Soru acik. 30lu yaşlarda erkekler neden 18-19 yaşındaki kızlara ilgi duyar? Cinsel anlaamda mı ilgi duyarlar? Yoksa başka şeyler mı?
Cevabın nedir?
30'lu yaşlardaki erkekler diye tabir etmeyelim. Belli yaşın üzerine geçmiş erkekler neden kendinden 5 - 6 yaş altındaki kızlara ilgi duyarlar diyelim.
Bayanlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaştıklarından dolayı erkeklerde kendi kafasına uygun olan yaşı kafada belirleyip o yaş kriterlerindeki kızlara ilgi duyuyorlar. Tabiki her 18 - 19 yaşındaki kız olgun olacak diye birşey yok.
Ayrıca 27 - 28 yaşından sonra erkekler seçici olmaya başlıyor, gördüğü kızların hareketlerine kadar takip ediyorlar. Çevresindeki ilişkilerde yaşanan sorunları inceleyerek doğru seçim için etrafına bakınıyorlar. Bu kişilerde kendi yaşında asla mı asla denk gelmiyor. Genç yaşta diye düşündüğünüz kız bir bakıma o olgun dediğiniz adamlar aynı kafada oluyorlar. Malumunuz bu durumdan sonra o ilişkiyi neticelendirmeye geliyorlar.
Örneğin yaşım Temmuzda 26 olacak bende şu an baya bir seçiciyim. Önüme çıkan her kıza yavşamıyorum mesela, önce ince eleyip sık dokuyorum.00 Yorumla
+1 yılÇünki olgun çünki sizde olgun istersiniz çünki erkek o yaşta aklı başındadr çünki erkek geç olgunlaşr kişiden kişiye değişir. Ve 30 19 yaş arasnda fazla yaş farkı yok 10 yaş bence olablr bir skntı olmaz abartılcak bşe yok
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşı olgun die illa cinselliye vurmayn ya! Ne fesat ne pissinz abicim ya ön yargılısnz alaynz siz bayanların. Bu kadar kötü niyetli olmayn! Sonra suç hep erkekte bir erkek o yaşta kıza bakyosa ikla mikmek içn bakmaz!
+1 yılBu çok normal bir şey. Güzellik gençlikle bağdaştırılır. Bir adamın karşısına biri 19 öteki 35 yaşında iki kadın yok, birbirlerine benzeyen tipler olsunlar. Adam 19'luğu seçer. Genlerle alakalı bir şey bu. Konu türün devamı (cinsellik) olunca erkekler genç-taze, güzel olana doğru koşarak uzaklaşırlar. Ama o kadınla ciddi bir ilişki yürütürler mi yoksa alıp evlerinin kadını yaparlar mı? Sanmıyorum.
20 Yorumla
kişiye göre değişir o ya kimi olgun kadından hoşlanır kimisi kebdi gibi hep çocuk kalanla :) 30 lu yaşları bilmem de o falan normal geliyor bana benimde annemle babam arasında 10 yaş var çünkü ama şu yaşlı yaşlı adamlara anlam veremiyorum ben senin torunun yaşındayım dedecim kime hallenion yani? :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen benim midemi bulandiriyorlar. Amcam yaşındaki adam bana yaziyor bu bir kere falan da olmadi. Sürekli oluyor. 5 yas farktan sonrasi korkutucu Şu an icin. Ileride ne olur bilemem ama ben yeni uniye baslamisim adam evlenmis bosanmis benimle sanal seks yapmak istiyor. Bana sadece sapkinlik gibi geliyor bu
10 Yorumla
+1 yılBu biraz daddy kink gibi olmuş ama ciddi anlamda ilgi duyacaklarını sanmıyorum ben yine de, söyleyeceğim kelime ne kadar doğru olacak bilemiyorum ama 'çıtır' arıyorlardır.
10 YorumlaYahuu seveblir askta yasa takilmayin ucurum yoksa arada ayni yas olsada cinsellik dusunur her erkek dusunur sen kendi nefsine sahip olduktan sonra mesele ykk
10 Yorumla
+1 yılbu kişinin şahsi görüşüdür bana sorucak olursan bende 50 yaş ve üzeri bayanlardan hoşlanıyorum
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda genelde olgun erkekten hoşlanırlar hele ki bu adam da parada varsa al sana çıkar ilişkisi
00 Yorumla
+1 yılhem daha seksi hem de bizim jenerasyon hatunlara göre çok daha modernsiniz onlar eski kafalı seks konusunda falan
00 Yorumla
+1 yılgenç taze vücudu gelişmekte sürekli değişim içerisinde...
