Sigara dumanı ve kokusu ciddi anlamda beni rahatsız ediyor. Buna da son derece dikkat ediyorum. Acaba sigara içen biri ile öpüşmek kül tablasını yalamak gibi değil midir?
Sigara içen biriyle öpüşmek sizi seksten soğutur mu?
Hayır soğutmaz ne olabilir ki. Hem orgazmdan sonra beraber birer keyif sigarası yakarız. Daha güzel ve hoş olur. Sigara kokusu o kadar göze batmıyor kadınlarda. Bunu deneyimleyerek öğrendim zaten ama bir de sigara içen hatun olursa 2x daha keyif demektir.
Selam Hayır soğutmaz çünkü ben biri ile öpüşecek kadar işi ilerlettiysem sahici seviyorumdur isterse sigara içsin isterse alkol tüketsin hiç önemli değil onlar onun kötü alışkanlığı oda benim kötü alışkanlığım 🙃 o sigara içerlen tutku ile öperim hiç önemli değil isterse sigarayada başlarım alkolde içerim en kötüsüne hazırım ben duydum ki yanlızlığa iki bilet varmış onunla giderim o nereye isterse bir sigarayı sorun etmem onuda yerim sigarsınıda yerim.
Ya her iki taraf da içecek ya da sigara içen kişi içmeyenin yanındayken; içmeyecek ya da dişlerini fırçalayacak öyle öpecek. Yazılı olmayan bir kural bu bence