Oyle olsan senden once ben bu oglanin altina yatardim 😅😅 ki tek sen degil cogu kizi bu oyle diyor ve bazilari gercekten ben saniyor istek atiyor ve yurumek istiyorlar ben oldugumu demiyorum desem cok ekmegini yerdim bu resmin 😂
Benim icin onemli ama şöyle Şu an bakirim sevgiliminde böyle olmasını isterim fakat iliskim olursa yani bakır olmazsam sevgilimin bakire olup olmaması problem değil.
Hayır bak, öyle bir ilk deneyim olurki, canın yanabilir, ya da beklediğin gibi bir seks yasamazsin, erken boşalma, vs gibi sorunlar olur, daha sonra yaşadığın güzel bir seks hepsini unutturabilir, ilkini hatırlamak bile istemeyebilirsin
Sen bilirsin herkes kendinden sorumlu bakireyim diyene bakmaya değil bence hem bakire olup hem de hafif utangaç böyle şeylere girişmemiş olmasına bakmak lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Değilim ve cinsiyet fark etmeksizin zerre umurumda değil, herkes istediği gibi yaşasın
Kadının varlığı değerli zarı değil
Bakirim hic sevgilim olmadi hic iliskimde olmadi opusme desen oda yok baya baya yok yani 😅
Bişey olmaz
E zaten olmuyor ki 😅😅
Kaç yaşın
24 🙄 noldu ki
Yo merak ettim
Çirkin misin
Bilmem kendimi begenmem ama beğenen vardir herhalde soyleyene denk gelmedim bende sormadim
Şu fotoğraftaki gibi olsaydın efsane olursu😂
Oyle olsan senden once ben bu oglanin altina yatardim 😅😅 ki tek sen degil cogu kizi bu oyle diyor ve bazilari gercekten ben saniyor istek atiyor ve yurumek istiyorlar ben oldugumu demiyorum desem cok ekmegini yerdim bu resmin 😂
Hahahahahah
😅😅
Bakirlikmi kaldı dünyaya parmak aattim yapmadıgım halt kalmadı
Ne halt yedin
Hangisini birini söyleyim size babasınamı yakalanmadık anasının yatagındami yapmadık neler neler
İğrenç babası falan kozmadı mı
Dayak yedik kactım anası bile beraber olduk
Ne annesiyle mi yaptın
He
Oha ailecek değişiklermiş
Ne yapsın kadın haklı kocası bakmıyo iyi vuran bırını arıyo
Benim icin onemli ama şöyle Şu an bakirim sevgiliminde böyle olmasını isterim fakat iliskim olursa yani bakır olmazsam sevgilimin bakire olup olmaması problem değil.
İlginç
Neden
Fikrin değişcekmiş yani ona şaşırdım
Empati kurdum ondan ama bakire olursa yani ilki olursam daha güzel olur
Bence de duygusal anlamda bence kız da zaten ilk olana daha çok bağlanıyo
İşte bende onu diom ama kız için ilki ben olmayacağım kızı üzmez mi
Üzer
Neyse benim yaşım daha genç bişi olmazz
Hayırlısı
Bakire yim çok şükür temizim 🤦🏿♂️ halayda çekim mi benim gibi olanlarla 😂😂
Ben Almanya’da doğup büyüdüm benim için hiç bi önemi yok
Karşı cinsin elini dahi tutmadim. En fazla arkadaşım tutmuştur elimi
Eğer yakışıklıysan böyle olman ilgimi çekerdi
Yakışıklıyım. Ama zor bi karakterim ve cekingenim. Bu yüzden de hiç sevgilim olmadı
Olsun burcun ne
Bilmiyorum inanmam pek
Niye zor biriyim dedin
Zor derken çok romantik değilim kadınların istediği kadar 🤣
Hımm odunsun yani😂
Bilmem olabilir
Bakirim benim için önemli evlenmeyi bekliyorum karşımdaki insanında öyle olmasını isterim
Değilim, bekaret bacak arasında mıdır sence?
Hem bacakta hem ruhtadır
Her haltı yeyip " vajinama giren bir şey olmadı, ben bakireyim" demekke bakire olnuyormu
Olmuyor tabi ki
Ruhun kirleniyo bence
Önemli olan da bu zaten
İkisi de önemli bence kızlar için ilk sefer daha önemli benim fikrimce ilki olmayan diğer erkeklerle olsan bile hep kafa ilkte kalır
Yani ilki olmayan derken?
İşte diğer erkelerle olsan bile kafa ilkte kalır
İlk bekaretini alanda
İlk seks yaptığın kişide yani
Evet
Aslında bu nasıl bir ilişki olduğuna göre değişir bence
Katılmıyorum cinsel olarak akılda ilk olan kalır
Senin düşüncen tabiki bu
Erkelerde farklı ama kızlarda böyle
Sor istiyosan diğer kızlara
Hayır bak, öyle bir ilk deneyim olurki, canın yanabilir, ya da beklediğin gibi bir seks yasamazsin, erken boşalma, vs gibi sorunlar olur, daha sonra yaşadığın güzel bir seks hepsini unutturabilir, ilkini hatırlamak bile istemeyebilirsin
Güzel ya da kötü olarak demedim insan duygusl olarak cinsel olarak ilkine bağlanıyo kızlar seks yapınca bağlanır
Özellikle ilkse daha çok kötü iyi olmasına gerek yok
Duygusal cinsel bişey bu
Bence bu konuda anlaşamıyoruz
Sen bilirsin git diğer kızlara sor istersen
Kızlar erkeklee gibi değil bu konuda
Kızlar erkekler kıyaslaması değil aslında bu, sizlerin daha duygusal ve narin olduğunu biliyorum, söylemek istediğim farklı benim
Anladım da sen anlamadım hassaslığı neden ozaman kızlar eski sevgilileriyle kocalarını aldatıyo sanıyosun kötü seks bile olsa kafa orada kalıyor
Bu psikolojik
Evet işte
Uzayıp gideriz burada, konuşmak istersen ulasabilirsin
Yok uzatmaya gerek yok ben doğruyu söyledim istediğini düşünebilirsin hadi kendine iyi bak
Peki☺️☺️, sende,, kendi doğruların
git sor diğer kızlara
Bence gerek yok
Sen bilirsin istediğine inan
Teşekkür ederim
bakire değilim ve isteyen istediğini yaşamalı
Bu sadece ikinizi ilgilendirir
Yo ne alaka ayrılınca yeni sevgiliyi de ilgilendiriyo
İşte yeni sevgilinle seni ilgilendiriyor yani 😂
Gördüğün gibi birsürü kişiyi ilgilendiriyo
Öncelikle kalbin bakire kalsın. Nice bakireler gördüm sadece bacak arası bakire kalmıştı.
Ona katılıyorum
Ama benim hem kalbim hem bedenim bakire kalıcak
Arkadan ağızdan göğüsten her yerden almış neymiş bakireyim. Çok saçma değil mi?
Katılıyorum
Onları yapıp nasıl duruyolar onu da anlamıyorum zaten
İşte o tipler de var o yüzden benim şahsi fikrim kalbinin bakire kalması. Hem her boku yemişim, her pisliğe batmışım tertemiz kız arıyorum öyle mi?
Sen bilirsin herkes kendinden sorumlu bakireyim diyene bakmaya değil bence hem bakire olup hem de hafif utangaç böyle şeylere girişmemiş olmasına bakmak lazım
Bakirim hiç yaşamadım
Elime kız eli değmedi.
Yaşadık 🙂
bakirim cunku
Bakirke
hayı r yaşamadım.
yaşadım
Benim için önemli
Önemli