Annem ilk gece cinsel ilişki çok zor oluyor, saatlerde uğraşıyorsun olmuyor, hatta ilişkiden sonra tuvaletini yapamıyorsun, rahatça oturamıyorsun, o yüzden hastaneye gidilmeli ve doktorlar eşliğinde bu iş yapılmalı, sonuçta vajinandan bir tabaka yırtılıyor dedi. İnsanlar kendi kafasına göre ilişkiye girmemeli, nasıl cesaret edebiliyorlar girmeye korkmadan diyor. Sizce haklı mı, ilk ilişkide doktora mı gidilmeli sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani bence bu biraz abartılı bir durum. Bu kadar kasmaya gerek yok. Yani yapan yapıyor ve bu zamana kadar evlenen hiç bir çiften hastaneye gidip doktor eşliğinde yaptığını sanmıyorum. Eğer bir sorun varsa ilişkiden önce ya da sonra kendini belli eder ona göre tedavi uygulanır
11 Yorumla
Soran+1 yılYani bencede.. milyarlarca insan bu şekilde üredi sonuçta abartmaya gerek yok.
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnenin çok kötü bir ilk deneyimi olmuş anlaşılan normalde bu kadar zor olmaz yani bu erkeğin bilgisi becerisi yeteneği ile de alakalı bir durum annen İçin üzgünüm
10 Yorumla
+1 yılHaklı olduğu yerler var ama abartmış. Bu iş doktor eşliğinde olacak bir şey değil. Evet zor oluyor ve biraz canın yanıyor ama sonuçta ilk ve normal. Doktora gitmek değil ama bilgili olarak yapmak şart.
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten bu kadar abartcak kadarmi acıtıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım annem çok anormal bir deneyim yaşamış ilk ilişkisinde, onun adına gerçekten üzüldüm ama normal ve sağlıklı bir ilişkide böyle korkunç şeyler yaşanmıyor ve doktora tabii ki de gerek yok.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz daha abartsaymış 😂😂 cerrahi müdahale falan da gerekir belki
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o ne yahu. amma abartmış
erkek kadından anlıyorsa aklı varsa bilgili ise sorun çıkmaz. tam tersi keyif alınır.13 Yorumla
Soran+1 yılAnnem tam tersi ilk gece istekli olan kadınları eleştiriyor, nasıl istekli olabiliyorlar insan korkar çok canları yanacak diyor birde
Soran+1 yılAynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılanneni çok dinlersen vajinismus olursun. çok yanlış bilgiler
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet, bende aynı şeyi düşünüyorum. Bir gün cinsel ilişkiye girecek olman beni üzüyor, çünkü çok canın yanacak diyor bide bana.
- +1 yıl
Kendisi hep korkutulmuş. Canı yanmış. Belki de cinsel ilişkiden ömrü boyunca zevk alamamış. Ama cinsel ilişki çok büyük bir haz. İçinin dolduğunu hissettikten sonra şu an yaptığın mastı beğenmeyeceksin öyle düşün
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen de kendini kaybetmiş iyice ne alakası var milyonlarca insan evleniyor o işi yapıyor herkes doktora mi gidiyor saçmalamış
10 Yorumla
+1 yılİnşallah doktorla evlenirsinde bir rezillik olmaz😅
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılEvet, özellikle kadın doğumcu birini bulmak lazım😅
+1 yılDaha ne duyabilirim dediğimde duyduklarım...
410 Yorumla- +1 yıl
Harbiden buradakilerin trol olduğunu düşünüyorum artık bu kadar olamaz 😂
- +1 yıl
@Bosdurankisi bencede bu kadar da olamaz 😅 nerde terlik atan anneler nerde bunları konuşan anneler...
