Instagram'dan ortak arkadaşlardan biriyle tanıştım ama hep libidoya getiriyor. Neden erkekler böyle?

Bu devirde mi bir sorun bende mi anlamıyorum. Eskiden bu kadar herkes istekli değildi. Ama bu sıra kızlar da dahil çok istekli anladığım kadarıyla. Hep erkeklere suç atardım ama kızlar da artık çok fena oldu. Bunların yüzünden bende yanıyorum. Kimle konuşsam cinsellik düşünüyor artık bıktım sanırım. Böyle bir devirde yaşadığım için çok ama çok mutsuzum. Libido mu moda şu an aklım almıyor. Afedersiniz ama bir kişi bile beyniyle konuşmuyor başka yeriyle konuşuyor. Bunu herkes için demiyorum. Ama bunlar yüzünden bizim gibiler o suda sürüklenip gidiyor. Ben eskisi gibi bi ilişki yaşamak istiyorum yok ama artık nerdeee. Tanıştığım kişiler de öyle ordan burdan da değil hepsi ortak. Ne romantiklik kalmış ne bir şey çok nadir artık. Neden artık sevgili olunmuyor flört dönemi ne yani bu? Kimse kimseyi sevmiyor sanırım artık eski duygulara noldu ya

Instagram'dan ortak arkadaşlardan biriyle tanıştım ama hep libidoya getiriyor. Neden erkekler böyle?