Biraz uzun olacak ama detaylı şekilde anlatıp sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Eşimle ilk birlikteliğimizde inanılmaz bir acı hissettim, penis vajinaya girmedi bir türlü ve acı dayanılacak gibi değildi, bir süre denedikten sonra biraz biraz girmeye başladı ama içimde hareket edebileceği kadar değildi bu durum kademe kademe ilerledi ama tamamı girmedi bir türlü ve kan da içime epey girdikten sonra geldi. Devam edemedik bıraktık çünkü hem çok acıyordu hem de fazla kan geldi. Birkaç saat sonra tekrar denedik yine çok zorlandım ve yine yarım bıraktık. Ertesi gün denediğimizde bir yere kadar daha kolay girmeye başladı ama bir yerden sonrası ne kadar zorlarla zorlasın kesinlikle girmiyor. Son seferde yine çok fazla kan geldi ama girdiği yere kadar olan kısmın acısı hafifledi, giremediği yeri zorladığında çok canım yanıyordu hala. Bir süre beklemeye karar verdik iyileşmesi için çünkü her denememizde yoğun bir şekilde kan geliyor. Bu durum normal mi? Bu kadar zor ve acılı olacağını hiç düşünmemiştik. Burada bazı sorularda çok zor olduğu, çok acılı olduğu yazıyordu ama pek dikkate almamıştım, abartıldığını düşünüyordum. Cinsel birliktelik yaşamış arkadaşlarımla konuştuğumda hepsi biraz acı olduğunu ama dayanılmayacak kadar olmadığını söyledi. Bende durum neden bu kadar farklı olabilir? Dediğim gibi ne kadar zorlarsa zorlasın girmiyordu ve acı da gerçekten dayanabileceğim gibi değildi. Sizce ne kadar süre yapmadan beklemeliyiz ve ne zaman düzelir bu durum? Bazı yerlerde ilk birkaç birlikteliğin zor ve acılı olduğunu, kadının keyif almadığını ama bir süre sonra geçtiğini okudum. Bu kadar insanın yaşadığı bir şey bu kadar zor ve acılı olamaz, illa ki geçer değil mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin penisi büyük olabilir alışırsın fakat kayganlastici krem kullanın daha rahat girmesi için ve pozisyon deneyin en rahat ettiğin pozisyonda yapın birde kolay gelsin 🙂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde senin gibi oldu en sonunda disimi sıktım pat diye oturdum üzerine. 3-4 gün sonrasinda da sürekli idrala cikma hissi oldu. Diger iliskilerde biraz acili gecti sonra acisiz iliskiye girebildik. Bu kadindan kadina degisir. Mesela Benim kuzenimde ilk gece asiri kan gelmis tansyonu düsmüs bayilmis. Herkesde farkli farkli
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ben de denedim ama kesinlikle olmadı. Biz ne kadar zorlarsak zorlayalım giriş olmuyor bir yerden sonra bir türlü. İnternette oradaki kasların kasılmasıyla alakalı olabileceğini okudum ama hiç bilmiyorum. Bende de çok fazla titreme oldu ve eşim kendimi çok sıktığımı söyledi ondan olabilir mi? Ama acıdan dolayı istemsiz oluyor ve ben rahat bıraktığımı düşünsem de bacaklarımı kilitliyormuşum. Bu sende de oldu mu?
+1 yılBu ne ya seks hikayelesimi anlatıyon internette araştır evli arkadaşlarına sor ne gelip burada yaşadığın geceyi detayına kadar anlatıyon
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var ya neden hikaye anlatayım. Tanıdıklarıma sordum kimse böyle bir şey yaşamadığını söyledi, burada da bu duruma benzeyen yazılar görmüştüm belki öneride bulunabilecek bilen birileri vardır diye detaylı yazdım.
yoo ben yaşamadım ama yakınım evlendi ondan biliyorum çok ağrı olurmuş hatta ağzını kapatmış dazla bağırdığından. vajinan darsa ondandır belki
14 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılMümkünse birkaç soru sorma şansım var mı ona göre tavsiye vermek isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir soru?
- +1 yıl
Yorumda sormak istemiyorum merak etmeyin sizi rahatsız edecek şeyler değil
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Çözüm beyninde. İstemsiz olarak kasıyorsun kendini daha önce okuduklarından ve anlatılanlardan etkilendiğin için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılVajinumus olabilir sende yoksa bu anlattığın normal değil
00 Yorumla Yaşadıkça rahatlarsın zorlanma kalmaz. Gerekirse doktor kontrolü iyi olabilir senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBiraz sabrermesi gerek bayan cinsel organı kıvama geldikçe esner o o zaman acımaz sana önerilerim var
00 Yorumla
+1 yılIlk oldugu icin ve yeterince ıslanmamis olabilir ayriyetten vsjinan darsa olsbilir biraz esimle bizde zorlanmistik esimle konustursbilirim snei fikir verabilir istersen
01 Yorumla- +1 yıl
Istersen tabiki
Gizli Üye(18-24)+1 yılOn sevisme yapmiyormusunuz vajinan islanmazsa cok aci hissedersin
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKucukken kendim yaptim sekste yaptim evet deneyimliyim
Cevap sahibi+1 yıl20
Soran+1 yılYaptık aslında, ıslanma da gerçekleşti.
+1 yılVajinismus olabilirsin tedavisi var
11 Yorumla
Soran+1 yılDoktor bir tanıdığıma danıştım tabii telefon üzerinden anlattım yalnızca, öyle bir durum olduğunu düşünmediğini söyledi ama bilemiyorum.
Kayganlaştırıcı ile deneyin derim
00 Yorumla
+1 yılGerginlik olabilir
00 Yorumla
+1 yılAcemilik normal
00 Yorumlaİlk olduğu için
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam