İlk cinsel ilişki yaşanacakken eşinizin bakire olup olmadıgı rahatça anlaşılabilir mi. Penis vajinaya rahatça hemen giriyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılIlk defa girerken Tabii ki hissediyor kızın jest ve mimiklerinden yüzündeki hareketlerinden zevk alıp ya da acı aldığından korku ve titreyişinden ürkek oluşundan ilişki esnasındaki kızın darlığından sulanıp sulamamasından kendini kasmasından
11 Yorumla
Soran+1 yılSulanırsa hemen kötü mü diyorsunuz ben çok istekliyim ama bakireyim yanlış mı anlaşılır
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim daha önce yazmıştım benim çok bayan arkadaşım oldu bakire olmayan bayan ile rahat ve sorunsuz girdiğini net olarak söyleyebilirim bakire bayanların biraz sıkıntılı oluyor ilk deneyim
13 Yorumla
Soran+1 yılBana hiç yazmadınız ki
Cevap sahibi+1 yılsana değil genel olarak sorulara yazmıştım
Soran+1 yılGörmedim yinede teşekkür ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Anlaşılır kuzum, nasıl dersen meslek sırrı söylenmez.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa söyleseniz nolur
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılYok Allaha şükür kimseyle bişey yaşamadım da olmadı da. Sadece ilerde eşim anlamazsa kan gelmezse korkusu
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki anlasiliyor hem kan, hem zar , hem darlik farki oluyor
13 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bilginiz var o yüzden bir şey daha soracağım. Ben 23 yaşındayım ama bilgim yok kusura bakmayın lütfen. Erkekler bunu hissediyor mu yoksa sadece kana mı bakıyorlar. Darlık hepsinde olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılHisseder
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkesten kan gelmiyor rahat girip girmemesi de kayganlaştırıcı kullanmaya bağlı biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu içimi rahatlattı
Gizli Üye(25-29)+1 yıltecrübeli ve bilgili bir erkek anlar
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara göre tecrübesizler de anlıyormuş artık darlık deh
Cevap sahibi+1 yılçoğu sallıyor bazı ince detaylar var
Gizli Üye(36-45)+1 yılNumaradan bağır biraz kendini geri çek kasıl anlamaz o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki gibi dar ise kolay kolay anlasilmaz 😆👌
15 Yorumla- +1 yıl
Birazdan abazalar dolacak burası mdöddld
Soran+1 yılE peki ilk açılmada zorlanmadın mı dar ya
Cevap sahibi+1 yılBaya zorlandim. Çok acı çektim. Benim kanamam 1 hafta sürdü ölücem sandım
Soran+1 yılYaaa son bir şey daha soracağım deneyimsiz olduğuma verin bilgim yok. Bunu erkek de hissediyor dimi. Diyelim ki kanı görmedi ama aşırı zor giriyor o zaman bu ilişki yaşamış mı diyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlayamaz. girdikten sonra anlar ancak
014 Yorumla
Soran+1 yılGirdikten sonra nasıl
Cevap sahibi+1 yılkan gelmezse işte
- +1 yıl
benim ilk ilişkimden kan gelmedi
Cevap sahibi+1 yıl@you4myselfcontrol kan gelmeyebilir illa gelecek diye bir şey yok ama bu nadiren görülen bişey. genelde gelir.
Soran+1 yılAma nicin genellikle rahatlayınca ve zorlama olmazsa kan gelmez diyorlar
Cevap sahibi+1 yılhayır bunla alakası yok. o zarının yapısı ile alakalı bir durum
- +1 yıl
eski nesillerde kayganlaştırıcı yoktu kadın ıslanmadan zorlayarak cahilce giriyorlardı ve çatlak oluşuyordu muhakkak onu da kızlık zarı kanı sanıyorlardı işte o yüzden çoğu kişiden geliyor diye kaldı yüzyılarca
Soran+1 yıl@you4myselfcontrol daha mantıklı geldi aslında. Asıl mesele sorduğum kan değil zaten bir erkeğin ilişkiye girmiş bir kadını anlıyor mu anlamıyor mu oluşuydu
Cevap sahibi+1 yıl@you4myselfcontrol yüzyıllarca mı :D %99 undan kan gelir zardan. normali bu. ama bazılarının zarı çok incedir kan gelmez. bazılarında zar yoktur kan gelmez
Soran+1 yılKalın zardan kan gelmeyeceği söylenir? İnce kolayca kanar zaten
- +1 yıl
@melenri benden kan gelmedi ama ilişkiye tam girebilmemiz 1 haftayı aldı zaten bakire olduğumu kanıtlamama gerek olmadı ne kadar ıslansam da girmiyordu başta çok zor alabildim ilkini. bi kere girdikten sonra da bi daha zorlanmadım tek ittirmede girdi hep
- +1 yıl
jinekologlar %30 diyor esnek zara, cahil :D
Soran+1 yıl@you4myselfcontrol çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl@you4myselfcontrol senin hayatın kadar benim cinsel deneyimim var hala burada sallıyorsun millete :D komiksin
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. anlaşılabilir evet
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılBunu herkes bilir dimi
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlasılır ya
05 Yorumla
Soran+1 yılNereden
Soran+1 yılGenişlikte kesin anlaşılıyo mu ve erkekler genelde hangisinden anlıyor
Soran+1 yılAttım
+1 yılAnlaşılır
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Bir çok etken var en kolayı kan akıntısı ikincisi darlık ücüncüsü ise heyecan yani ilk olacağı için istemesen de bunu bedeninle yüzünle hatta kasılmalarınla hissettirirsin karşındakine bir de darlık var tabi giriş olduğunda da bu belli olur bir de ilk kısım küçücüktür elinle ayırdığında da belli olunur
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim daha detaylı da bilgi verebilirim istersen ama daha açık olur haberin olsun istersen tabi
+1 yılEvet anlaşılır
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlaşılıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılNereden
Cevap sahibi+1 yılpenis ince dahi bile olsa vajina penisi sarması gerekiyor ama yeterince sarmıyor bolluk hissi geliyor çok zevk alamıyorsun bu yüzden ayrılfım
Soran+1 yılGörünüşe de bakıyor musunuz yani delikten de anlaşılmaz mı. ya da ilk olacak ya hemen girmez diye düşünüyorum ama açılmışsa hemen girer yanlış mı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılevet görünüştünde belli oluyor dudaklarını ayırıp deliğe bakıldığında bakire birinin ki tam kapalı oluyor anal deliği gibi? naptın parmakla kendini mi bozdun
Soran+1 yılYok Allah korusun bakireyim hala ama evlenince kocam anlamazsa kan gelmezse diye korkuyorum her kızın korktuğu gibi
Cevap sahibi+1 yılgeri kafalı değilse kan gelmesede anlad merak etme ben sevgilimi bozmak için 2 gün uğraşmıştım ne kadar ıslansada girmiyordu ilkinde kolay kolay girmez
Soran+1 yılO çok iyi o zaman kolay kolay girilmezse de hemen insan anlıyor ilki oldugunu
Cevap sahibi+1 yılgirmez öyle sok çıkar bir şey değil diyorum ya 2 gün uğraştım tam girene kadar
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Anlaşılır
03 Yorumla
Soran+1 yılNereden
Soran+1 yılYa bi söyleyin yoksa ya anlamazsa korkusundan öleceğim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026