Zevtir
Aşktır
Görevdir
Herşeydir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence cinsellik fazla abartılıyor. insanlar cinselliği o kadar çok güzel bir şey sanıyor ki sadece hormonları etkisindeler. yani aşk değildir cinsellik hormonlarınız bittiği zaman muhtemelen aklınıza cinsellik bile gelmez. bazıları arzulamayı da aşk sanıyor burada yanılıyorlar. daha tanımadığı kişiye bile yükselen var ne aşkı. dış görünüşten dolayı sadece etkilenmişler o kadar. o kadar güzel ve özel olsa bir kişi ile yaşanırdı sadece
Sevdiğin insanla birlikte vakit geçirmek için bir araçtır. Önemli olan sevdiğinin yanında olmasıdır.
Cevap
25Cevap
Sevdiğin kişiyi ruhen ve bedenen yaşamaktır, tutkudur, aşktır, şehvettir.. Ruh ve bedenin tatmin oluşudur.
Her şey demek biraz fazla olabilir. Zevk seçeneğini işaretledim ama ondan da biraz üsttedir. Çok seviyorum
Bence cinsellik evlilikten sonra olmalıdır ilişkideyken ayrılmayacağın ne malum 🤷♂️ yapınca da neden pişman oldum ben oluyor
Aşk yoksa gerisi boş.
Güzel olmak bir ( ) değildir.
sevişmektir sevişerek hükmedilen bedene istedği zevki vermek ona aradığı zevkleri yaşatmak aynada kendini izleyen kıza off o neydi demektir
Aşk dolu ihtiyaçtan kaynaklanan zevkli bir görevdir
seks olmadan tadi olmaz fantazili atesli seks olacakki isin heyecani zevki olsun
Bence cinsellik şiddettir , insan insana bunu yapmamalı 🤨 🙃
İlahi rahmettir..
Çok net!
Allah'ın büyük bir lütfudur.
İki tarafında ulaşmak istediği zevk noktasıdır.
İhtiyaçtır 😂yapılmalı 😂😂😂
her şey dir sevdiğin adamla
Kalben ve tensel. Aşktır.
Zevktir bana göre
Hem ruhun hem bedenin aynı anda haz zevk alması.
"Zevtir" 😁
Yokluk
Tutkudur
Hedeftir
Olmazsa boşluğa düşerim 🔥😂
Zevktir
Duruma göre olmazsa olmazdır.
Evlenince yapılması gereken bir şey
Cinsellik Aşk
Nefes almak gibidir 😃
Zevktir başka bir şey değil.
Olmazsa olmaz