ilk kez seks yapıcam acısı sadece o an mı yoksa iş bitincede devam ediyor mu bide ilk ilişkide prezervatif kullanmanın skaıncası var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılYok tatlim hicbir sey olmuyor :))) o anlik igne vurulurkenki gibi bir aci oluyor. Tabi esininde dikkat etmesi lazim hayvan gibi olmamasi gerek. Yoksa yorumlardaki gibi olursun. Normal olmasi gereken bir iliskide dedigim gibi igne vurulurkenki o kucuk aci oluyor daha sonrasinda bir sey kalmiyo :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo anki çok şiddetli oluyor, bırakınca şiddeti azalıyor ama yürürken oturup kalkarken yine acıyor, bir hafta felan acımıştı ama eşim ilk seferde kendi boşalana kadar devam etmişti ve tamamını sokmuştu, bu yüzden çok acımış olabilir bir de eşiminkinin maşallahı var kol gibi mübarek
01 Yorumla- +1 yıl
sanada ayi gelmis mubarek
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlacağın zevkle zaten o acıyı bastırıyorsun, acı da abartılacak kadar değil. Ama ilk ilişkiden sonra vajinayı dinlendirmek gerekiyor. 1-2 gün
00 Yorumla
+1 yılHaddime değil ama sadece bir hafta sonra hata yaptım çok sevmiştim pişmanım vs vs diyeceksin buraya ağlayıp sizlayacaksin
33 Yorumla
Soran+1 yılöyle birisi değilim tanımadan konuşmayın
- +1 yıl
Nedense pişman olanların hepsi de sizin gibi
- +1 yıl
Haddine değilse niye yazıyorsun. Yazmaaaa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
prezervatif kullanmak iyidir, :D belki sevilmez ama hastalıklardan korur, içinize boşalması durumunda hamile kalabilirsiniz, onu engeller, yani iyibirşeydir :D ilk cinsel deneyimde bayanın tabi ki canı yanar, fakat sonrada açıldı mı bir gelir tam gelir :D acısı devam etmez, o an acır, sonra zevk almaya ve devamlı istemeye başlar, size tavsiyem anal ilişkiye bulamaşmayın :D temizliği falan çok zahmetli, :D
10 YorumlaKullanmanızı öneririm ne olur ne olmaz. Acı yerini zevkle bırakıyor yani o abartılacak bir acı değil. Hurafeden ibaret. Zaten ilişkiye girmiş bilinçli kızlara sorarsan sana bunları söyler. Yok ölüyorum, Aman dayanamıyorum gibi şeyler açıkcası yalandan ibaret. bizzat partlerlerime sormuştum.. Rahat olabilirsin. Zevk almana bak sen :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de ilkinde prezervatif kullandık tahriş vs. olmadı. Ama hassassan bilemeyeceğim. Acı ilişki bittikten sonra olmadı bende :)
20 YorumlaAciyi erkekler cektigi icin erkeler cevaplamis hep. D. D
50 Yorumlazarını kaybetmiş ne kadar çok erkek varmış sitede :D
60 YorumlaSakin yapma. Beş dakikalık zevk. Omur boyu sürecek pişmanlığı degmez. Emin ol buna.
12 Yorumla
Soran+1 yılniye pişman oliyim ki dinen diyosan müslüman değilim
+1 yılbazen bir yarım saat belki ma aldığın hazdan hissetmezsin sanırım 5 dakika sonra eskisinden daha iyi olacağına bahse girerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 haftaya yakın yurumekte zorlanıyorsun bacakların fena agrıyo dıger bahsettıklerı acı ıcıne alınca bıtıyo zevk gelıyo zaten ardından
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim hatunun 1 ay canı acıdı 1 ay yarım yamalak yaptık yarısını bile sokamadan bıraktım acıyor diye kızın canı şimdi yardırıyorum tık demiyor mübarek
00 Yorumla
+1 yılpreservatifin zararı olmaz kullanmazsan asıl olur acısına gelince ah ve oh sesleri ni çıkrırsın olay biter önce acı peşindende zevk
10 YorumlaKorkuyorsan yapma. Hatta hiç yapma
Acıtır hemde çok. 15 gün sürer acısı
Prezevatifi ne için kullanacan00 Yorumla
+1 yılKondom kullanın. Erkeğin posta sayısı kadar devam eder ilişki. Ben 6 posta atıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnliktşr aci başka olmaz hadi deldir kndini bakim :)
00 Yorumla
+1 yılYaz bana ozelden bilgilendireyim seni :)
00 Yorumlakişiden kişiye değişir
00 Yorumlailk ilişkide kullanmayın hissedin birbirinizi be
00 Yorumlakullan tabiki de ilk maçtan şampiyon olma :)
10 YorumlaAcisi tekmeyi yiyince
10 YorumlaSapka kullanmayin isim dusunelim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sürer baya bir çok takılma
00 Yorumlapeki ruhun bakire kalacak mı
00 Yorumla
+1 yılSadece o an diye biliyorum
00 Yorumlayapma be kızım kullanılıp atılcan
07 Yorumla
Soran+1 yılbende kullanıyorum onu herşey karşılıklı ne saçma fikirleriniz var
- +1 yıl
Oyle erkegin beynini sikim ben. #amsalaklarıı :D
Soran+1 yılbende zevk alıyorum
+1 yılIlk seferde zorlama ve lastik takdirma
00 Yorumla
+1 yılilkte kullanmaz ya da iyice kayganlaştırın
00 Yorumlaılk gırıs ıse bırkac gun hıssedeblırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhadi bakalım belinize kuvvet :)
00 Yorumla
+1 yılYenimi evlendiniz
00 Yorumla
+1 yılkullan bı zahmet
00 Yorumla
+1 yılyandın sen )
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi