Kadınların çoğunda çok erkekle yatmak, çok sevgili değiştirmek erkeğin kendisine seks odaklı yaklaşması konusunda olumsuz bir tutum var. Şu yaşıma kadar (28) kimseyle sevgili olmadım. Okul bitsin diye bekledim. Okul zamanlarında da cinsellik yaşamak isteyen erkek çok vardı. Ben de dahil benim gibi çok kız gördüm. Erkekler kadınların hepsini twitterdaki kadınlar gibi zannediyor ama çoğunluk öyle değil. Geneli benim gibi ciddi bir ilişkim olsun onunla evleneyim, çoluk çocuk olsun kafasında. Ama erkekler hiç böyle değil. İstiyorlar ki kadınlarla gezeyim sevişeyim seks yapayım birlikte yaşayayım ama evlenmeyeyim. Sonra alıp ceketimi gideyim falan. Ama ben çevremdeki birçok kadınla yakın arkadaşımla sa bunları konuştuğumda onların da erkeklerin kendilerine seks için yaklaşmasını aşağılayıcı buluyorlar. Kendilerini değersiz hissediyorlar. Bu bende de var. Bir erkek bize açık açık seks yapmak istediğini söylese ilk buluşmada bunu dese ben de dahil birçok kadın pis sapık der herifin kafasını çantayla yararız. Ama bir kadın bir erkeğe ilk seferde seks için yaklaştığını açık açık söylese. Sadece seks yapalım ama evlenmeyelim dese erkekler güle oynaya kabul ediyorlar. Hiç kendilerini kullanılmış, ucuzlaşmış hissetmiyorlar. Kendilerini iyi hissediyorlar. Biz kadınlarda neden böyle erkeklerde neden böyle? Yoksa bugüne kadar erkekler kadar kolay seks yapabilen biri olsaydım bir sürü erkekle seks yapmış olurdum. Erkekler gibi olmak mı doğru yoksa kadın olarak demin anlattığım gibi olmak mı doğru? Mesela ben açık saçık gezmiyorum. Genelde ağır başlı, anaç yönü yüksek, oturaklı, dışarıdan hanım hanımcık diye tabir edilecek bir kadınım. Ama böyle olduğumda gerçek hayatta pek ilgi gösteren beni isteyen erkek görmedim. Sosyal medyadan istek yolluyorlar en fazla.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat