Erkeklerdeki meme merakı insanlığın var oluşundan beri süre gelir desek, sanırım yanılmış olmayız. O yumuşacık, sıcacık memelere dokunarak uyunulduğunda mutluluk ve huzur vermesi, sevişirken o memelerin sallanışı, avuçlamak, okşamak, küçük ısırıklar atmak ve o cezbedici görüntünün erkekleri çıldırtmaması elde değil. #beyazorkidem😘
Kadınların göğüsleri insanın var olduğu günden beri çok önemli kutsal bir organ. Bebeğin doğumu göğüslerin işlevselliğini artırır. Bebeği doyurmaya yarayan göğüs tüm herkes tarafından kutsaldır.
Çocukların en rahatlatıcı en güvenilir en mükemmel yeri annelerinin göğüslerdir. Erkekler de bilinçaltında o güzel günleri hatırladığı için göğüsleri huzurlu ve güvenilir bulur. Başlarını hep eşinin göğüslerinin üzerine koyup uyumak ister.
Erkeklere göre kadının göğüsleri doğurgalığın sembolü. Bir insanın büyüyüp gelişmesindeki en etkin besin kaynağı olduğu için kutsal görürler.
Charles Darwin'e göre, erkeklerin bilinçaltında göğüsler üreme göstergesidir. Erkeklerin bilinçaltındaki üreme düşüncesi fantazilerini de artırıyor ve daha çok seviyor.
Göğüsler kadınları uyandıran, tahrik eden anahtardır. Cinsel açıdan kadınları uyarmak, orgazm olmasını sağlamanın en kolay yolu göğüsleridir. Erkeklerde bu durumu kullanıp sekste daha çok haz alır.
Göğüsler eğlence noktası gibi görünür. Bebekler emerken oyun oynar gibi yaparlar. Erkekler için de, seks sırasında ken büyük eğlence göğüslerdir.
Erkekler görsel olarak uyarılır. Kadının genital bölgesinden sonra en uyarıcı şeyi göğüsleridir. Erkek için kadının fiziksel görünümünde en önemli yeri göğüsleridir.
Açıkçası çiftleşme sürecinin bir parçası olarak görünen göğüsler, erkeklere kışkırtıcı geliyor. Dikkat çekici olan göğüsler, bu yüzden bir çok reklamda bu figürler kullanılıyor. Toplum tarafından da dikkat çeken göğüs faktörü, baskı altında tutuluyor ve çekiciliğini koruyor. :)
Eee güzel bir uzuv çünkü. Meme yalamak aslında meziyet gerektiren bir durum; fazlaca sert ya da fazlaca sakin olunmamalı, ortası tutturulmalıdır. ve daha da önemli olan şey ise dil hareketleridir. aç bir kuzunun annesinin memelerini çekerken ki kadar istekli, bir mektup zarfını yalarken ki kadar da ince ve titiz olunmalıdır.. her cinsel eylemde olduğu gibi burada da iç güdü, akıl ve karşılıklı haz algılarının birleşiminin eylem esnasında dimağlara hakim olması gerekmektedir.
olayın teknik yönüne bakar isek, bu eylem yapılırken doğal olarak eller boş durmamalı, partnerin değişik noktalarında gezinmelidir. tercihen el ile iki memeyi birleştirip ortası yalanabilir veyahut bir teki yalanıp diğeri sıkılabilir. oldukça eğlenceli bir eylemdir. ön sevişme esnasında uzun tutulması ana seksi daha da zevkli kılabildiği gibi başlı başına da güzel bir haz kaynağıdır
Genelleme yapmamaya davet ediyorum; "bütün erkekler memeye düşkün değildir sadece çoğu düşkündür."Şahsen, memeye düşkünlüğüm doğumumdan 'ilk 6 ay içerisinde' ve 2 yaşına kadar devam etmiş bir süreç. Anneye olan muhtaçlıktan içgüdüsel yani tamamen. Büyüyünce 'kadını cinsel obje' olarak görmediğim için 'memeye bir düşkünlüğüm' söz konusu değil. Aseksüelim, meme dediğiniz 'bebeğin belli bir gelişim aşamasına kadar besin ihtiyacını karşılamak üzere süt üretmekten ve salgılamaktan sorumlu yapılardır.' sonuçta. Abartmaya 'kadını maddeleştirip' organlarını kutsallaştırmaya 'cinselliğe malzeme yapmaya' gerek yok. Benim algım tamamen bu yönde 'memeye meraklı olan erkek' aklı fikri sürekli 'cinsellik' üzerinde duraksayan oluşumdur.
Niye olmasınlar ki! Gözlerini memeyle açıyorlar, travmatik bir şekilde o ilişki bitiyor. Sonra sevgilileri devreye giriyor. Bilinçaltlarında var bu aslında. Bir de tabii sevişirken seyretmeyi ısırmayı dokunmayı çok seviyorlar.
İlkel bilinçaltımız gereği, iri memelere olan düşkünlüğümüz (gerçi ben kalçacıyım) doğacak veletin daha iyi emzirilmesi ve doğal olarak daha iyi doyurulabileceği yüzündendir. Yani soyun sağlıklı bir şekilde devam ettirilmesi..
Doğuştan default olarak gelir bu düşkünlük göğüslere. Aaa büyük meme var lan deyince hadi çocuk yapalım gibi bir şey söyler ilkel bilinçaltı.
Bu yüzden memesi küçük kadın yok konumundadır. La senzadır, süngerli müngerli sütyendir falan sapıtırlar kadınlar bu yüzden.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seviyorlar, okşuyorlar, öpüolar, emiyorlar, aralarına penslrne sokuyrlar, sevk alıyorlar nasıl düşkün olmasınlar, üzerlerin de zıplarken gögüslerin saklanması hele deli oluolar tutup ıssırıolar.
Memeler her yönden etkileyici. Ben bile giyinip soyunurken etkileniyorum. 😋 etkileyici seksi ve güzel görüntü 👍 aşırı da tahrik olurum , çamaşır yokken elim degse fenaaa 🤪
Çünkü meme kadınlarda var. (en başta memeli canlılarda yavrunun beslenmesi için evrimleştiğini düşünebiliriz.) Daha sonrasında da erkeklerin kadınlara yönelip çiftleşmesini sağlayan genler sonraki nesle daha çok aktarılacağından doğal olarak memelere düşkün olma geni daha avantajlı olup bu hale getirmiş erkekleri
Bir kadından tam randımanlı zevk almanın üç noktası ıslak dudaklar ile doyasıya öpüşme, küçük, ayrık ve iri başlı göğüsleri avuçlayıp yoğururken aç bebek gibi emek ve kaymak misali, mis kokulu vajinanın kokusunu ve lezzetini tatmak... Hayır diyecek erkek varsa hayatın zevkini bilmiyor demektir.
Buradaki soruların geneli -konu farketmeksizin, bir soru içermesine içeriyor ama makul ve mantıklı cevap veren kişi sayısı çok nadir. Yine soru var ve cevaplardan ziyade herkes kendi fantezi dünyasını yazarak cevap verdiğini zannetmiş. Pek ümitli olmamakla beraber bu durum değişir demek istiyorum. Gelelim cevaba.
Freud der ki -ki kendisi psikanalizin kurucusudur ve bu konuda hala bir otoritedir, çocuk dünyaya geldiğinde tattığı ilk duygu sarılmadır diğeri ise beslenme dürtüsünde kaynaklanan emmedir. Yani dünyaya geldikten sonra çocuğun ilk teması anne göğsüdür. Ve bu bilinçaltına işlenir. Yıllar ne kadar geçerse geçsin çocuk göğüslere olan ilgisini hiç kaybetmez ve ilk gün ki gibi canlıdır bu ilgi. Göğüslere düşkünlüğün nedeni burdan kaynaklanır. Hatta ve hatta herkesin “oral olmadan seks olmaz” diye tutturmasının nedeni altında yatan neden dahi Freud tarafından açıklığa kavuşturulmuştur.
Basit. Hayata meme ile başlıyoruz. Emiyoruz besleniyoruz, büyüyoruz..
.. sonra kopuyoruz belirli çağ'da bu sefer şekil değiştirip hayatımıza tekrar dahil oluyor. Keşfediyoruz yapısını inceliyoruz bu sefer zevkimizi keşfediyoruz. Seks sonrası stres topu misali avucumuzda geveliyoruz... rahatlatıcı etkisi var. Yaşamın yapı taşlarından, zevkin ise odağında bir yapı..
Memeciyiz , seviyoruz... Çokta anlam yüklememek gerek sonuçta meme.
Çünkü çok kullanışlı bir yer orası.. Görüntüsü güzel, okşaması zevkli. Bazen stres topu bazen yastık oluveriyor. Anne olandan süt de geliyor. Ee daha ne olsun ((:
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bilmiyorum ama çooooook seviyorum, kızı daha öpmeye başladığımda göğüslerini elime alırım ve en son orgazm olup boşaldıktan sonra bile memelerini bırakmam avucumda olurlar, hatun kucağıma gömülüp uyurken göğüslerini hafiften okşarım, apayrı bir zevk veriyor bana göğüsler, vazgeçilmez bişey. bazen seyretmesi bile çok hoş oluyor mesela pompalama yaparken löplöp göğüslerinin sallanmasını seyretmekte çok hoşuma gider ;)
Memeler ilgi çekicidir falan ama son 10 senedir sütyen takmama, gevşrk takma, rahat giyisiler giyme vs sebeplerden dolayı nötr hale geldim. Cinsel ilişkide sarkık olanlar daha hoş oluyor, genel olarak sarkık severim. Sakar Şakir'deki Sevda gibi. 😀
Ben değilim şahsen sadece estetik güzel görünen dikkat çeker erkek dikkat çekene bakar niye kizlar baklavalı erkeğe bakıyor diye soruldugu gibi göbekli erkeğe plajda kaç kız bakar?
Evet. Aynen öyleyiz. Dogardoğmaz bizi o koca memrlerle tanıştırıyorlar. Doğar doğmaz o tatlı memelerı avućlaya avućlaya seve seve doyasıya emiyoruz. Doğru o günden beri memenin o en tatlı kahverengi tomurcukları acıtmadan ısırıyoruz da. O konuda çok ustayız çook... itiraf edin, siz de bu sevgimizden sevişimizden ćok memnunsunuz 😉😘😎❤
Tek bir nedeni olmaz yok bebeklikmis yok beslenmeyis neden kizlar kadinlar hic dogmadimi bebek olup emmedilermi. Neyse herkesin farkli bir nedeni olur ergenlikten once hic sevmez hatta nefret ederdim ama ergenlikten sonra sevmeye basladim icgudusel olarak şehvet duygulari tavan yapinca ya da yaptiriyorlar. Bence meme kucuk olsada sorun yok ama fil gotu gibide olmasin bence
😀 ablacım çünkü erkeklerin memeleri yok tabi bazılarının ve meme her cinse cazibe kazandırıyor birazcık ama erkekler dolgun olduğu için hanımefendileri daha cazip buluyor ama bazıları yoksa herkezde var meme 😀🤔 biraz geniş boyuttan bakmak lazım.
Bu soru ile 2 aydır gündemde olan virüse kafa attın sana helal olsun güzel insan.. ve asıl cevap Kadınların sadece Memelerine değil her santimetresine tavız biz erkekler bunu bilmiyor olamasın..
Hoşumuza gidiyor heleki yalayıp emerken ufak ısırıklar atarken yüzünüzdeki o tebessüm ve duduklarınızı ısırmanızın yanında hafif inlemeleriniz çıldırtıryor
Sen sebebi söylemişsin zaten sıcacık ve yumuşacık diyerek 😍 Boşa 1 avuç mutluluk demiyorum ben onlara ki sen bu konuda çok şanslısın orkide😍
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Meme özel bir uzuvdur ve olumlu etkisi büyüktür hatta uzmanlar bile tıbben kanıtlı şekilde demişlerki negatif enerjiyi atıp pozitif bir durum getiriyomuş bir nevi terapi gibi işe yarıyor hem erojen hem de görsel güzellikleri ayrıca bir bebeğin gelişim karnının doyması için yani okadar çok güzel yanı varki sadece erkekler değil kadınlarda hayran memelere ama bide mercedes amblemi gibi gözümüze sokar gibi taşımaya kalkıp en etkili silah gibi amacla kullanılmasa keşke 🤔🙄😁
Ama o bebeklikten başlıyo daha dogar doğmaz emmek karnını doyurmak ilerde de sürekli doymak istemek. Iri ve yuvarlak göğüs fetişti olmaktan hayatimin hiç bir doneminde vazgecmedim:)
Hoşumuza gidiyor heleki yalayıp emerken ufak ısırıklar atarken yüzünüzdeki o tebessüm ve duduklarınızı ısırmanızın yanında hafif inlemeleriniz çıldırtıryor
Çünkü onları sıktıkça stres atıyoruz. Ayrıca erkek kadın cinsiyetini yaratılış gereği ayıran büyük bir özellik memeler. Tabi küçük bir özellikte olabilir ama olsun 😂
bunun ıcın bılımsel arastırmalar var.. memeli canlılarda bır dık duran bızlerız ondan dolayı bır merak cekıcılık gıbı bır durum olabılır dıyolar falan fılan