- +1 yıl
Türkiye’de böyle aileler çok nadir ya konuştuğun anda da yani normal aile de terlikte yersin terbiyesiz de ilan edilirsin her an her şey olabilir 😂😂😂
Soran+1 yılBenim annem de muhafazakar bir insandır, fakat aramızda herşeyi konuşuruz. Babamla gece yaptıklarını bile gelir bana anlatır o derece😅
- +1 yıl
Yooook artık bu kaçıncı seviye pardon 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Hiç gerek yok o kadarına... Dünyanın civisi çıkmış resmen... Çok şükür öyle bir ailem yok
- +1 yıl
Helal 👏
Soran+1 yılAma babam dediğime bakmayın üvey babam annemin evlendiği adam. Öz babam olsaydı utanırdım anlatmasına. Ama yine de annemin yaptığını savunmuyorum doğru değil tabiki..
- +1 yıl
Sorun sadece babanın öz olmaması değil bence. Anneninde o işin içinde olmasi... Bilmem arada biraz kırmızı çizgi olmalı bence... Anne annedir... Ben bazen arkadaşimin konuşmasına müsade edemezken garip geldi şahsen... Yanlış bisi dediysem kusura. bakma
Soran+1 yılEvet haklısın. Anne kız arasında cinsellik hakkında bilgi alışverişi yapılabilir fakat yatak odasını anlatmak bence de abartı.
+1 yılOlur mu öyle cart diye. Anestezi falan da alman lazım hafife alma sjjsjsjd
12 Yorumla- +1 yıl
Muhakkak
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen bu konuyu abartmış bı kişilere ve bilgiye dayalı bir şey zor veya kolay olmasi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yok artıkdaha neler senin annen le baban pek becerememiş o işi
00 Yorumla
+1 yılAnan hala bilimsel millet şimdi p*rno çeviriyor haberi yok teyzemin☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTören falan da yapalmmı hep beraber heyeti flnda çagıralm bunları okuyunca inanamıyorum gerçekten böyle sorular var mı diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂😂
Yok artık daha neler 😂😂😂
Kısaca ilk gece grup seks yapsın insanlar demek istemiş Annen bence 😂😂00 Yorumlabence haksız, eğer yeterli ıslanma olursa kadında o kadar zor olmuyor, birde ilk ilişkiden sorna 4-5 gün ilişkiye girilmemesi lazım kızlık zarının yarasının kapanması için süre lazım bunları bilmen yeterli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoohamina. Annen senin s*ikişmemen için demiş onu zekice 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişme yapılır kadın gevşer (yani vajinası açılır) sulanır bu kadar basit tecrübeli erkekte bitiyor bu iş 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktor gerekmez seni kandırmış bi kaç damla kan akar pansuman yaparsın kan durur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHe mk doktor izlesin hatta öyle değil böyle olacak diye.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen doktor damat istiyor olmasın 😂
00 Yorumla Annen fantezi istemiş
00 Yorumla
+1 yıl1 doktor yetmez canım heyet toplanmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Evet hatta doktolilk uygulamalı göstere bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılTürk aile yapısına taban tabana zıt bir talep...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte böyle diye diye korkutuyolar insanı
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen, sonra insanlar vajinusmus oluyor
Cevap sahibi+1 yılNişanlı mısın? Belki evlenmeden yapmaya yeltenme diye korkutmak için söylüyodur
Soran+1 yılHayır nişanlı falan değilim biri de yok hayatımda durduk yere konusu açıldı da dedi. Evet, belki dediğin gibi düşünmüş olabilir ondan demiştir.
Cevap sahibi+1 yılBenim anam da der durur böylee 🤭
Cevap sahibi+1 yılMantık aynıdır ondan tahmin ediyorum
seks için de mahkeme kararı alalım
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten alıyoruz, adına da evlilik denmiyor mu🙂
Soran+1 yılEvet yapılıyor zaten ona bişey demedim
+1 yılYuh kusura bakma da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka yapıyor anneniz
02 Yorumla
Soran+1 yılYok gayet ciddi bir yüz ifadesi ile söyledi. Hatta ilk gece eşiyle birlikte olmak için istekli olan kadınları da neden korkmuyorlar diye eleştirdi..
- +1 yıl
Çok selam annene
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Annem “İlk defa cinsel ilişkiye girilirken doktor eşliğinde girilmeli” dedi. Sizce haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat