Bir erkek hoşlanıyorken, kız için ne dedikodu iftira denilirse denilsin, gitmesinin nedeni kızın libidosunun düşük olduğunu düşünmesidir. Erkek hoşlanıp teklif etmişken ilişkiye hazırken dedikodu iftiradan etkilenmez. Teklif ettiği kızın, kendisini cinsel olarak tatmin edeceğine inandığında ilişkide olur.
Sizin düşünceniz ne?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Böyle çocuklarla olmayın gerçek bir erkek arayıp bulun tadina varın herysein
Abaza çok! Sorumun cevabını versen rica
Aslında cevabı verdim ben... Senin isteksiz olduğunu düşünürken aslında yetemecegini de biliyor sana
Benim cinselliğim ondan daha mı baya olduğunu düşünüyor demek istedin? Yetemeyeceğini de biliyor sana derken...
Evet seninki daha iyi diye düşünüyor normalde bir erkek istekli kadına hayır demez doyuracagi için ama bu senden gidiyorsa başkaları senin hakkında ne derse desin denemesi gerekti zaten
Kızda libidosunu yukseltsin
Fikrime katılıyor musun?
Evet neden cok şaşırdın
Tek sebep o olmayabilir
yoo ne alakası var ki
Cinselliğim var. Ona başkaları hakkımda bu iftiraları dediler!. Gitmesinin nedeni başka mı diyorsun?
ben ne demek istediğini açıkça anlatamadığını düşünüyorum
Neyle alakası var? bunu de
bir sürü değişken var, sırf bu verilerle tahminde bulunabilsem de istediğin bu. İki ihtimal: ya senin kenisiyle aynı kafada bulmayıp veya başkalarinın lafına sözüne takılıp ayrılması ya da seni bipemeyeceğini anlayıp başka avlara yönelmesi. Gizli abaza yani belki de (entel *mcı)
Ona iftira dediler!. Libidomun düşük olduğunu dediler diyenler de teklifini reddettiklerim bana asılanlar! Buna inanmış olabilir mi?
eğer öyleyse ben ikinci ihtimale oyumu veriyorum, o bir *mcı amcası sapancalı
Bu iftiraya mı inanmışdı düşünüyorsun şimdi?
ne önemi var! Seni sadece bipebileceği biri olarak görüyormuş diyorum sen hâlâ umut arayışındasın
Benim. m ım var tabiki düt onu arzuluyorum da kız kadın olduğum için teklifini kabul ettim.! Seni bipemeyeceğini anladı demenin nedeni nedir? Kadınım tabiki düt!.
yok ben seninle anlaşamıyorum sen yerli birisi değilsin belliki
boş ver
Soruyu okurken düşünme yeteneğimi kaybettim
Yanlış bu, niyeti ciddiyse libidoya bakmaz.
Anlayamadım
Erkek hoşlandığı kıza teklif etti, gitti. Kendisini cinsel olarak tatmin edeceğine inandığında gitmez. Doğru mu?
Akalasız
Ben sevdiğim insanın cinselliği olmasa da, çocuğu olmasa da, hatta vajinismusu falan olsa bile kabul ederim
Bu konuyla alakalı değil mi gitmesinin nedeni diyorsun?
Eğer öyleyse gitsin zaten
Hayır. cinselliğim var. Bir erkek kendisini cinsel coşturacak kızı hiç bir şekilde bırakmaz, bu doğru mu?
Alakasız, yani ne doğru, ne de değil. Herkesin aklı bir değil yine cevabım aynı
Yine kendimden örnek veriyim, dünyanın en iyi cinsel deneyimini yaşatacak bi kadın bile olsa, bana "ya annen ya ben" gibi aptalca bi soru sorduğu saniye giderim, hiç düşünmem bile
Duygun olması gerekir, kendini doğru ifade etmesi gerekir, seni cinsel mutlu etmesi gerekir. Bu mu fikrin? Ne alaka ne değil derken cinsellik dahil hepsi bir bütün demek istedin! Doğru mu?
boş ver frekanslarımız çok farklı, papağan gibi oldum
Net konuşmadın ki! Sen akla mı önem veriyorsun? bunu de
Çok kibarsın, konuşmak istemiyorum
Senin kibarlığına yetişemem!. Soruma cevap vermeseydin! Cevaplamadın laf kalabalıklığı yaptın
Kardeşim, sen APTALSAN ben ne yapabilirim, emuğa kodumun aptalı
AP tal sensin! emuk da sensin! Çirkefleşince gizli ol karaktersiz sedatkalender49
Ünlemlerin hepsini kıvır dübürüne sok
Ünlemleri kıvırmama gerek yok!. Terbiyesiz sedatkalender49
Ben naif konuştum, sen kabaydın. Kusura bakma..
Hayır. Bu senin ilginç bakış açın.! Sana iade
!!! Hepsi sana girsin
Ne alakaaasa
libodo önemli :)
Bu fikrirden mi gitti sence? Fikrime katılıyor musun?
düşükse gider şahsen bende giderim :)