadını bunu ne zaman anlayacak diye ben de merak ediyordum
Benimki özel değildi, güzel de değildi zaten.
Vakit kaybı ama, ilkler özeldir ama sırf ilk özel olsun diye gelenleri reddetmeye gerek yok.
Niye güzel değildi
Duygusuz sekse karşı olduğumu o an anladım, tek gecelik ilişkiler de bana göre değilmiş, zamansız seks de güzel olmuyormuş. :P
Ben 15 yaşında iken komşunun 23 yaşında ki kız ile yaptım bana çok güzel ieal yapma tekniği öğretti ona hep müteşekkirim.
Ben vakit kaybı olduğunu düşünüyorum bana çok saçma geliyor 😇
Sana kendini özel hissettiren ile beraber ol
Her kim olursa olsun, ilk olması bile onu yeterince özel yapar bence
Bütün ilişkiler özel insanlar ile olmalı diye düşünüyorum iyilik son bir önemi yok
Ben yapmayacağım isteyen istediğiyle yapar istemeyen yapmaz.
Özel olmalı yaa başka bir açıklaması yok bence. Beklemek iyidir.
Guvendiginl3 yap gitsin bende 23 yasindayim hic yapmadim
İlk seks değil bence burun seksler özel kişiyle olmalı
Burun seks ne
Bütün yazacaktım
Seks ihtiyaç bütünü özel olması gerektiğini düşünmüyorum
Kendi fikrimi belirtiyorum o senin kararin
Belli olmuyo o işler ya
Canın nasıl istiyorsan öyle yap
Otoban gıbı değil her gelene de verılmesın
Evlenince olmalı
Eş koca ile olmalı
Özel biriyle olmalı