+1 yılAffedilebilir fakat sadece kişi yaptığı davranış için affedilir gerekçeleri sorgulanır ya da sorgulanmaz sonra da o ilişki artık bitmek zorundadır. Eğer affedip bir daha olmayacağına inanılıyorsa orada büyük bir yanılgı var. Aldatan kişi bugün olmazsa yarın mutlaka tekrar aldatır. Hatta daha önce nasıl olsa affedildiğini bildiği için tekrar yapması çok daha kolaydır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sadakatsizlik affedilebilir ama kabul edilemez. Aldatma olarak olduysa affedilmez. Peki aradaki fark ne? Yapan kişi gelir söylerse, yani kandırmazsa affedilebilir ama devam edilemez, çesitli sebeplerle yapmış olabilir.
Fakat hem bunu yaptı hem de söylemedi, sorulunca reddetti, onkar etti, üzeeine devam etti vs. yani tam olarak kelime anlamı ile aldattıysa affedilmez.
Tabi ki tercih edilen ve doğru olan kişinin duygudurumunda bir farklılık görmedi ile bunun için gerekeni yapması yani ayrılması ve sonra ne yaşayacaksa onu yaşamasıdır.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa çok aşıksan karşı taraf da çok pişmansa devam etmek istemez misin yine de?
Soran+1 yılYine sinir bozucu şekilde aşırı mantıklı bi yorum 🤣🤣👏👏
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın ilk önce kendisine saygısı olmak zorunda , daha sonra başkasına.
Kendisine saygısı olmayan birinin başkasına saygısı olmasını beklemek , dışarda yağan yağmurda ıslanmayacaginizi düşünmek gibi.
Hayatta öğrendiğim ve anlamlı cümlelerden birini paylaşmak isterim.
Bence çok şey anlatıyor.
Herkes kendine yakışanı yapar.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle empati yapamadığımız yegane konu.
Aldatan herkes affedilmek ister.
Aldatılan kimse affetmek istemez
Bu işte bir gariplik var.
07 Yorumla
Soran+1 yılİletişim kuramayan bi milletiz yumurta kapıya gelene kadar görmezden geliriz herşeyi yok sayarız halı altına süpürürüz. Sonra da çarşı pazar karışınca da asıp kesmek tek bildiğimiz!
- +1 yıl
Bu aslında iletişimin ötesinde insanın bencilliği ile alakalı bir konu. Kim "beni aldatabilirsin" der ki?
İstediğin kadar iletişim kur sonuç aynı.
Soran+1 yılAldatılmanın öncesinden bahsediyorum ben belirtilerinden.
- +1 yıl
Tamam ben de aynı şeyden bahsediyorum. İstediğin kadar iletişime geç. İstediğin kadar ihtiyaclarini dile getir. Aldatan kadar masumsun. Aldattiktan sonra da suçlusun. Sorun çözülmüyor.
Soran+1 yılTüm ihtiyaçları karşılanan bi kadının aldatacağını düşünmüyorum şahsen🤔
- +1 yıl
Bilemiyorum. Tüm ihtiyaçlar derken insanın ihtiyaçları + özel fantezileri vardır ki bu, durumu içinden çıkılmaz bir hale sokar.
Ayrıca ne kadar güzel de olsa ünlü de olsa yine de aldatılmalara sahit oluyoruz.
Birçok sebepten olabiliyor
Belki de sadece farklı gazlar yaşamak için aldatıyor
Bunun ucu yok.
Kadın başka birisi olamayacağına göre... - +1 yıl
Gazlar değil Hazlar olacaktı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben hiç bir şekilde affetmem. beni sevmeyen kadın veya beni aldatan kadından ayrılırdım direk ve bir daha konuşmazdım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsadakat sözünü ihlal eden bilmelidir ki aynı şekilde karşılık görecektir
işin özü asla sizin söyledikleriniz gibi yani şöyle
"Duygusal boşluk, cinsel ihtiyaçlar, evlilik hayatının rutin olması, cinsel hayata renk getirmek, yeni bir heyecan yaşamak, aldatmanın artık bir alışkanlık haline gelmesi, eşle yaşanan iletişim"
bunların hiç birisi bahane olamaz imkansız mümkün değil aksini iddia eden bence geniş yürekli hatta işkembe taşıyordur mide yerine
bundandır ben affetmem Allah değilim
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu affeden çok fazla kadın var ama. Affetmek zorunda kalan. Sadece erkekler açısından düşünmeyin.
- +1 yıl
ben herşeyi genel anlamda yazdım tek taraflı asla değildir sadakatsizlik
Soran+1 yılİşte biri iter biri gider hesabı
- +1 yıl
bakış açısı
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen affetmem beni seven başkasıyla bir şey yaşamaz bir şeyler bitmiştir eyvallah bitirirsin arandakileri başkasıyla olursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte hem pastam dursun hem karnım doysuncular var🙂
- +1 yıl
aynen öyle
Aldatmak nedir önce bunu açmak lazım. Aldatmak başkalarına verilen sözlerin yerine getirilememesi olarak da tanımlanabilir. Sonuçta her türlü olumsuzluğa rağmen söylediklerinin tersini yapmak aldatmak olarak tanımlanır. Sözlerinin aksine davranışların nedenleri ne olursa olsun, aksini yapmamak gerekir veya başta verilecek sözler düşünülerek verilmesi gerekmektedir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Affedilmez ama yakalanmadan belli etmeden devam edersen bunada gerek kalmaz
19 Yorumla
Soran+1 yılİnsanları kışkırtan düşünce tam olarak bu sanırım 🙂
Soran+1 yılYani evet
Soran+1 yılİşte sonra patlayınca da o mükkk giriyo bi taraflarına🤣🤣
Soran+1 yılAhaha🤣soru bu sadece benim yaşadığım veya yaşamak istediğim bi durum değil🙂aklıma geliyo görüşleri merak ediyorum soruyorum 🤷♀️
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Güçlü olan affetmez ama onu hayatının merkezine alan onsuz yaşayamayacağını düşünen güçsüz biri affedebilir bağrına taş basarak
30 YorumlaHerseye katlanılır. Herşeyin üstesinden gelinir. Ama aldatmak çok alçakça birseydir. Hersey biter hersey.
20 Yorumla
+1 yılSadakatsizliğin benim lügatımda hiç bir mazereti yok affetmem, sıkıldın mı? Başkasına mı aşıksın, evlilik mi monotonlaştı, söyle kardeşim söyle sonra ayrıl ya da boşan sonra ne halin varsa gör
010 Yorumla
Soran+1 yılBi kadın bunları nasıl söylesin? Ama erkek söyleyebilir buna rağmen söylemiyorlar.
- +1 yıl
Açık fikirli, açık görüşlü ve tabi en önemlisi cesur olmak gerekiyor
Soran+1 yılDürüst olmak gerekiyo herşeyden önce. Kimse aldatmak veya ayrılmak için evlenmez o noktaya gelindiyse iki tarafında payı vardır illaki kimse göründüğü kadar iyi veya anlatıldığı kadar kötü değildir..
- +1 yıl
Dürüstlük konusunda sana katılıyorum, bende şunu anlamıyorum ayrılmak için kimse evlenmiyor, e abi o zaman gayret, o zaman sabır gösterin, karına, kocana ilgili ol farklı değişik anlar oluştur, koltuğa gömülme, eğer ki bu söylediklerimin aksine trip şekil suskunluk yapıyorsanız” iki şahıs için” geçerlidir, bir birinizi yıpratmayın, anlaşabileceğiniz farklı kişiler bulun, bir birinizin hayatını zindana kabusa çevirmeyin✌🏻
Soran+1 yılAynı fikirdeyim. Köprüyü geçtim 2de çocuk doğurttum karı otursun evde ben hayatıma keyfime bakayım derse erko o olmaz işte sonra sıkıntı çıkar o evlilikde.
- +1 yıl
Ha bak onada karşıyım öyle erkek benim gözümde erkek değildir, o kişi korkağın ve yobazın önde gidenidir bence ki Allah öyle tipleri tüm kadınlardan uzak tutsun
Soran+1 yılÇok var maalesef ve gittikçe çoğalıyorlar
- +1 yıl
En önemlisi görgü ve kültür, saygılı kibar efendi birini bulduğunuzda kaçırmayın
Soran+1 yıl🤣🤣Olur
- +1 yıl
🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsla affedilemez... Çünkü aldatma bir hata değil, suçtur. Hatalar affedilir ama suçlar cezalandırılmalıdır ki adalet yerini bulsun..
00 Yorumla
+1 yılBende asla affı olmaz. Tek kalemde silerdim.
10 Yorumla
+1 yılSadakatsizlik bir ilişkide asla kabul etmeyeceğim bir şeydir.
00 YorumlaBirbirini biliyoruz o yüzden sadakatsizlik olmuyor yaşamaya bakıyoruz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Affeden kendini büyük ayıp etmiştir. Aldatmanın bahanesi olamaz.
00 Yorumla
+1 yılanlaşılan aldatma konusunda deneyimlisin. bence bu konuyu en iyi kadınlar açıklar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen affederim mantıklı açıklaması varsa
Öylesine yaptım derse affetmem00 Yorumla Abi cinsel ilişki ile Romantizmin alakası yoktur neden affedilcek bir şey olsun nolaxak yani cinsellik bu gayet doğal bir şey sen de yap o da yapsın siz ilişkinize bakın
00 YorumlaSadakatsizlik affedilmez.
10 YorumlaAffederim. Sonra defederim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılBence olabilir duygusal bağlanma yoksa...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAffeden çok
18 Yorumla
Soran+1 yılSen affeder misin?
Cevap sahibi+1 yılÖnce den söyle
Soran+1 yılAffetmem heralde yas
Cevap sahibi+1 yılEmin değilsin sanki
Soran+1 yılYani oan ki duygu durumu yaşananlar önemli etkenler.
Cevap sahibi+1 yılAfeedeceksin sen
Soran+1 yılBüyük konuşmayı sevmiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılBı açık kapı bıraktın 🔥
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çünkü sadık kalmamissin
00 YorumlaAsla
10 YorumlaAsla.
10 YorumlaHayır, affedilmez.
10 Yorumla
+1 yılHayır asla
19 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl