Nasil karsilarsiniz boyle bir erkegi kimseyle birseyler yasamamis genel olarak erkek arkadaslariyla vakit geciren oyun oynayan arabasiyla dolasan ama ortamlara girmeyen biriyim bu yüzden de birsey yasamadim bu yasima kadar sizce bu durum
Nasıl?
Nasıl?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi bi kazık bul. Ucuna yağla güzelce ve üstüne otur.
Kanka kazigi yaglarim da seni oturtayim sen seversin
Tecrübe kazanmis olacaksin
Yakışıklysa düşündürücü
Nesi düşündürücü ki dediğim gibi pek ortamlara girmiyorum
Arabamla dogada sehir disinda veya erkek arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seviyorum genelde ondan sanirim
Çirkine bakılmaz, özgüvensize bakılmaz bu her iki cins için de geçerli bunlar yoksa tip fizik iyiyse o zaman ya fırsatı olmadı ya da aşırı egoist kendini beğenmiştir. tüm bunlara rağmen sırf evleneceği kişi için bekliyorsa ki milyarda bir ihtimal, o zaman da evlilik için düşündürücü olur:)
Egoist birisi değilim uyum saglamaya çalışırım herkesle genel olarak özgüvende ortama gore degisir dediğim gibi genelde kizlarin oldugu ortamlara giren birisi değilim daha çok sessiz sakin kimsenin olmadığı veya insanlarin az olduğu yerlerde takiliyorum doganin baharin havasini almak iyi geliyor sehirin merkezinde oturmama rağmen kolay kolay mekanlarda oturmayi sevmiyorum çünkü mekanlardaki insanlarin istedikleri belli yani arayis icindeler o yüzden daha sakin kalmaya çalışıyorum kafa dengi birisi hayatima girse gezip dolasmayi seven ilgilenirim elimden geldikce ama kafeler mekanlar beni boguyor
Nasibe inanır mısın
İnsanin nasibinde varsa gerçekten bir yerden birsey cikip geliyor sadece iliski icin konuşmuyorum genel olarak nasibinde birsey varsa bir sekilde geliyor inanıyorum ama caba göstermekte gerekli bence sen inanir misin peki
İnanıyordum, şimdi ise inanmak istiyorum
İnançsız değilim ama umarım biraz bocaladım diyelim
Noldu peki anlatır mısın
Umarım düzelir*
İnsallah duzelir anlatmak istersen dinlerim
Karışık, aslında bakınca nasipe çıkıyor , emek verdiğim şeylerden de sonuç alamadım özellikle kariyer konusunda burada da ters düşüyor bilmiyorum ya
Seni tanimadigim bilmedigim için birsey demem dogru olmaz ama bazen emek harcamadan oluyor bazende kendini yirtsan olmuyor ben bunu cok yasadim yine yasadim kariyer konusunda ozellikle
Yorumsuz..
Birsey mi oldu sana
Ne gibi
Seni uzen canini sıkan birsey mi oldu
Herkes gibi oluyor, hayat güllük gülistanlık değil
Anlatmak istersen dinlerim merak ettim
Teşekkür..
Anlatmayacak mısın
Hayır gerek yok, herkesin sıkıntısı var
Herkesin var tabi ama anlatirsan acilirsan hafifler rahatlarsın hem bende anlatırim sana birseyler
Teşekkür ederim gerek yok
Peki sen bilirsin ben buradayım
Gizliden çıkarsan senin eksiğin hakkında yorum yapabilirm
Nerde hata yaptığını
Aslinda iyi olur ama ben gizliden cikamiyorum soruyu soran ben oldugum için sen cikabilirsin sadece
tamam
sıfır km diyorsyun