Cinsel Yaşam İsteksiz olduğun zamanlarda sevişmek isteyen partnerinin teklifini geri çevirir misin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İsteksiz olduğun zamanlarda sevişmek isteyen partnerinin teklifini geri çevirir misin? İsteksiz olduğun zamanlarda sevişmek isteyen partnerinin teklifini geri çevirir misin? Cevapla Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hastaysam ve moralim bozuksa onun anlayış göstermesi gerekir. Modum yerindeyse ve önemli bir olay yoksa zaten ben de isterim. Keyifli günler.. 2 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Beni moda getirebilirse kabul ederim 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Nimet geri çevrilir mi hiç. tok bile olsam mutlaka bir parça alırım 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Asla çevirmem hem isteksiz olsam önümde soyunması bile istekli olmama yeterli olur benim için 😄 libido 🚀 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Rahatsız değilsem bir sorunum yok ise asla geri çevirmem 1 0 Yorumla
yazanayazarım Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Çevirmem ben o anda çok büyük bir sorunum yoksa 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hastaysam ve moralim bozuksa onun anlayış göstermesi gerekir. Modum yerindeyse ve önemli bir olay yoksa zaten ben de isterim. Keyifli günler..
Beni moda getirebilirse kabul ederim
Nimet geri çevrilir mi hiç. tok bile olsam mutlaka bir parça alırım
Asla çevirmem hem isteksiz olsam önümde soyunması bile istekli olmama yeterli olur benim için 😄 libido 🚀
Rahatsız değilsem bir sorunum yok ise asla geri çevirmem
İstemiyorsam.. İstememi sağlasın yoksa geri çeviririm..
Çevirmem ben o anda çok büyük bir sorunum yoksa
Çevirmen mutlaka ilişkimiz olur
Evet, çeviririm..
aslademen aslında ama bu asla
Çeviririm
Hayır Tabikide
evet