Hayır yani anlamıyorum, sizi bastan cikarmak da kolay. Niye erkekler boyle, niye bu kadar isteklisiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni sürekli sperm üretimi yüzünden hormon bombardımani altında yaşamak sizler nasıl ki ayda bir adet zamaniniza yakın ya da sonra hormonlarınız tavan yapar çok istekli olursunuz. O sizlerin sadece ayda yaşadığı o durum çünkü ayda bir vücudunuz yumurtlama dönemine giriyor vücut yeni yumurta üretimi yapıyor o zaman hormonlar artıyor. istek artıyor. Ama erkekler sürekli sperm üretimi yaptığı için sürekli hormon bombardımani altında yaşıyor. Erkek bedeninde sürekli sperm üretimi oldugu için aynı nasıl idrar kesesi var bedenimizde su içince belirli bir zaman sonra dolar vücut uyarı verir tuvalete git boşalt diye aynı sekilde sürekli sperm üretimi oldugu için erkek bedeninde spermlerin üretildiği testisler dolar ve beden uyarı verir boşalt tohumlarını yay der. Bu dönemde erkek hani nasıl aç olduğunda ekmek yemek kokusunu hissedersin ya yok oldugunda hissetmezsin bunun gibi sperm üretimi arttıkça vücut uyarı verir ve erkekler etrafındaki kadınları farkederler. Ayni açken güzel kokan bir yemek gibi yaratılış gereği üremek isterler. Bu genlere porgramlanmistir. Uremek neslini devam ettirmek tohumlarını saçmak gibi. Ve erkekler sürekli istemsizce sperm üretimi oldugu için sürekli seks yapmak boşalmak kadınlarla birlikte olmak isterler. Cunku bu üretim yavaş değil. Surekli ve birkaç günde dolan bir şey. Bu da erkeklerin düzenli sexe ve kadına ihtiyaçlari olduğu gerçeğini gösterir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZayıf insanlara denk gelmişsin ona bakarsan vermeye dünden hazır milyon kız var ortalıkta.
07 Yorumla
Soran+1 yılVermeye dunden hazır ne demek ya, nasil bir terbiyeyle yetistin sen?
- +1 yıl
Ne alaka var terbiyeyle asıl terbiyesiz olanlar kast ettiğim kişilerdir.
Soran+1 yılInsan gibi hitaplar kullan sen kimleri oluyorsun da "vermeye dunden hazir" diyebiliyorsun ailen koca poponu kaldırmış belli
- +1 yıl
Genel olarak literatürde kullanılan kelime o ayrıca hangi hitabı kullanacağımı size soracak değilim.
Soran+1 yılTabii ki benimle konusuyorsan kibar davranacaksin herkes kufur ediyor diye sen de et, cogu kadin elbise giyiyor diye sen de giy o zaman
- +1 yıl
Küfür kullanmadım bu sitede hakaret de etmedim. Ayrıca kibar konuşuyorum zaten sadece siz duyar kasıyorsunuz. Zaten cümleniz yanlış erkeklerin sürekli kız istediğine dair bilimsel bir kanıt yoktur.
- +1 yıl
Hakarete başvurmamanızı öneririm.
Beni çıkartmak kolay değil siz adamına denk gelmemişsiniz...
00 Yorumla
+1 yılYani her erkek böyle değil çok daha kendinize güvenmeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılDevamlı sperm geliyor. Birisi bunu almalı
10 Yorumla
+1 yılSen erkek isteniyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman deli gibi istemiyorum
- +1 yıl
Bizdede oyle donemsel olur burcun ne
Bütün erkekler aynıyız dimi 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEksik akıldan kaynaklı
10 Yorumla
+1 yılben sürekli istemem o kadar istekli gözükmem
00 Yorumla
+1 yılErkek istemesinden iyidir 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılBen ayaklara karsi çok istekliyim
00 Yorumla
+1 yılElde tutmak kolay mı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz değil misiniz yeme beni
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğiliz shut up lütfen
Cevap sahibi+1 yılf*ck off lütfen
Cevap sahibi+1 yılTerbiyeli konuş
Soran+1 yılKıyamam ağlama
Cıdden ölüm kalım meselesi ne çevırıyolar nerdeyse
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli iç güdüsel olarak istem bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olur öyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği