Soru yukarıda aslında sigara içen birisini istiyorum evlenmek için ben içiyorum da merak ediyorum öpüşme cinsellik vesaire nasılsın olacak diye?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben içiyorum nişanlımda içiyor ama bırakmamı istiyor ben kimse için cinsellik içinde bırakmam sigaranın müptelasıyım en sevdiğim şey sigara içmek
014 Yorumla
Soran+1 yılAaaahhhh işteee ahhh bana senin gibileri lazım ama ailemde yok i içmesin diyip duruyor 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSeninle denk gelmeliydik 😂
Soran+1 yılAma işte benim kriterlerinin hepsini karşılayabilir misin o var 😂😂😂 benim burada böyle normal hesabımda bile atıp tuttuguma bak genel olarak düzgün denilebilecek bir insanım senin kriterlerini karşılar miyim bilmiyorum ama 😂 bir gizliden cik istersen sana yazayım 😂😊
Soran+1 yılYa da yok pardon ben yorumunu unutmuşum nişanlı imişsin zaten
Soran+1 yılKusura bakma
Cevap sahibi+1 yılAnlatsan dinlerim nişanlıyım ama nişanlandığıma pişman miyim değil miyim bilmiyorum 😁
Soran+1 yılDinimize göre bir erkeğin istediğini istemek caiz değil ve kafanı karıştırıp olayı bozmak istemem ve benim ikinci evliliğim olacak zaten en başında istemezsin o yüzden şimdilik gerek yok olursa tekrar söylerim ve bir de şöyle bir durum var tanısam etsem bile bu tür yerlerden evlenmemi ailem de istemiyor ben de istemiyorum o yüzden gizliden çıkıp da buraları gezen aç kurtlara yem olma şimdilik 😂😂 ha ben aracı olmayayım asla gerçekten bir nedenden dolayı Nisan bozulursa buraya yorum yazarsın ben de yazarsam gizliden çıkar bir tanışır konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkür ederim bilmiyorum karşımdaki kişiye de bağlı olabilir ama ne bileyim hevesim hiçbirşeyim kalmadı. En basiti sigara konusunda bile tartışıyoruz en başından beri çok içtiğimi biliyor. Düğüne 2 ay kaldı nişan atma lüksüm de yok öyle bekliyorum bakalım nasıl bir hayatım olacak
Soran+1 yılYani nişan atma biraz zor gibi ama imkansız değil ayrıca tanışsak bile burdan evlilik biraz zor gibi duruyor 😊 bir de en basitinden sen açık mısın kapalı mı?
Cevap sahibi+1 yılAçığım
Soran+1 yılAh işte bak o da zor olmaz yani 😊 ama istersen gizliden cik bir en azından tanışalım sigara konusunda da sormak istediklerim var
Soran+1 yılYa da dur sorumu beğen ayarlarında açıksa ben seni bulayım
Soran+1 yılBaksana bir
Soran+1 yılSormak için yazdım efendim demeni bekleyecektim sonra da belki unutur ederim dedim şimdi sorarım sen yaz işte bu tür yığınla soru var tam aradığım kişisin sorularıma cevaplayacak çünkü sen de içiyorsun o yüzden sana ulaşmak istiyorum sorularımı cevaplandırman için 😂 hiç sigara içerken sevişmeyi ya da sevinirken sigara içmeyi veya seks sonrası yataktan kalkmadan hiç sigara yakmayı düşündün mü, hayal ettin mi falan yani?
+1 yılİçmiyorum ama onda olması beni etkilemiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibilere can kurban 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
ağız bakımına dikkat ediyorsa sorun olmuyor zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor ki? Ne gibi bir dikkat?
Soran+1 yılBakım dediğin ne mesela dış fırçalama mi sadece yoksa başka bir şeyler de mi var?
+1 yılİyggg çifte iğrençlik 🤣🤣🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çifte iğrençlik kız? 😂
- +1 yıl
İkimizde sigara içiyorsunuz kötü
Soran+1 yılHaa o anlamda 😂 yok onu da istiyorum ama en azından içmiyorsa böyle benden rahatsız olmasın 😂
- +1 yıl
Olurrr nasıl olmasın yaa
Soran+1 yılOlmayanlar da varmış 😂
- +1 yıl
Pekisu dogurdur
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılBen alışkım rahatsız olmuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSize can kurban 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSigara kullanmıyorum kriterlerimden birisi sigara
018 Yorumla
Soran+1 yılSigara kullanacak mi kriter 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHayır kullanmaması
Soran+1 yılİyi bakalım 😂
Soran+1 yılAksi gibi sana sigara kullanan biri bana da sigaradan ve kullananlar tiksinen birisi denk gelir 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılİstemem sokmam hayatıma
Soran+1 yılHer ne kadar tam zıt olsa da aynı kriterlere sahibiz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBeşiktaşlı mı olsun istiyorsun bir de ayrıca akrep boğa gibi burçlardan birine sahip olsun
Soran+1 yılCiddi mi konuşuyorsun dalga mı geçiyorsun anlamıyorum kanka şu an? 😂
Cevap sahibi+1 yılSigara kullanmasın
Beşiktaşlı olsun
Libidosu yüksek burçlardan biri olsun
Soran+1 yılAnladım ciddisin yani inşallah 😂
Benim sigara kullansın veya kullanmasa bile benden rahatsız olmasın veya karışmasın, tiksinmesin vs. Ayrıca burç olarak bir şey diyemem sadece aslan ve ikizler olmasın aslan sevmem ikizlerden hiç iyi şeyler duymuyorum istemem ama libidosu son derece yüksek olsun futbol da benim gibi olsun yani takım tutmasın izlemesin vesaire
Cevap sahibi+1 yılSenin hiç balık sevgilin olmamış anlaşılan
Soran+1 yılYok ben sevgili olaylarına karşıyım 😂
Cevap sahibi+1 yılKriterleri hobi olarak kullanıyorsun
Soran+1 yılHayır işte benim kriterlerim yalnızca evlilik için!
Cevap sahibi+1 yılSevgili olmadan nasıl evleneceksin
Soran+1 yılGörücü usulü
Cevap sahibi+1 yılAllah kurtarsın
Soran+1 yılBence sizi Allah kurtarsın sevgili olup her haltı yiyenleri yani
+1 yılHayır
11 Yorumla
Soran+1 yılNe hayır? 😂😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kendisi sigara kullanmayıp da sigara içen birisiyle öpüşen, öpüşebilen var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat