Selamss
kendini kaybedip dudaklarını parçalarcasına öpen partner sana ne düşündürür¿ Tepkin ne olur¿

Selamss
kendini kaybedip dudaklarını parçalarcasına öpen partner sana ne düşündürür¿ Tepkin ne olur¿

Ben aşırı mutlu olurdum tabi ki de zaten partnerimin bana acı çektirmesini ben severdim ama aynısını ben ona yapmazdım. yani beni öperken dudaklarımı ısırsın isterdim ya da acı çektirsin isterdim biraz. bu yüzden de arzulu olduğunu düşünürdüm ve mutlu olurdum zevk alırdım
öpüşmeyi seksin kendisi kadar sevdiğimden dolayı tutkulu bir öpüşme beni mutlu eder. ayrıca bu kadar yüksek tutkulu bir sevgiliyle devamı da çok güzel olur.
Hayvan gibi bir birleşmenin habercisi olduğunu
Teşekkür ederim canım
Rica ederim şekerim
Tepkim olmaz karşılığı olur.. 😀😈
Wuhuu 😃
👍
Cevap
37Cevap
Tutkulu ve istekli oluşunu ve en sevdiğim performans budur zaten tutkuyla öpüşmek 🙈🙈🙈
Uuu 😃
Hı hııı 😂
Uççur beni kayınçooo deyip ben ondan daha sert karşılık veririm 😂 boşuna mı dişlerimize o kadar bakım yapıyoruz 🤪
Okadar da değil yani morartmak, parçalamak, kanatmak, yırtmak falan psikolojisi normal bir insan mümkün değil yapmaz ama şehvetle kendi dudaklarında nefesinde kaybedebilir karşılıklı olursa harika olurlar iyi düşülür istek artırır.
İstekli, atesli ve arzulu oldugunu. Dudaklarim sevisme sonrasi sistigini hissettirmeli, yoksa tabagini bitirmeden yemekten kalkan insan gibi hissedirim kendimi
Istekli ve ateşli olduğu ve beni çok istediğini düşünürüm.
Doğru mu bu sence gerçekten özlemidir kadınlar
Acı.
Yani, tatlı bi' acı da değil bu. Koparacak gibi ısırmaya ne gerek var yahu. tadında yapıldığında çogoşşşş bi' şey ama.
Ailecek severiz asdfg
Vampir gibi birbirimizi yiyecek halimiz yok kan atana kadar da parçalamasın çünkü sonrasında ben onu fena parçalayacağım ben bir dudakla yetinmem 😂
Harika hissettirir tutkuyla öpsün isterim yani hatta ağzına birer parça çikolata atıp çikolatalı öpüşmek daha bir harika olur 😋
Genelde seks anında ben hızlandırken sert devam ederken öyle öpüyor kızlar ben de daha sert olmaya başlıyorum
Böyle birisi vardı hayatımda dudaklarımı morartip şişirdi kaç defa
Hoşuna gidiyor muydu?
Bir zombi tarafindan yeniliyormus hissi verir.
Libido tavan yapar ve daha da mutlu eder beni bende onu
Ne kadar istekli olduğunu
Kontrolü kaybettirir, o an itibarıyla dürtülerle sevişilir kendisiyle.
Sert seviyor olabilir böyle partnere can kurban hergun hard yapacan
Sert öpücüğü severim. Hoşuma giderdi.
sevmem ayarını tuttursun
Ne hissettirecek, küfür ederim o derece. Derdi ne m@nyağın.😁
Hahaha :D
Şey o da hoşuna gidiyormuş 😅
Psikopatlar bence
😂
Sado Mazo ilişkisi :D tokat, küfür, acı ve şiddet. Severiiiz jskd
Birleşme anındaki zirveyi…
Beni benden alır işte o
Mangalı yellerim 😂☺️