7 yıllık evliyiz eşimle yaş farkı da var aramızda ama önceden istemediğim halde eşim cinsellik istediği zaman yok demezdim şimdi ise istemiyorum yok içimde zaten kötü canımı acıtıyor ona zevk bana eziyet oluyor çok aceleci 2 gün önce istedi hayır dedim sonra regli oldum tartışma çıkardı kötü eşsin bişeye yaramıyorsun dedi çok zoruma gitti söylediği düzenli spor yapan biriyim bakimliyim da ve onun için maddi manevi fedakarlık yapmışken karşılığında bunları duymak çok üzdü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kardeşim eşin tam bir hödük. Her istediğinde birlikte olmak zorundadır değilsin. Hey kadınlar her an sekse hazır robotlar değil. seks Makinesi değiliz. Öküz adam ya , cevaplara baktım biraz. Otur kppss çalış doğru karar. Boşan demem asla boşanmak öyle hadi gidip ayrılalım gibi basit bir şey değil. Çalışmaya başla önce maddiyati eline al eşine gelince bağla ellerini işi kendin gör o hödük kadından anlasa senin acı çektiğini fark ederdi. O gelmese bile sen terapiste git kendi ruh için ayrıca kusura bakma eşin ama hödük öküz tam bir odun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılhanımefendi 7 yıl az buz değil, eşinizi sizden daha iyi tanıyamayız elbette bir cümlenizle. Bana sorarsanız bu konuyu eşinizle konuşmanız ikiniz içinde daha sağlıklı olur. Burada kendini bilmez, sadece yazmış olmak için yazan insan müsfettelerinden, bir şeyler hakkında kendini uzman sanan, size -evli olsanız bile- saman altından yürümeye çalışan zamparalardan sıyrıldığınızı varsaysak bile; sanmıyorum ki kimse size yardım edebilsin, fikir verebilsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzel düşünceleriniz için teşekkür ederim burdan saçma sapan yazanlar var görüyorsunuz eşimle çok konuştum anlamak istemiyor dahası mutsuz giden evlilik var çocuğum var 6 yaşında boşanmak istiyorum ama bencillik mi yapıyorum acaba diyorum kendime atanamadim maalesef mantık duygu hepsi birbirine girdi
Cevap sahibi+1 yılgerçekten oturup konusarak çözebileceğinize inanmıyorsanız, bu düşünce size samimi gelmiyorsa (bence bunu tekrar düşünün lütfen) sanırım size en fazla evlilik terapisti önerebilirim. Tabiki bu seçenek başka değişkinleri ortaya çıkarıyor, eşinizi buna ikna etmek gibi. Fakat buna da sıcak bakmıyoranız başka bir açıdan yaklaşalım, belki biraz haddimi aşabilirim -ikimizin de gizliliğine dayanarak-: Cinsel isteğinizin yahut bünyesel hazırlığınızın eşinizle birlikte olmak için uygun olmadığını ve size bahsettiğiniz gibi fiziksel acı verdiğinden bahsettiniz. Fakat aslında bu sizin nezlinizde dönemsel olabilir. İşte en başta bu yüzden çabucak kararlar almamalısınız. Eşinizin derdi ise sizinle tatmin olmak. Tabiki hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz ama en azından penetrasyon ilişki yerine el ile veya oral ilişkiye ikna edebilirseniz bahsettiğim bu dönem geçene kadar belki ilişkinizi idare edebilir. Kimisi için evliliğin yapı taşlarından birisi cinsellikten geçer. Bana kızmayın lütfen, gerçekçi yaklaşmaya çalışıyorum. Ayrılık üçünüz için de en kötü senaryo olacaktır çünkü.
