Feromon, en sevdiğim. Seks esnasında yayılabilecek en güzel koku. Bütün vücut sıvılarımızın birbirine bulaşmasından daha güzel ne olabilir ki. Beni inanılmaz tahrik eden bir şey. Ne kadar çok tahrik olursam o kadar çok çıldırırım ne kadar çıldırırsam da o kadar harika öpüşürüm.
İki tarafın da ter içinde kalması. En sevdiğim. İki tarafında ne kadar aktif ve hareketli olduğunu gösterir. Sebebiyse kesinlikle üst seviyede istektir. Saçlarımızın, ellerimizin, terlerimizin birbirine karıştığı bir anda nefes nefese kalmış halde, kurumuş ağzımı partnerimle ıslatmak. Harika bir seçenek. Zaten seks birleşmek, birleşmekte birbirine karışmak değil midir? Dudaklarımız, dillerimiz, tükürüklerimiz de karışmalı.. Öyle vahşice sevişmekten dönen başım partnerimin dudaklarıyla daha da dönmeli.. Şaşırmalıyım dünyanın kaç bucak olduğunu.
Duş almış isek buna rağmen ilişki sırasında terlemişse buna çok takılmam onun teriyle yıkanmak bile zevk verir. Bu konuda kendimi bırakmam için duş aldığını görmem gerek yoksa söylediği bende çok etki etmez acaba der dururum. Buda benim rahat hissetmemi engeller. O an için terlediğini farkedersem bitirmek bile isterim. Benim ter problemim olmadığı için kendi açımdan düşünemiyorum. En fazla biraz alnımda nem oluşabilir belki
Alnından akan damlaların alnıma karışması, hafif parfüm ve ten kokusunun seramonisi.. Dudaklardan dudaklara geçen damlacıklar.. Bence bu hoş bir ambiyans.. Bazı insanlar terden tiksiniyor ama bence temiz tenin teri mis gibidir.. Keyifli geceler..
Orgazm sonrasında olacaksa benim açımdan seksin ' çok fenaydı be' anlamına gelir. Sonrasında at kendini yatağa dinlen nefes noemale dönene kadar. Süper.
İki tarafta ter içinde kaldıysa aşk ateşi zirveye çıkmış iki tarafta teriyle birbirini söndürme aşamasına geçmiş demektir. Ter hafif tuz, dudaklar tatlısu birbirine karışarak yanğın söner taraflarda birbirinden maksimum alacağını alır. Tarafların sevgi çeşmesi birbirine akarak mutluluk hisseder