Cinsel Yaşam Tipsiz erkekler neden bakire kız istiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yakışıklı olanları anladım tipsizler istemesin Tipsiz erkekler neden bakire kız istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. İstemek bir seçimdir. Bunu başarmak ya da başarmamak onun sorunudurMesela ben zayıf ve genç bir kadın isteyebilirim , ama kadınlara zayıflayın diyememZayıf kızlar bana bakmazsa da bu yine benim problemimdir 0 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Kdjxifhdidj bide rus istiyorlar bitiyorum SOHDDİBXİSJİXJDJXODJDİİDJSJD 2 8 Yorumla Abicimyapma 1 yıl 😐😐 Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl 😝 Yorumla Bebiyys 1 yıl Bakire rus yani Ahahajajwjsnwksmwbzhwb Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl @Bebiyys bakire citir balik zayif rus😝 Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl *balik etli yazcaktim Yorumla Bebiyys 1 yıl Hem ayranim dokulmesin… istiyorlar Yorumla Abicimyapma 1 yıl @Bebiyys ne kıskandınız be Yorumla Bebiyys 1 yıl @Abicimyapma latinleri kiskanirim kiskansam Yorumla
poyraz__38 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tipsizler ölsün istersen tipsiz kızları isterler herhalde en kötü iznin olursa 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ciddi misin ya 😂😂Hala Bakireliği sorun eden cahiller var mi 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Ne alaka be. Şöyle bir yaşam formuyla evlenene yazık harbiden. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne alaka. Bunun tipsizlikel yakışıklılıkla alkası yok. Temiz ve kirlilikle alakalı. Bi zekânı kontorol ettir 0 0 Yorumla
doktorbirüyee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 1 yıl Yakışıklıyım ve bakire olmasın istiyorum 1 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sorun yok istekli olsun yeter 0 0 Yorumla
İzmir353525 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Ne alakası var la bunun yakışıklılıkla falan 0 0 Yorumla
SismanSavaR Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sıfır arabamı alırsın yoksa agır hasarlı mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl tipsizler büyük ihtimal bakirdir. adamda bakire istiyo. en doğal hakkı 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Niye ya bizim hakkımız yok mu 🥲 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şöyle bir soru sorman bile IQ seviyenin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tipsiz kızlar neden yakışıklı erkek istiyor? 3 1 Yorumla Ostervolde 15 gü Betül Esma öyle istiyor Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yakışıklılar avantajlı diyorsun yani :) 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. ne alaka 0 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Dedi çirkin kızımız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
İstemek bir seçimdir. Bunu başarmak ya da başarmamak onun sorunudur
Mesela ben zayıf ve genç bir kadın isteyebilirim , ama kadınlara zayıflayın diyemem
Zayıf kızlar bana bakmazsa da bu yine benim problemimdir
Kdjxifhdidj bide rus istiyorlar bitiyorum SOHDDİBXİSJİXJDJXODJDİİDJSJD
😐😐
😝
Bakire rus yani Ahahajajwjsnwksmwbzhwb
@Bebiyys bakire citir balik zayif rus😝
*balik etli yazcaktim
Hem ayranim dokulmesin… istiyorlar
@Bebiyys ne kıskandınız be
@Abicimyapma latinleri kiskanirim kiskansam
Tipsizler ölsün istersen tipsiz kızları isterler herhalde en kötü iznin olursa
Ciddi misin ya 😂😂
Hala Bakireliği sorun eden cahiller var mi
Ne alaka be. Şöyle bir yaşam formuyla evlenene yazık harbiden.
Ne alaka. Bunun tipsizlikel yakışıklılıkla alkası yok. Temiz ve kirlilikle alakalı. Bi zekânı kontorol ettir
Çirkin olduğu için kıyaslanmak istemiyor olabilir.
Sende fiyat etiketini söylede öderken sorun çıkmasın 🤑
Yakışıklıyım ve bakire olmasın istiyorum
İstemeleri çok saçma ya
Sorun yok istekli olsun yeter
Ne alakası var la bunun yakışıklılıkla falan
Sıfır arabamı alırsın yoksa agır hasarlı mı
tipsizler büyük ihtimal bakirdir. adamda bakire istiyo. en doğal hakkı
Niye ya bizim hakkımız yok mu 🥲
kadınlar çok bencil be
Şöyle bir soru sorman bile IQ seviyenin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor
Tipsiz kızlar neden yakışıklı erkek istiyor?
Betül Esma öyle istiyor
Niye onlar erkek değil mi😂
Yakışıklılar avantajlı diyorsun yani :)
Puhahah herkesin alicisi vardur
Adam da otomatik olarak bakir oluyor ondan
Nasıl bir bağlantı kurdun 🤔
ne alaka
Kendileri gibi bakire olsunlar diye 😂
Dedi çirkin kızımız
Buna senmi karar veriyon onlarda insan
Sizene
yiyişmek için :D