Cinsel Yaşam Öpüşmenin verdiği zevk neden bambaşka? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Tutkuyla kendini birakircasına öpmenin tadı neden çok farklı? Öpüşmenin verdiği zevk neden bambaşka? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen sanırım oral yaşamadın beden aradığı zevki sadece bunda buluyor cinsellik seks bile bu zevkin yanında sönük kalıyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok yaşadıgim buydu sadece ama çok güzeldi anlatılmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu şeye mükemmellik katan tek şey yaptığını severek zevk alarak yapan kişidir Yorumla Soran +1 yıl Öpmenin benim için ifade ettiği anlam çok başka çok güzel çok teslimkar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yorumumdan neyi ne kadar sevdiğimi anladın mı Yorumla Soran +1 yıl Herkes bu kadar tutku duymaz. Benim için çok ayrı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bunu yapan olmak bana ilerisinden daha fazla zevk veren bişi ve yaşamak yapmak için ne kadar istekliyim neyi ne kadar yaparım yazamam yerden dolayı Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seksin her aşamasında da yapılabilen, cinselliği başlatan, kadın ve erkeğin fiziksel anlamda en fazla bütünleştiği durumlardan biri... 1 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Öpüşmesini bilen öpüştükten sonra gelen histir bilmeyenle hiç zevk vermiyor 1 0 Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ben öpüşmeyi sexden daha çok seviyorum 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Boğa burcu musun🙄 Yorumla MarjinaLBeyyy +1 yıl Koç Yorumla MarjinaLBeyyy +1 yıl @kimbu032 teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bide bana sor öperken belden kavrayıp kendine cekicen o kişiyi bide onun zevk aldığı noktaya dokunucan muq ama 1 senedir yok işte canım çok istiyor 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat gülmedi be bana Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Herkesle zevkli olmuyor sadece sevdiğin kişiyle ❤ 1 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aynı şekilde ayaklar için geçerli 1 1 Yorumla İsimsizDiyelim2 +1 yıl Böyle dusunmenize sevindim Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tükürük olmasa daha iyi olurdu. 1 2 Yorumla kimbu032 +1 yıl Ee gülü seven dikenine katlanır 🌹😂 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl @kimbu032 Diken olmayaydı iyiydi :/ Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Duyusal patlama yaşadığımız için 1 0 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Hiç yaşamadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha ilerisini ben de yaşamadim henüz. Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Ben öpüşme bile yaşamadım Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Cinsel zevk alıyorsun diye 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Dünyanın en güzel şeyide ondan 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öylemi🙄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
sen sanırım oral yaşamadın beden aradığı zevki sadece bunda buluyor cinsellik seks bile bu zevkin yanında sönük kalıyor
Yok yaşadıgim buydu sadece ama çok güzeldi anlatılmaz
bu şeye mükemmellik katan tek şey yaptığını severek zevk alarak yapan kişidir
Öpmenin benim için ifade ettiği anlam çok başka çok güzel çok teslimkar
yorumumdan neyi ne kadar sevdiğimi anladın mı
Herkes bu kadar tutku duymaz. Benim için çok ayrı
bunu yapan olmak bana ilerisinden daha fazla zevk veren bişi ve yaşamak yapmak için ne kadar istekliyim neyi ne kadar yaparım yazamam yerden dolayı
Seksin her aşamasında da yapılabilen, cinselliği başlatan, kadın ve erkeğin fiziksel anlamda en fazla bütünleştiği durumlardan biri...
Öpüşmesini bilen öpüştükten sonra gelen histir bilmeyenle hiç zevk vermiyor
Ben öpüşmeyi sexden daha çok seviyorum
Boğa burcu musun🙄
Koç
@kimbu032 teşekkürler
Bide bana sor öperken belden kavrayıp kendine cekicen o kişiyi bide onun zevk aldığı noktaya dokunucan muq ama 1 senedir yok işte canım çok istiyor
Hayat gülmedi be bana
Herkesle zevkli olmuyor sadece sevdiğin kişiyle ❤
Aynı şekilde ayaklar için geçerli
Böyle dusunmenize sevindim
Bilemiyoruz tarifi yok
Tükürük olmasa daha iyi olurdu.
Ee gülü seven dikenine katlanır 🌹😂
@kimbu032 Diken olmayaydı iyiydi :/
Duyusal patlama yaşadığımız için
Hiç yaşamadım
Daha ilerisini ben de yaşamadim henüz.
Ben öpüşme bile yaşamadım