00 Yorumla
+1 yılBence erkeklerdeki liseli fantezisinden dolayi olabilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Olgun erkekler gen kızlara, genç kızlar olgun erkeklere ilgi duymaya başladı artık.
20 Yorumla
+1 yılCinsellik yasa bakmaksizin her insan da her iliskide olabilir gayet normaldir sevebilirde yas buna engel deildir
00 Yorumlagenç erkeklerde olgun kadınlardan ilgi duyabiliyor :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 15,9b cevap paylaştı. ben olgun kadın sewerim çocuksu kadınlar ilgimi çekmio
00 Yorumla30 yaş altı olsa cinsellik gözüyle bakmıyor mu oluyor acaba? Bu nu tanımadan bilemezsin
00 YorumlaCinsel anlamda ilgi duyar. Ancak 18 yaşındaki kız neden bana karşı ilgi duyar onu çözmek zor. Burada sorun kadınlarda...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kisiye gore değişir illaki cinsel anlamda ilgi duyuyor olacaklar diye bisey yok, ama burada kiza da is dusuyor erkegi o yone cevirecek tavirlardan sakinirsa duzeyli bir iliski olabilir onemli olan anlasirlarsa iliskinin nihayete ulasmasi
00 YorumlaEe kızlar da onlara ilgi duyar arz talep meselesi bu işler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılCogu cinsel o kizlar ask konusunda hep hayal kurduklari icin kanmalari kolaydir
00 Yorumla
+1 yılCinsel tabi ki canım olanlar inanır evlencez yalanına
00 Yorumla
+1 yılOlgun erkekleri bilmem de, benim olgun kadınlarla daha iyi anlaştığım doğrudur. (:
00 Yorumla
+1 yılGenç kızlar neden hep 30 yaş üstünü ister? Yoksa kimse sizi cıyaklatma merakında degıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenç hissetmek için. Çekici buldukları için.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılHangi erkek çıtır istemez ki
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkandırabileceklerini düşünüyorlar bence
11 Yorumla- +1 yıl
insanlar yaşıtlarıyla iyi anlaşır gerisi yalan bence. s kimse kimseyi kandırmaya çalışmasa güzel olurdu,
+1 yılgenç kızlar neden yaşlı adamlara ilgi duyar?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. cinseldir böyle çıtır filan ya ondan
20 YorumlaHem cinsel hem duygusal
10 YorumlaTaze balık her zaman lezzetli olur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSapıktır duyan. Net...
10 Yorumla
+1 yılCinsel anlamda tabi başka ne olacak.
00 Yorumla
+1 yılcinsel anlamda ilgi duydyğu kesin
01 Yorumla- +1 yıl
şimdiki kızlar adeta birer bomba çabuk etlenip budaklanıyorlar kızmayın kızlar öyle değilşmi yani
+1 yılCinsel anlamda. çıtır vazgeçilmezdir😍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. İlgi her zaman cinsellikle başlar
00 Yorumla
+1 yılherks yaşıtlarıyla daha mutlu olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcemi bayan her zaman daha ilgi çekicidir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten sevioda olabilir. yaşla ilgisi yok.
30 YorumlaKızlar 18- 19 yaşlarında baya çekici oluyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Çünkü onlarla birlikte olmak ister. Çıtır severler
00 Yorumla
+1 yılbazentaze kan sonsuz heyecan iyidir
00 YorumlaCinsel tabi başka ne olcak sandin
00 Yorumlaçünkü güzeller
10 Yorumla
+1 yılOlgunum, olgun kadınlara ilgi duyuyorum
00 Yorumla
+1 yılGenç kızlar neden olgun erkeklere ilgi duyar peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. severiz daha iyi uyum olur
00 Yorumla
+1 yıltazelik :)
10 YorumlaBence sevışmek ıcın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sübyan tayfası
00 Yorumla
+1 yılyaşıtlarımızdan bir cacık olmadıgı için
00 YorumlaCinsellik ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPedofililer
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. cinsel tabiki
00 YorumlaBen duyman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel anlamda tabi.
00 Yorumla
+1 yılBen duymam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Cinsel anlamdadir
00 YorumlaÇıtır seviyordur
00 Yorumla
+1 yılgençler daha çıtırrr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi