Hangisi sizin için cinsel ilişkide olmazsa olmaz?

Prezervatif
Kayganlaştırıcı
Masaj Jeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi sizin için cinsel ilişkide olmazsa olmaz?

ben uyguluyorum 3 il 4 saat ortalamam. masaj jeli kayganlaştırıcı özellikli.
bunda edebiyat fantezi eklemedim ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. beğenirseniz tamamını yayınlarım
meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yavaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmak. dilin yarısını yavaşçana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik olarak.
3. işaret ve orta parmağımı ağzına götürüp emmesini sağlarım 15 saniye sonra parmaklar uçları yukarı bakacak şekilde 2. boğumuna kadar içine yavaş yavaş sokup vajinanın üst karın bölgesinin olduğu G noktasına yukarı ve aşağı yaparak çok yavaş sokup çıkarmak hareketlerini izleyerek içinde iken vajinanın üst duvarında daireler çizmek, ufak ufak vurup bırakmak. aynı anda klitorisin çevresinde dil darbeleri ile daireler çizmek ama yavaşcana 3 hareketten hangisinde belini kaldırıp vajinasını bana yakınlaştırıyorsa hareket ona uygundur. her kadında değişir. bu işleri 20dk boyunca tekrar ediyorsun ama aynı işlemi karışık yapmıyorsun aynı tempoyla. bundan sonrası istediği fantezide başlıyor. bu başlangıç
Olmazsa olmaz diye nitelendirmek istemiyorum ama bana göre masaj yağı olması çok ayrı bir hava katıyor.. Gerek kokusu gerekse bedende oluşturduğu kayganlık hissi bence müthiş bir etki yaratıyor.. Keyifli günler..
Cevap
64Cevap
Kayganlaştırıcı
Cinsel ilişkide her şeyden önemlisi ilk önce kendini korumak. Doğum kontrol hapı kullanıyor olsanız bile cinsel yola bullaşan hastalıkları kapabilirisniz. Bu yüzden kondom kullanmayı ihmal etmeyin , son zamanlarda özellikle HPV gibi cinssel yolla bulaşan enfeksiyınların oranı artmaya başladı
Üçü de mümkünse olmasın.
Prezervatif bütün hissi alıp gidiyor? Ne yapayım? Sırf kadına hizmet olsun diye mi seks yapacağım. Ben zevk almayacak myım?
Kayganlaştırıcı nedir yahu? Kadını güzelce hazırlarsan ikinize de yetecek kadar kayganlaştırıcı üretir. Hazırlamaya üşeniyorsan da seks yapma bir zahmet.
Masaj jeli ne alaka? Dokunuşlarım kayar gider zaten. Hem kadının teninin her hücresini hissetmeliyim. Jel varken olmaz o iş.
Bunlarsiz olmazsa olmazim,
seceneklerin hepsi insani seksten sogutan seyler. Kadinin islakligi, vajinanin sicakligini hisettirmeyen prezervatif, kayganlasticici, masaj jeli tercihim degil. Prezervatif eger bilmnedigin tanimadigin biri ile güvenli seks yapacaksan mutlaka kullanilmasi gerek, yoksa dogal seks tercihim.
Hiç birini kullanmayanlara neden seçenek yok
Hiçbiri olmazsa olmaz değil ama kayganlaştırıcı en sık kullandığım.
İlişkiye girince cevap vereceğim. 😂Henüz bir tecrübem yok ama masaj jeli olabilir. Neticede masajı biliyorum.
Hiç birisine ihtiyacım yok. İhtiyacım olan tek şey o kişiye gerçekten güvenmem ve sevmem. Aksi takdirde asla.
Prezervatif tabiki.
Cinsel yolla bulaşan hastalıklar için en etkili yöntem
onlar tamamda , burdaki arizona kertenkeleleri için en önemlisi nefes alan bir canlı olması gerekiyor .
maalesef çünkü biraz büyük ya da partnerlerimin biraz dar.
İkisi de olabilir çözümü sıvıyı hadi ordan bu şekilde sorunu çözüyorum.
Bir de ön sevişme.
Spontane gelişen akışında eğlence odaklı önceliği seks olmayan karşılıklı uyum beğeni ve sohbeti olmalı Seks, keyif verici bir şeydir, görev ve ya sıkıntı olmamalı. Birlikte paylaşacağınız bir hediye olmalıdır
Yağmurluk olmadan olur mu hiç kaza kurşunu falan olur 🤣
Kayganlaştırıcı olsun başka bir şey istemiyorum. Vajinam zaten oldukça ıslanıyor. Ama anüsüme kayganlaştırıcı uyguladığım zaman çok güzel anlara tanık oluyoruz.
Çok harika bir icat :) <3
Genelde kayganlaştırıcı kullanıyorum boyutumdan dolayı
En önemlisi prezervatif, diğerleri olmasa da olur
3 ü de olmasa da olur, ama illa seçmek gerekirse masaj jeli
Sevişip saatlerce karşımdakinin tenini keşfedip oral yammam olmassa olmazımdır
olaylara farklı açılardan da bakabilmek diyelim biz ona :)
Prezervatif hayat kurtarır arkadaşlar yanınızdan eksik etmeyin hiç.😉
Zevkten inleyen bir kadın neden yok şıklarda?
Kayganlaştırıcı önemli bence, yeterince ıslanmayan vajinaya penis girince partner acı duyar ve zevk almaz. Kayganlaştırıcı iki tarafı da mutlu eder.
Hiç birini kullanmadığıma göre ben hiç seks yapmıyorum.
Benim için problem olmuyor ama karşı taraf icin kayganlastirici şart
İçeri boşalmak olucak kesinlikle ve oral yaparak penisin rahat girmesini sağlıcak 💋💋💋
Kayganlaştırıcı olmazsa olmaz prezervatif olursa olmaz
Uzun birliktelik çok bilmediğim biriyse mecbur prezervatif ama iyi tanıdığım uzun birliktelik yaşadığım biriyse hiç birisi olmasın o şıklardan
*uzun birliktelik yaşamadığım çok bilmediğim biriyse
Kayganlaştırıcı tabiki.
Kalın penis ve kayganlaştırıcı partneri zevkin doruk noktasına ulaştırıyor.
Hijyenik olması, bencil olmaması, korunması
Hiç birine gerek yok işi bilen bir partner yeterli
Anal seviyorum da ondan.
evlmisiniz
yalanını s... yim
Hiçbirine gerek yok..
Sertlik ve oral seks olmalı mutlaka
Masajla Yorgunluk alındıktan sonra uzun süreli oral benim için olmazsa olmaz
Olmasa da olurlar yani
Seçenekler arasında olmazsa olmazım yok ya
Hiç birine ihtiyaç duymuyorum
masaj jeli dedim ama papatya yağı diyorum