Bu devirde mi bir sorun bende mi anlamıyorum. Eskiden bu kadar herkes istekli değildi. Ama bu sıra kızlar da dahil çok istekli anladığım kadarıyla. Hep erkeklere suç atardım ama kızlar da artık çok fena oldu. Bunların yüzünden bende yanıyorum. Kimle konuşsam cinsellik düşünüyor artık bıktım sanırım. Böyle bir devirde yaşadığım için çok ama çok mutsuzum. Libido mu moda şu an aklım almıyor. Afedersiniz ama bir kişi bile beyniyle konuşmuyor başka yeriyle konuşuyor. Bunu herkes için demiyorum. Ama bunlar yüzünden bizim gibiler o suda sürüklenip gidiyor. Ben eskisi gibi bi ilişki yaşamak istiyorum yok ama artık nerdeee. Tanıştığım kişiler de öyle ordan burdan da değil hepsi ortak. Ne romantiklik kalmış ne bir şey çok nadir artık. Neden artık sevgili olunmuyor flört dönemi ne yani bu? Kimse kimseyi sevmiyor sanırım artık eski duygulara noldu ya
Olum böyle daha iyi lan sanki kim kime dum duma yansın ortalık herkes namus bekçisi olmuştu başımıza o namus bekçilerinin karısı kızı ailesi milletin masasına meze olduğunu duyunca hoşuma gidiyor en namuslu karı kızlar folloş oldu sırf gösteriş için ama ortada kopeq gibi bırakılıyolar daha iyi değil mi işte mq böyle iyi iyi umarım daha beter oluruz da iyice çivisi çıkar herşeyin ne bu ülkeyi ne de içindeki insanları seviyorum yansın ortalık anasını satıyım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet kesinlikle cok haklisin. Arkadaslarimdan biliyorum hepsi cinsellik duskunu ve baska fizigi guzel kiz bulunca ayriliyorlar. Bu yuzden hic sevgili yapmadim simdide zengin cocuklugumu bilen erkekler (30-35) pesimden kosuyor. Yasitim vinsellik duskunu, efendi dediklerim 30 yas ustu iki tarafi bklu değnek
10 Yorumlayaomasi kokaylasti cunki artik eskiden de istekliydi herkes ama yaomasi bukadar kolay degildi evli olanlar hariç
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kolaylaştı
Kadınlar neden hep aşk mevzusunu seviyorsa, aynı nedenden. Cinsiyetin fıtratından gelen, htiyaç ve öncelik meselesidir bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlarında sorunun biraz hemcinslerinde olduğunu bilmesine, farkına varmasına sevindim. Ortak arkadaşımız olmasada seni bulmayı isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanıcı adınız nedir? Merak ettim
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım bakabilirsin
+1 yılKızlar daha istekli, yapmadığın zaman aklı başka erkeğe kayabiliyor
00 Yorumlaöyle ınsandan ne beklıceksın kı hersey zamanında güxel
00 Yorumla
+1 yılHerkes çok istekli herkes coşmuş 😂
00 YorumlaKatılıyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026