Az önce soruda sordum sevgilisi olan biriyle seks yaptınız mı diye çoğu erkek evet demiş
Hayır yoklukta oldukları için
Evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Az önce soruda sordum sevgilisi olan biriyle seks yaptınız mı diye çoğu erkek evet demiş
Bu durum karşımıza fantezi, farklı arayış, heyecan ve ihtiras, monotonluk, tanınmamak, duyguların ve dişiliğin görülmemesi olarak karşımıza çıkıyor. İlişkisi olan kadınlarda var ama çokça evli kadınlar bu konumda. Çekici mi, evet. Onlar içinde heyecanlı ayrıca.
Karakter meselesi ben yapmam çok afedersin de bununda bi guruvar her yere sokulmaz basit kişilerle birlikte olmam oyuzden başım hic ağrımaz evli ya da birlikteliği olan biriyle asla birlikte olmam çünkü ikisinin hayatındaki erkek bende olabilirim yani erkek olarak yanlış buluyorum bunu bu kendi başına gelse oratligi ayaga kaldıran kendi yapınca bisi yokmuş olmamış gibi davranan erkekler keser döner sap döner gün gelir bu sizin basinizada gelebilir
Evliyken güvenlik kursuna giderken güzel hatunlar var diye yüzüğümü çıkartır öyle giderdim bebek gibi bir sekreter vardı kimseye bakmazdı yüzüğü parmağımda unutmuşum aa sen evli miydin dedi yüzüğü çıkardım ertesi tenefüs yapıştı :) bla bla bla
Cevap
23Cevap
Hayır gelmez
Çünkü mantığı çok basit açık kapı zaten yapmış benimle de yapsa bişey olmaz bakire kızı bozup onunla uğraşmak yerine haziri varken niye ugrasayim mantığı onun yapanların ki
Bunu bende duymuştum evliyim dediğimde bana da bu şekilde gelen olmuştı
iki tarafta evli olunca bir birlerini rahatsız etmezler sorun yaşamazlar bela olmaz kimse kimseye
Evli biriyle beraber oldum, ama evli oldugunu sonradan ögrendim. Ulaşılmaz olan daha cazip geliyor galiba..
Evet kocasi olan biriyle seks yapmak cok daha haz verici. O zevk verip düt. ben s. kyorum daha iyi diye daha sertt oluyorum
Kadının sıkılmışlğı diye düşünüyorum var görüştüğüm biri
Sevgilisi olanla da yaptım evli olanla da daha çekici geliyor çünkü yasak olması zevki x2 yapıyor
ilişkisi olan kadın çekiciliği değilde , seçilmenin verdiği hazdan kaynaklı
Sadece karşılıklı ihtiyaçlar giderilsin bakışı
Aşk meşk saplantı olmasın düşüncesi 😉
Zor ya da imkansız olan hep cazip gelir. Sadece erkeklere yaftalamamak lazım.:)
evli erkeklerde bekar ve genç kızlara ayrı bir çekici geliyor
Hayır yoklukta olduğum için beraberim evli kadınla
Evet, senin şu aldatma merakın da beni cezbediyor
Zannetmiyorum. Bu insan doğasına aykırı
Ben en son ne zaman yaptıgımı bile hatırlamıyorum
Hayır ikinci kez yüzüne bakmam
evli biriyle seks yapmıştım
Erkeklerin değil kadinlarin sorunu daha çok
Aldatma duygusu hoşlarına gidiyor
Evet evli kadınlar kendileri istedi
Sence ne isteyebilir
O kadar da degil