Cinsel Yaşam Neden destekli sütyenden göğüs ucu görünüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Neden destekli sütyenden göğüs ucu görünüyor? Neden destekli sütyenden göğüs ucu görünüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sık sutyen kullanmiyorm ama kullaninca gogus ucu pediydi galiba adi ondan kullanıyorum 2 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ortadan fışkırıyor dimi 😂😂😂 çok komik oluyor ya 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 😀 Hiç dikkatli bakmadım iyi oldu öğrendiğim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her kadında olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun şansımı denerim en azından 😀 suçlusu sensin ben hiç dikkat etmezdim Yorumla
atszzz Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Diğerlerindem görünmüyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla atszzz +1 yıl Bedenini küçük almışsındır belki. ya da kumaşındandır Yorumla
pharos Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Görünmüyor harun abi yanlışın var. 0 42 Yorumla Soran +1 yıl Harun abi mi? Yorumla pharos +1 yıl Evet. Herhangi bir kadın destekli sütyenden meme ucu belli olmayacakğını bilir Yorumla Soran +1 yıl Belli olmuyor görünüyor erkek fatma Yorumla pharos +1 yıl Bakim Yorumla Soran +1 yıl Sen bakmazsın Yorumla Soran +1 yıl Bakamazsın* Yorumla pharos +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Beni harun abisi gibi görene neden göstereyim erkek Fatma git gaylere bak Yorumla pharos +1 yıl Espiriyi anlamadın ya. Neyse kaç beden Yorumla Soran +1 yıl He ya bana sen sutyenden anlamıyorsun kiz değilsin muamelesi yap sonra espiri Yorumla Soran +1 yıl 75 erkek Fatma Yorumla pharos +1 yıl Bu cevaptan 80 b olduğunu çıkardım Yorumla Soran +1 yıl 75 c kadın kılıklı Yorumla pharos +1 yıl İyi iyi dolgun. Kadın kılıklı mı? Çıkarıp vurucam şimdi masaya Yorumla Soran +1 yıl Aynen Pakize Yorumla pharos +1 yıl Uçları çok mu büyük ya kcfkfl Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil oldukça iyi görünüyorlar Yorumla pharos +1 yıl Merak ettim. Ten rengin nasıl Yorumla Soran +1 yıl Beyaz Yorumla pharos +1 yıl Boy kilo kaçtı xkxkxl Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın pakize Yorumla pharos +1 yıl 22, sen kdkfl. Pakize kim be Yorumla Soran +1 yıl Pakize sensin Yorumla pharos +1 yıl Sen kaç yaşındasın 😂 Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla pharos +1 yıl İyiymiş, minyon musun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla pharos +1 yıl Hoş. Kilo kaçtı Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun kilon kaç pelinsu Yorumla Soran +1 yıl Ben beni erkek gibi gören pakizelere mesaj atmıyorum canım Yorumla pharos +1 yıl Özür dilerim fake sandım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bir kere kötü giriş yaptın ana yorumuna bak sence bu saatten sonra sana yazar mıyım bebeğim Yorumla pharos +1 yıl Herkes bir şansı hak eder. Dene ve gör Yorumla Soran +1 yıl Ben sana göre harun abiyim bebeğim kusura bakma Yorumla pharos +1 yıl Hadi bee, ne naz yaptın Yorumla Soran +1 yıl Naz mı? 😂 Yorumla pharos +1 yıl Evet, bayağı hemde Yorumla Soran +1 yıl Bana harun abi diyen birinin kucağına mı atlayacaktım Yorumla Soran +1 yıl Sadece 1 mesaj mı başka yok Yorumla pharos +1 yıl Aloo Yorumla Soran +1 yıl Ne var ayı böyle yapınca eridiğimi falan mı sanıyorsun Yorumla pharos +1 yıl Ne alıngan çıktın Yorumla
alevvgeldi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet bende yaşadım onu😂 2 1 Yorumla pharos +1 yıl Nasıl oluyor ya Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bedenini küçük almışsın görünmez yoksa 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Görebilir miyiz 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Göğüs yukarı çıktığından belli oluyor Yorumla muhen_diss +1 yıl Çok güzel bir detay göğüslerin büyük sanırım Yorumla
Gerçek_Terapist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl görmek lazım anlamadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Göğüs yukarı çıktığından belli oluyor işte Yorumla Gerçek_Terapist +1 yıl fotosu yokmu Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Aşırı çıkıktır 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Demek desteklemiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sık sutyen kullanmiyorm ama kullaninca gogus ucu pediydi galiba adi ondan kullanıyorum
Ortadan fışkırıyor dimi 😂😂😂 çok komik oluyor ya 😂😂😂
😀 Hiç dikkatli bakmadım iyi oldu öğrendiğim
Her kadında olmuyor
Olsun şansımı denerim en azından 😀 suçlusu sensin ben hiç dikkat etmezdim
Diğerlerindem görünmüyor mu
Hayır
Bedenini küçük almışsındır belki. ya da kumaşındandır
Görünmüyor harun abi yanlışın var.
Harun abi mi?
Evet. Herhangi bir kadın destekli sütyenden meme ucu belli olmayacakğını bilir
Belli olmuyor görünüyor erkek fatma
Bakim
Sen bakmazsın
Bakamazsın*
Neden
Beni harun abisi gibi görene neden göstereyim erkek Fatma git gaylere bak
Espiriyi anlamadın ya. Neyse kaç beden
He ya bana sen sutyenden anlamıyorsun kiz değilsin muamelesi yap sonra espiri
75 erkek Fatma
Bu cevaptan 80 b olduğunu çıkardım
75 c kadın kılıklı
İyi iyi dolgun. Kadın kılıklı mı? Çıkarıp vurucam şimdi masaya
Aynen Pakize
Uçları çok mu büyük ya kcfkfl
Hayır değil oldukça iyi görünüyorlar
Merak ettim. Ten rengin nasıl
Beyaz
Boy kilo kaçtı xkxkxl
Kaç yaşındasın pakize
22, sen kdkfl. Pakize kim be
Pakize sensin
Sen kaç yaşındasın 😂
21
İyiymiş, minyon musun
Evet
Hoş. Kilo kaçtı
Senin boyun kilon kaç pelinsu
Ben beni erkek gibi gören pakizelere mesaj atmıyorum canım
Özür dilerim fake sandım 😂
Bir kere kötü giriş yaptın ana yorumuna bak sence bu saatten sonra sana yazar mıyım bebeğim
Herkes bir şansı hak eder. Dene ve gör
Ben sana göre harun abiyim bebeğim kusura bakma
Hadi bee, ne naz yaptın
Naz mı? 😂
Evet, bayağı hemde
Bana harun abi diyen birinin kucağına mı atlayacaktım
Sadece 1 mesaj mı başka yok
Aloo
Ne var ayı böyle yapınca eridiğimi falan mı sanıyorsun
Ne alıngan çıktın
Evet bende yaşadım onu😂
Nasıl oluyor ya