Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Nasrettin Hoca konsu oğluna dünür gider bunu duyan kızda gözü olabilir adamda o kızı oğluna ister hocada diğer adamda aynı gün dünürlük için kız babasından müsaade alır hoca gider çay falanderken sebebi ziyaretinin sebebi senin şu kızı benim komşunun oğlu memete alalimda bir güzel si. ksin der kız babası bre melun hoca sen ne diyorsun der hocayı ya da paça dışarı atar hoca yere düşen kabuğunu giderken diğer dünür geldiğini görür kuytu bir yere saklanır. Diğer dunurde çay kahve içer hocada pencerenin dibinde içerideki konuşmaları dinler diğer komşu senin kızı benim oğlan görmüş hoşuna gitmiş senin kızı bizim oğlana ver mutlu olsunlar diyor kız tarafı memnun gibi görünürken hoca kız babası ali sesleniyor verme kızı ali Ağa verme vallahi onlarda senin kızı si. kmek için alacak diyor onun hesap adam vitrine süs olarak kullanmaz oda si. kmek için aliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
cinsellik olmadan da bir evlilik mümkündür. Özellikle bazı çiftler için cinsellik önemsiz bir faktör olabilir veya cinsel sorunlar nedeniyle cinsel birliktelik mümkün olmayabilir. Bu durumda, çiftlerin birbirleriyle duygusal olarak bağlı kalması ve diğer yönlerde birbirlerine destek olması önemlidir.
00 Yorumla
Evlilik hayat boyu sürmek maksadıyla yapılıyor, hayat boyu seks olmadan yaşamanın mümkün olma ihtimali çok düşük olacağı için evlilikte sadece kuru cinsellik değil tatmin edici cinsellik şart
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilikte cinsellik şart değildir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. insanlar bunca yıldır, asırlardır zaten doğuyor. büyüyor, ürüyor, ölüyor. baktığımız zaman cinsellik bir yerde temelde şarta bağlanıyor. ama şöyle düşünmek lazım. Evlendiniz seks hayatınız gayet iyiydi. ama sonra biriniz bu açıdan yetersiz oldu ve cinsel hayatınız bitti. o saatten sonra a artık sen seks yapamayacak bir insansın sende ayrılıyorum boşanalım diyecek bir insan zaten hiçbir zaman o evliliğe, evlilik kurmuna layık olmamıştır. Hayat bu basımıza ne gelecek bilemeyiz. Elbette insanız hormonlarımız var ve haz almaya, haz duymaya muhtaç bi varlığız. böyle olunca cinsel acıdan yetersizleşmiş olan taraf anlayışlı davranarak en azından birleşme yaşanamıyorsa bile partnerini mutlu edecek adımlar atmalıdır. HA durduk yere hiçbir sağlık sorunu yokken ben seks yapmıcam tövbe ettim diyen bir eş varsa o zaman o evlilik bence olmaz. boşanırım. bende insanım ve ihtiyaclarım var.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar zaten rahat rahat cinsel ilişkiye girmek için evleniyor yani evliliğin %90'ı cinsellik ve evliliği ayakta tutan şey cinsellik 😄 Soru geçersiz 🙂
81 YorumlaEvlilikte cinsellik yaşanmazsa dışarıda ihtiyaç giderilmesi muhtemel
81 Yorumla
+1 yılEvet şart olmadan evlilik yürür mü bilemedim
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte cinsellik şart. Mutlaka yaşanmalı. Dinen de eşlerin birbirinden uzaklaşmamaları adına birbirlerini reddetmemeleri emrediliyor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benim için evlilik te cinsellik ilk sırada onun için bekliyorum senelerdir olmasada olur diyemem yani 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıltabikii siz bir atm aldunuz kullanın akşam olunca da ıspanak yattı kalktı oynarsınız sonra herkes odasına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide şart evliliği ayakta tutan cinselliktir %80
40 Yorumla
+1 yılCinsellik olmayan evlilik evlilik değil, ev arkadaşlığıdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel yaşam olmayacaksa evlenmeye ne gerek evliliğin temeli Cinsel yaşam seks
00 Yorumla Aşk geçicidir geriye kalan saygı arkadaşlık ve cinselliktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılayıp be insan insanı s*ker mi, püüü hiç utanma da kalmamış, hele bir de eşini... tüüüü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik de cinsellik şart cinsellik olmayan evlilik eninde sonunda dağılır ya da aldatma olur cinsellik olmadan evliliğin gitme şansı yok çünkü cinsellik bir Duygu iki taraf da duygusunu her zaman tutması ihtimal yok cinsellik duygusu yaşanmalı evliler eşinizle yaşayın seksinizi duygunuzu
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmayacaksa neden evleniliyor ki arkadaşça takılsınlar o zaman.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan sevgili olmuyorlar kaldiki evlilik😀😀😀
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik yok diyen yalan söyler zaten evliliğin ikinci amacı uremektir üç cinsliğin amacı aradaki sevgi ve bağı kuvvetleştirmek içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişir bence sen ne düşünüyorsun bu konuda
00 YorumlaHayır cinsellik olmadan evlilik olmaz.
30 YorumlaEvlilikte tabii ki şart.
20 YorumlaCinsellik olucak tabi bunlara çok takılıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılolur ama ona evlilik değil ev arkadaşlığı denir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Olmasa da olur yani, şart mı sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselik çokn önemli tabi iki cinsiyet içinde
00 Yorumla
+1 yılBekarım ama evliliğin yüzde 70 i sekstir
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmadan olmaz. Olmazsa aldatmalar olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şart değil bence
00 YorumlaŞart.. Eğer hastalık engeli yoksa...
00 Yorumla
+1 yılSağlık sorunu vb. yoksa şart tabiki
00 YorumlaEvliliğin yarısı cinsellikten ibaret zaten
00 YorumlaCinsellik olmazsa neden evlilik olsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlur erkek başkasına gider sorun kalmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞart
40 Yorumla
+1 yıle tabii şart
30 Yorumla
+1 yılÖyle şey mi olur ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılseks yapmicaksam ne işe yaricak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki sart
50 Yorumla
+1 yılBsey olmas
10 Yorumla
+1 yılŞart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılCinsellik şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşk önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞart bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞart.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikiside
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiside kanki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne