Cinsel Yaşam Olgun bir erkek neden özellikle genç kızları arzular? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bunu ısrarla söylüyor. Benden 12 yaş büyük Olgun bir erkek neden özellikle genç kızları arzular? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hgf87 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sendeki durum önemli, yaş farkı ve olgunluğu seni rahatsız ediyor mu? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili değiliz o yüzden rahatsız olmamı gerektiren bir durum yok Yorumla hgf87 +1 yıl Olgun adamın sana sadece seks değil birçok yönden katabileceği şeyler olur, bir daha yaşıtını çocuk bulur, istemezsin hele ki spor yapan kendine bakan bir adamsa, bununla ilgili tecrübelerim var detaylı, merak edersen yazarsın konuşuruz Yorumla Soran +1 yıl Evlenmiş boşanmış birisi. Çok yüksek ihtimalle cinsellik beklentisiyle yaklaşıyor o yüzden zor Yorumla hgf87 +1 yıl Senin beklentin ne? Yorumla Soran +1 yıl Olmaz ya daha erken benim için Yorumla hgf87 +1 yıl Tabii senin bileceğin konu Yorumla Soran +1 yıl Öyle şimdilik Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Arzulamasi uyumuysa sorun yokta cogu abazalik sapkinligindandir 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl genç kızlarda babası yaşında ki erkekleri arzuluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende severim. 18-21 yaş bal kaymağı gibi oluyorlar. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahahs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşuna mı gitti 🐈 Yorumla Soran +1 yıl Komik geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelir evet Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dipdiri olduğundandır... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye 30 yaşında da dipdiri olabiliyor çoğu kadın Yorumla Skol85 +1 yıl Aynı kadın 18 yaşındaki diriliğinde yine olamıyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her erkek genç bi kızı arzular ya neden arzulamasın çıtır bı vucut 1 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Lolita fantezisi vardır 0 0 Yorumla
mühendis_denizli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Uzak dur ondan seni halledecek benden söylemesi 0 0 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl performans acısından ogretmek ıcın 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl sen kaç yaşındasın o kaç yaşında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 19 um.31 yaşında Yorumla safadgn +1 yıl biraz kötü bir durumuş erkekler böyle genç seviyor Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Sapık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla mami613939 +1 yıl 12 yaş fazla sana o gözle bakmaması lazim Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çıtır iyidir yhaa 0 0 Yorumla
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen ne hissediyosun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gençlik güzel şey. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana takıntı gibi geliyor. Güzel olan güzeldir yaştan bağımsız :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok be tatlım. çekicisin. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende çok arzularım 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın ve sebep ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 36 yaşındayım zayıf küçük göğüslu kızlar beni çok tahrik ediyor Yorumla Soran +1 yıl Zayıf değilim ama sjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir kilolu olan kızlarda arzulayan var Yorumla Soran +1 yıl Yaşa takıntısı var garip ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz mı diyor peki nedir sorun Yorumla Soran +1 yıl Hayır tam tersi yapıştı resmen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğin nasıl peki Yorumla Soran +1 yıl Ben aslında beğenmiyorum. Göğüslerim küçük belim ince kalçalarım normal bacaklarım kalın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence çok iyi çok seksi vücudun var Yorumla Soran +1 yıl Yok valla beğenmiyorum aşağı gittikçe kalınlaşıyor djdjsjs garip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmeden bişey diyemem Yorumla Soran +1 yıl Hahahah doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sendeki durum önemli, yaş farkı ve olgunluğu seni rahatsız ediyor mu?
Sevgili değiliz o yüzden rahatsız olmamı gerektiren bir durum yok
Olgun adamın sana sadece seks değil birçok yönden katabileceği şeyler olur, bir daha yaşıtını çocuk bulur, istemezsin hele ki spor yapan kendine bakan bir adamsa, bununla ilgili tecrübelerim var detaylı, merak edersen yazarsın konuşuruz
Evlenmiş boşanmış birisi. Çok yüksek ihtimalle cinsellik beklentisiyle yaklaşıyor o yüzden zor
Senin beklentin ne?
Olmaz ya daha erken benim için
Tabii senin bileceğin konu
Öyle şimdilik
Arzulamasi uyumuysa sorun yokta cogu abazalik sapkinligindandir
genç kızlarda babası yaşında ki erkekleri arzuluyor
Bende severim. 18-21 yaş bal kaymağı gibi oluyorlar.
Hahahs
Hoşuna mı gitti 🐈
Komik geldi
Gelir evet
Dipdiri olduğundandır...
Niye 30 yaşında da dipdiri olabiliyor çoğu kadın
Aynı kadın 18 yaşındaki diriliğinde yine olamıyor.
Her erkek genç bi kızı arzular ya neden arzulamasın çıtır bı vucut
Lolita fantezisi vardır
Uzak dur ondan seni halledecek benden söylemesi
Neyin ne olduğunu bilmiyoruz
performans acısından ogretmek ıcın
sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
19 um.31 yaşında
biraz kötü bir durumuş erkekler böyle genç seviyor
Bende yasadim benden 11 yas büyük birisi ile
Kızların yaşına göre olgun aklı başında olmasi
Sapık
Neden
12 yaş fazla sana o gözle bakmaması lazim
bilmiyormuyudun bunu
Bende küçük kızları arzuluyorum
Çıtır iyidir yhaa
Sen ne hissediyosun
genc ve guzel oldugun ıcındır
daha çıtır olduğu için
Gençlik güzel şey.
Bana takıntı gibi geliyor. Güzel olan güzeldir yaştan bağımsız :)
yok be tatlım. çekicisin.
Bende çok arzularım
Kaç yaşındasın ve sebep ne
36 yaşındayım zayıf küçük göğüslu kızlar beni çok tahrik ediyor
Zayıf değilim ama sjsjsj
Olabilir kilolu olan kızlarda arzulayan var
Yaşa takıntısı var garip ya
Sen kaç yaşındasın
19
Olmaz mı diyor peki nedir sorun
Hayır tam tersi yapıştı resmen
Fiziğin nasıl peki
Ben aslında beğenmiyorum. Göğüslerim küçük belim ince kalçalarım normal bacaklarım kalın
Bence çok iyi çok seksi vücudun var
Yok valla beğenmiyorum aşağı gittikçe kalınlaşıyor djdjsjs garip
Görmeden bişey diyemem
Hahahah doğru