bunlar uzman görüşü falan değiller, başka bir açı veya yaklaşım sadece
Soran+1 yılEşim terapi kabul etmedi hiç. kendimde psikoloji mezunuyum ama kendime faydam yok inanın herşeyi yapmaya çalıştım ama olmadı çocuğum küçük büyüme evresine giriyor etkilenir diye geri duruyorum şu an boşanmadan ama ne kadar devam edecek böyle bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılilişkinizi menfaat mekanikleriyle ruhsuzlaştırmayayım ama sizin sevgi ve mehametiniz karşısında gösterdiği tepkiler olumsuz ya da nötrse bu hoş değil tabiki. Haklısınız çocukcağızda bu travma etkisi tabiki yapar. Fakat anne ve baba sevgisinin beraber görülmemesinde bunu yapmaz mı? Bu adamdan bu kadar da nefret etmek yerine uzlaşmaya, orta yol bulmaya çalışın lütfen. O kadar yıl eminim birbirinzi tanıyacak fırsatınız olmuştur ve bu orta yolu kolayca bulabilirsiniz. Çözümü ayrılmakta veya başka şeylerde aramayın. Sizi aldatmıyor, yuvasına çocuğuna eşine sahip çıkıyorsa gerisi bir sekilde çözülebilir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılBen 25 eşim 39 yaşında 40 olacak yakında 7 yıllık evliliğim boyunca onu mutlu etmeye istediği gibi olmaya çalıştım ama olmadı hep kusur buldu laf sokmalari bitmedi. ama evine çocuğuna bağlı Allah var sorumsuz biri değil öncesinde konuşan gülen eğlenceli biriydim zamanla değiştim gerektiği zaman konuşan evet hayır cümlesi kullanan biri oldum aklımda olan tek şey oturup kpss çalışmak ve önüme bakmak çocuk mutsuz giden evlilikte büyümektense anne baba ayrı ama sağlıklı hayatı olur en azından
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sonra da adam gitti aldattı olur. Madem adama karşı isteğin vs yoktu ne halt etmeye evlendin?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Peki kimle sevişecek bu adam? Bu soruyu kendine soruyor musun?
00 YorumlaOna söyle cakktğın teneke değil diye doğru düzgün yapsın bu işi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru demiş vermeyeceksen ne avradısın şam avradımı.
02 Yorumla
Soran+1 yılYazık beyninize
Cevap sahibi+1 yılKocamın dostu var diye konu acarsın yarın burada
+1 yılSorunu kendinde niye aramıyo ki? Daha önce ıslanıyoduysan ne olduda ıslanamaz zevk alamaz oldun hiç düşünmüş mü? Bencil olan o
08 Yorumla
Soran+1 yılEşya mıyım ben tek taraflı düşünüyor başta üzülmesin diye belli etmemeye çalıştım ama yapamıyorum artık ben 25 eşim 39 yaşında
- +1 yıl
Ön sevişme yapmadığı için mi zevk alamaz oldun ne olduda zevk yerini acıya bıraktı?
Soran+1 yılEşime karşı çok saygım var sadece istek yok kendimi çok zorladım ama olmadı
- +1 yıl
Niye yokki ten uyumumu yok nedir?- aile zoruyla mı evlendirildin
Soran+1 yılZorla değil ama aile istediği için oldu
- +1 yıl
O da cinsel arzu duyman için pek uğraşmıyor cinsellikten anladığı gir çık iki dk da işini bitir modunda olunca hepten soğudun
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Amaan 7 yıldır o kötü eş bi kerede sen kötü eş ol ne olacak. Bak sen o kötü hissetmesin diye acıya katlanıyorsun o kadar. Canın yana yana sayısız kere yaptın sırf kötü hissetmesin diye bi kere yok dedin gitti. Hiç ben iyi eşmiyim demek yok sen yatakta şişme bebekten farksızsın. aç dedimi aç kapat dedimi kapat. Kötü eş olarak kendini görme kendini kötü hissetme sorun onda
Gizli Üye(30-35)+1 yılO anlık sinirle söylemistir. Sen niye istemiyorsun acittigi için mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden ilişkide canın yanıyor? Islanmadığın için mi yoksa çok mu büyük onun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. yapacak bir şey yok. sen onun seks oyuncağı olmuşsun. eş olarak görmüyor ki
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsun sanırım eşini bundan dolayı aranızda çekim yok maalesef..
00 Yorumla
+1 yılBu sitedeki tüm kadınlar boşanmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılNeden sana eziyet oluyor? Kaç yaşındasın ki
00 YorumlaZevk alamadığını söyle
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu konuşalım gelsene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü bir durum yaşın oac aceba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence olmazsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım