Cinsel Yaşam Daha önce hiç ilişkiye girdiniz mi, dürüst olun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Daha önce hiç ilişkiye girdiniz mi, dürüst olun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Girmedim zina yapmam evlenince eşimle inşallah. 11 5 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Helal olsun yaa Yorumla rızıo +1 yıl tebrik ederım iffetli kadın Yorumla Soran +1 yıl Hemcinsim gurur duyuyorm seninle aşko aynı fikirdeyiz 😘 Yorumla justimagineit_ +1 yıl 🥰🥰💋 Yorumla Eng_Reyhan 6 ay İnşallah ben de 🌸 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. yok kendimi, hayatımın kadınına sakladım hahahahah saçma ya bence kaldır soruyu kaldır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana sormadm nasl soru die Yorumla Soran +1 yıl Merak etmeyen mi var komiksin sadece Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Evet diyelim çünkü en basitinden evliydim boşandım 🥺 1 0 Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Erkekler girmemiştir kızlar da bisikletten düşmüştür hepimiz temiz insanlarız 2 0 Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Vallahi 45 yıldır bu dünyadayım 45 yıldır giriyorum yani 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl İfşam var mıdır? Varsa başlığı az çok tahmin ediyorum 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç ilişkiye girmedim hatta inanmayacaksın belki ama yakışıklı ve tatlı bir gencim, bu yaşıma geldim hiç sevgilim bile olmadı 😃🙈 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok kanka aslında bi fırsat geçmiş elimede bilmeden masumluğa kaybettik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasl becerdn Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Biraz uzun hikaye Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Girdim tabikide giriyorum de 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlişki nedir? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Girdim defalarca hatta evliyim ve yine giriyorum.. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Başka kadnlarla mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ya şaka mıs evliyken ne işin olur başka kadnla abiiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oluyor işte. Yorumla Soran +1 yıl Eşin bilmiyodur heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bilmiyor Yorumla Soran +1 yıl Bir şeyi çok merak ediyorm evli bir adam neden aldatr karısını ondan olmayan ne var başka kadında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben heyecan seviyorum. Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlişki ne zincir yaptım alayin bacım döndüm 0 0 Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Girdim 3 11 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Aa lilith 💃🏻 Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Evlendim yalnız o kişiyle 😂 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Tebrik ederim Lilithcim ☺️ o kişi lucifersa keyifler çiçek Yorumla napcaksnnicki +1 yıl 👹👹 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Ateşlere gelesiceler ❤️😂 Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Analdan yapıp bakireyimmm aşkoooo diyenlerin günahı nedir peki? 😂 Veya daha farklı şekillerle dilediğini yapıp oraya dokundurtmayan 😂 yananlar yansın aşkoo mevzu kapansın Meryem Ana mıyız biz 😂 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Yanlış anlaşılmışım, ateşten kasıt ceza değil tutkuydu ☺️ Beyni fahşe olanda gözüm olmadığı için zar seviyesinde değerlendirmiyorum. Bence tadını çıkaran cennetlik. Benim inanç sistemimde sevişmek ibadettir. Bana katılınnn 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hay Senin inanç sistemine 😂 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Ozaman doğru yoldayız 😂 Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Hahahahah 😂 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Detaylara girer sizi doğru yola çekerdim ammma tadında bırakalım 🫢👋🏻👋🏻 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet girdim. 3 3 Yorumla red_devils +1 yıl Sevgiliyle? Yorumla Matmazellz +1 yıl 4 yıl boyunca köpekler gibi aşık olduğum erkekle girdim 3 kere felan. 1 tanesinde sevgiliydik diğer ikisinde ayrılmıştık. Yorumla red_devils +1 yıl 4 yıl boyunca yalnızca 3 kere miydi? Ayrıldıktan sonra daha çok olması karşı koyamamadan sanırım Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ohooo sayısı belirsiz 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bir kere 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilinle mi Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Hayır Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok kere 0 7 Yorumla yanlızvesane +1 yıl Bide niye dürüst olmayalım ki giripde girmedikmi dicez Yorumla Soran +1 yıl Demek diyenler var ki ben dürüst olun dedim kanki biraz mantık lütfen. Yorumla yanlızvesane +1 yıl İyide mantık diyon ama sen kullanmıyon sence yalan söyleyen sen böyle dürüst olun deyince yalan söylemicekmi Yorumla Soran +1 yıl Ben kendim yalan sevmediğim için herkesi kendim gibi zannediyorm burada mantık kurulcak bir şey yok Yorumla yanlızvesane +1 yıl Onu diyom işde mantıklı ol dedinya yalan söyleyen gene söyler sen öyle dürüst olun yazınca sanki annemiz soruyo gibi olmuş ondan dedim Yorumla Soran +1 yıl Sana sadece annen mi dürüst ol diyebiliyo kanka senin yaş kaç hani bu laflarına ve mantığna bakarsam küçül duruyosun Yorumla yanlızvesane +1 yıl Küçügüm evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet girdim ya sen? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Eşime saklıyorm Cevap sahibi +1 yıl Hiç sevişmedin mi Soran +1 yıl Sevişmeden kasıt Cevap sahibi +1 yıl Soyunma Soran +1 yıl Olmadı Cevap sahibi +1 yıl Kıyafetle dokunma? Soran +1 yıl Oldu Cevap sahibi +1 yıl Acil misin türbanlı mi Soran +1 yıl Açık
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Girdik 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. bır sefer 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet girdim 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cook girdimm 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok olmadı ya 3 3 Yorumla Hardcore_19cm +1 yıl İstiyor musun peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Allah korusun Yorumla Board-Tennis +1 yıl Ne güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet sen peki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Girmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic dusundun mu yoksa sadece mastla mi idare ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeterli oluyor mu peki haftada kac defa yapıyorsun Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evliyim 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayırrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Girmedim zina yapmam evlenince eşimle inşallah.
Helal olsun yaa
tebrik ederım iffetli kadın
Hemcinsim gurur duyuyorm seninle aşko aynı fikirdeyiz 😘
🥰🥰💋
İnşallah ben de 🌸
yok kendimi, hayatımın kadınına sakladım hahahahah saçma ya bence kaldır soruyu kaldır
Sana sormadm nasl soru die
Merak etmeyen mi var komiksin sadece
Evet diyelim çünkü en basitinden evliydim boşandım 🥺
Erkekler girmemiştir kızlar da bisikletten düşmüştür hepimiz temiz insanlarız
Vallahi 45 yıldır bu dünyadayım 45 yıldır giriyorum yani
İfşam var mıdır? Varsa başlığı az çok tahmin ediyorum 😂
Hiç ilişkiye girmedim hatta inanmayacaksın belki ama yakışıklı ve tatlı bir gencim, bu yaşıma geldim hiç sevgilim bile olmadı 😃🙈
Yok kanka aslında bi fırsat geçmiş elimede bilmeden masumluğa kaybettik
Nasl becerdn
Biraz uzun hikaye
Yok elime kız eli değmedi sağ el yıprandı ama olsun
Girdim tabikide giriyorum de
İlişki nedir?
girdim sayısını ben de bilmiyorum
Belki 30 küsür kadınla defalarca
Niye yalan söyliymki
Girdim defalarca hatta evliyim ve yine giriyorum..
Başka kadnlarla mı
Evet
Ya şaka mıs evliyken ne işin olur başka kadnla abiiii
Oluyor işte.
Eşin bilmiyodur heralde
Evet bilmiyor
Bir şeyi çok merak ediyorm evli bir adam neden aldatr karısını ondan olmayan ne var başka kadında
Ben heyecan seviyorum.
İlişki ne zincir yaptım alayin bacım döndüm
Girdim
Aa lilith 💃🏻
Evlendim yalnız o kişiyle 😂
Tebrik ederim Lilithcim ☺️ o kişi lucifersa keyifler çiçek
👹👹
Ateşlere gelesiceler ❤️😂
Analdan yapıp bakireyimmm aşkoooo diyenlerin günahı nedir peki? 😂 Veya daha farklı şekillerle dilediğini yapıp oraya dokundurtmayan 😂 yananlar yansın aşkoo mevzu kapansın Meryem Ana mıyız biz 😂
Yanlış anlaşılmışım, ateşten kasıt ceza değil tutkuydu ☺️ Beyni fahşe olanda gözüm olmadığı için zar seviyesinde değerlendirmiyorum.
Bence tadını çıkaran cennetlik. Benim inanç sistemimde sevişmek ibadettir. Bana katılınnn 😂
Hay Senin inanç sistemine 😂
Ozaman doğru yoldayız 😂
Hahahahah 😂
Detaylara girer sizi doğru yola çekerdim ammma tadında bırakalım 🫢👋🏻👋🏻
Evet girdim.
Sevgiliyle?
4 yıl boyunca köpekler gibi aşık olduğum erkekle girdim 3 kere felan. 1 tanesinde sevgiliydik diğer ikisinde ayrılmıştık.
4 yıl boyunca yalnızca 3 kere miydi? Ayrıldıktan sonra daha çok olması karşı koyamamadan sanırım
Ohooo sayısı belirsiz
Bir kere
Sevgilinle mi
Hayır
Çok kere
Bide niye dürüst olmayalım ki giripde girmedikmi dicez
Demek diyenler var ki ben dürüst olun dedim kanki biraz mantık lütfen.
İyide mantık diyon ama sen kullanmıyon sence yalan söyleyen sen böyle dürüst olun deyince yalan söylemicekmi
Ben kendim yalan sevmediğim için herkesi kendim gibi zannediyorm burada mantık kurulcak bir şey yok
Onu diyom işde mantıklı ol dedinya yalan söyleyen gene söyler sen öyle dürüst olun yazınca sanki annemiz soruyo gibi olmuş ondan dedim
Sana sadece annen mi dürüst ol diyebiliyo kanka senin yaş kaç hani bu laflarına ve mantığna bakarsam küçül duruyosun
Küçügüm evet
Evet girdim ya sen?
Eşime saklıyorm
Hiç sevişmedin mi
Sevişmeden kasıt
Soyunma
Olmadı
Kıyafetle dokunma?
Oldu
Acil misin türbanlı mi
Açık
evet