İlk önce kalbini sonra duygularını istila edicem sonra bu toprakta tutunabilmek için nikah kıyıcam sonra bu toprakları verimli kılmak için çocuk yapıp burayı vatan yapıcam😂
Amantay kazak ismi hatta kızıma bile Kazakça isim koyucam Kırküyek yani Kazakça Eylül demek Türk dilleri arasında tek Türkçe kelimedir kırküyek😂 hatta yarı kazak yaparız onu biz😂
😂😂😂😂😂 şu an çungarlara ait dünyada bir toprak yok çin moğolistan Kazakistan çungar topraklarını aralarında pay ettiler 😂😂😂 Kazakistan'ın doğusu moğolistanın güneyi Çin'in ise batısı çungar topraklarıydı 3 devletin kesiştiği yer hatta insan hakları bile çungar katliamı sonrası çıktı 😂
Yani her gün benim yanımda olmak eve geldiğimde babacık hoş geldin demen saçlarını okşayıp yanaklarını sıkmak çikolata almak ve sana masal söyleyip uyumadan önce çikolata ya da çilekli süt içirerek uyutmak yani kız babası gibi düşün😂
Şaka Maka ben cidden kadınları küçük kız çocuğu olarak görüp sahiplenmek istiyorum böyle gel bakalım dediğimde pıtı pıtı gelip sevdirecek çocuk muammelesi yapacağım ilgileneceğim bir şey istyorum 😂
Düşünsene minik elleriyle ilk defa yemek yapmış ya da senin için birşeyler hazırlamış ve kimseye dokundurmuyor ilk sana yedirmek istiyor ve sana kedi gibi sırnaşıp tatlı tatlı şeyler yapıyor
Sen içine kapanmışsın umut aşılayarak insanları malzeme olarak kullananlar yarın kendi eşi ve kızından çıkar yine üzülme burada kabul eden çok erkek var ama önemli olan bu değil kendi vicdan karakterindir vede kendini olduğun gibi kabul etmelisin ha yinede ucuz olmamalısın
Hayır ben seks yaptım diye kirlenmedim onun farkındayım. Onun kafa yapısı bu. Bu kadar genç yaşta duygularıma kapılıp böyle bir şeyi kabul etmemeliydim. Ben ona göre temiz değilim sadece. Ondan sonra herhangi bir ilişkim olmadı, duygusal anlamda da cinsel anlamda da. Bundan sonra da olmaz diye düşünüyorum eksikliğini hissetmiyorum. İçime kapandım evet. Nasıl açılacağım onu bilmiyorum pek.
Burada pek açılamazsın hatta açılmak bile seni kötü yola sürer sebebi sen açılınca yaşamadıklarım diyip ipi kopmuş bir şekilde davranabilirsinde ama bunu yapmak yerine sana birkaç tüyo vereyim kendine ait yeni bir dünya yarat ve o dünyada yaşa en iyisi bu hayal ve gerçeklik arası dünya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oldu
Olmadı ve evlilik dışında olmamalıdır da.
Olmadı
Tertemiz ve keşfedilmemiş doğa harikası bir memleketsin demek istilaya geleyimmi bre😂
Beni istila etmen imkansız 😂
Unutma ben doğu Asya'nın bağarından kopup Anadolu'yu istilays gelmişlerin 41 kuşak ötesindeki torunuyum seni bile istila ederim ama nasıl diye sor 😂
Nasıl?😂
İlk önce kalbini sonra duygularını istila edicem sonra bu toprakta tutunabilmek için nikah kıyıcam sonra bu toprakları verimli kılmak için çocuk yapıp burayı vatan yapıcam😂
Moğola kalp vermem😃
Neden moğola kalp vermezsin😂
Minik istilacılar olmasınmı 🥲 isimlerini bile hazırladım🥲 Karatay, ögeday, targutay, amantay ve Subutay🥲
Olmasın 😃 minik kazaklarım olacak benim 😎
Amantay kazak ismi hatta kızıma bile Kazakça isim koyucam Kırküyek yani Kazakça Eylül demek Türk dilleri arasında tek Türkçe kelimedir kırküyek😂 hatta yarı kazak yaparız onu biz😂
Aradaki düşmanlık son bulur 😂
Bu düşmanlık bir evlilikle bitebilebilecek bir şey değil 😂
Sence neyle bitirilmesi gerekiyor söyle bakalım😂
Topraklarınızın yarısını bize verin bizde zamanında o topraklarda az at koşturmadık😂
😂😂😂😂😂 şu an çungarlara ait dünyada bir toprak yok çin moğolistan Kazakistan çungar topraklarını aralarında pay ettiler 😂😂😂 Kazakistan'ın doğusu moğolistanın güneyi Çin'in ise batısı çungar topraklarıydı 3 devletin kesiştiği yer hatta insan hakları bile çungar katliamı sonrası çıktı 😂
Ama madem toprak istiyorsun Konya'da benim köyde dede yadigarı 70m2 toprağım var onu vereyim sana yetermi😂
Yeter😂
Tamam vereyim böyle çok güzel yerde kiraz haşhaş ne istersen var kirazdan komposto yaparsın haşhaştan eroin4
😂.
Olar ne zaman geliyorum senin memlekete 😃
Hemen gel bileti kestireyim senin için bak ev var güzelde bakılırsın küçük kız çocuğu gibi😂
Noter işi için
Geliyorum 😂
Tamam gel sıkıntı yok bilet kalma yemek her şey bana at böyle satıcı bulamazsın sorna aramızda barış yapar evleniriz😂
Evlilik dışında dediklerine okeyim😃
Tamam yanımda küçük kızım olmak istermisin😂
O ne demek öyle 😃
Yani her gün benim yanımda olmak eve geldiğimde babacık hoş geldin demen saçlarını okşayıp yanaklarını sıkmak çikolata almak ve sana masal söyleyip uyumadan önce çikolata ya da çilekli süt içirerek uyutmak yani kız babası gibi düşün😂
Olabilir babacık😃
Yaaaa yeyim şeniiii babacık dedi minik parmaklarla🥰😂
Çikolata dedin diye kabul ettim😂
Şaka Maka ben cidden kadınları küçük kız çocuğu olarak görüp sahiplenmek istiyorum böyle gel bakalım dediğimde pıtı pıtı gelip sevdirecek çocuk muammelesi yapacağım ilgileneceğim bir şey istyorum 😂
Olgun kadınlardan hoşlanıyordun sanki😂
Fikir olarak olgun kadın ama huy olarak kedi gibi olsun yani kısacası dışarıya olgun kendi aramızda çocuk misali😂
Anladım 😂
Sende öyle olabilirmisin peki😂
Ben çocuksuyum ve neşeli biriyim
Çok iyi bundan sonra küçük kızım olarak işe başladın🥰😂
😂😂😂
Şimdi soyadımı alma vaktin😂😂
Neden bu kadar istiyorsun kız çocuğun olmasını 🤣
Düşünsene minik elleriyle ilk defa yemek yapmış ya da senin için birşeyler hazırlamış ve kimseye dokundurmuyor ilk sana yedirmek istiyor ve sana kedi gibi sırnaşıp tatlı tatlı şeyler yapıyor
😂😂😂😂
Desene Sana bir kız çocuğun fotoğrafını atsam sen tatlı krizine girerdin 😂
Atsana bakayım çok merak ettim noluuuuuyyyy🥰😂
Özelden telegram kullanıcı adını ver yazayım atayım
Tammdır veriyorum 🙂
hayır
Valla ne diyeyim helal olsun
Evet
Yaş kaç 19-20?
22
Ortalama sayı kısacası bazıları şimdiden 15 yaşından başlıyor yapmaya
18 yaşındaydım ben de
Peki sevgi yüklümü yaptın ihtiyaç yüklümü
Sevgi
Peki o erkek hala hayatındamı?
Hayır bugün düğünü var
Geçmiş olsun sana umarım kötü etkisi yoktur
Bilmiyorum açıkçası, ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum. Onu seviyordum, ama suçlamıyorum. Ne de olsa temiz aile kızı ister.
Sen içine kapanmışsın umut aşılayarak insanları malzeme olarak kullananlar yarın kendi eşi ve kızından çıkar yine üzülme burada kabul eden çok erkek var ama önemli olan bu değil kendi vicdan karakterindir vede kendini olduğun gibi kabul etmelisin ha yinede ucuz olmamalısın
Hayır ben seks yaptım diye kirlenmedim onun farkındayım. Onun kafa yapısı bu. Bu kadar genç yaşta duygularıma kapılıp böyle bir şeyi kabul etmemeliydim. Ben ona göre temiz değilim sadece. Ondan sonra herhangi bir ilişkim olmadı, duygusal anlamda da cinsel anlamda da. Bundan sonra da olmaz diye düşünüyorum eksikliğini hissetmiyorum. İçime kapandım evet. Nasıl açılacağım onu bilmiyorum pek.
Burada pek açılamazsın hatta açılmak bile seni kötü yola sürer sebebi sen açılınca yaşamadıklarım diyip ipi kopmuş bir şekilde davranabilirsinde ama bunu yapmak yerine sana birkaç tüyo vereyim kendine ait yeni bir dünya yarat ve o dünyada yaşa en iyisi bu hayal ve gerçeklik arası dünya