Daha tanisir tanismaz hemen eve gidelim demeleri hemen cinselik istemeleri bune ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Daha tanisir tanismaz hemen eve gidelim demeleri hemen cinselik istemeleri bune ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aşk güven samimiyet sevgi diye bişey kaldı mı? Herkes herkesi aldatıyor kim kimi gerçekten sevip guvenebilir? Sevmeyenin de amacı sadece cinsellik olur!
Aynen oyle ne bu
Bu, insanlığın bittiği devir. Sadece seks için yaşayanların devri.
Maalesef
Maalesef 🤷
Hemen yat kalk iliski jsteyen abaza sapikliklarla dolu olup dadan dala atlamak pesinde olmalarınin gostergesidir. Hemen evden once bir tani uyumuna bak cekimine bak ya...
Valla onlara prim verip sonra erkek kalmamış diyenlere bakıyoruz da piyasada doğru düzgün kız da kalmamış
E siz kızlar para yiyince bizde sizi yemek istiyoruz aynı şey
Her kiz para yemiyor nerden çıkardin bunu?
Evet gerçekten çok büyük bir sorun 🤦🏻♀️ ne olacak böyle ya
neden ıstemesın kadınlar ısteyınce ateslı oluyo erkek ısteyınce sapık ne alaaa memleket.
hadı hemen yapmadın 1 hafta sonra yapıncamı namus tımsalı olunuyor sacmalamayın karsılık beyenı ıstek varsa neden saklıyayım
Önüne gelenle olmak ne kadar basitlik
Söylerse dürüst davranmış, hayır de bitsin ne bu ya? Ortalık kavalye doluyken de burnunuz kaf dağından inmezdi. O zaman da yalan söyleyen ekmeğini yerdi. Size onlar lazım. Hadi ablacm hadi...
konuşmaya başlayınca bir önlerine yem at anlarsın niyetlerini zaten biraz kafanı kullan sende ozman ahahaha
piyasada düzgün kız kalmışmı? nerde eve gidelim diyenler var onlarla muhatapsınız
Konuşmadan tanismadan nerden biliceksin zaten duyar duymaz iletisimimi kesiyorum
Kütüphanede bile sapiklar dadanmis dusun gerisini sen
normal biriylede siz tanışmıyorsunuz çünkü hep dış görünüşe bakıyorsunuz :D
Baktığımızi kim soyledi
kızlara sorsan hiçbiri bakmam der.
Asil erkekler bakiyor sorsan hiçbiri bakmiyoruz der
bi erkek yüzündeki sivilceyi dert etmez ama siz vücuttaki en ufak nokta için takıntı yapıyorsunuz. mükemmel arıyorsunuz. erkekler bakmaz demem ama kızlar kadar değil. sizin hepiniz bakıyor
Böyleleri neden yok? ↗
bu sadece bir örnek hayallerinizi biliyoruz
Ekonomi kötü ondan da olabilir dışarda çok para harcanıyor
Ekonomi ne alaka
nerde aradığın önemli tatlım
Kütüphanede de olmaz ya
Tatlım uygulamalarda felan ise kullandığın fotolar önemli bu konuda ve o uygulamalara hep ilişki arayanlar gidiyor yüzde ikisi felan normal arkadaşlık için felan ordadır onunda sana denk gelmesi zor ya da tipini beğenmiyorsundur
Tipe bakan biri değilim
Tipe baksam keske hepside çirkin suratsizdi 😁 yakışıklı boylar bunlarin kadar sapik cikmazdi bence
insanlar hep bakıyor tatlım ne kadar bakmıyorum desede bakıyor.
sen tolerans gösteriyorsundur belkide tatlım. fotolar dekolteli mi?
Hayir tam tersi kapalı hatta türbanlı arkadaşım var onada öyle tipler gelmis
tatlım o zaman kullanma öyle programları. üzüldüm senin adına umarım güzel birisi karşına çıkar büyük bir şehirde mi yaşıyorsun
GünümüZ ilişkileri böyle kadınalrda kabul ediyor?
Ben etmiyorum ama herkesi ayni sanamazsin
Tabi mi öyle ama çoğu öyle sanki
Yooo benim cevremde ole değil yanlis kadınlara dusmussunuz siz
burada görüyorum
senin piyasa tehlikeli belli
Kütüphanede bile artik sapiklar dadanmis
kutuphanede yanina gelip hadi eve mi gidelim dedi :)))))
Evet
yok artik :)
Maalesef var artik
:))))) ben kutuphanede konusan insan bile gormedim :)))
neyse size bol sans ama bu sanki fazla abarti oldu
Nerede nasıl tanıştığın da önemli
Sosyal medya gercek hayat farketmezsin
Hmm senden öyle cesaret buluyor olabilirler mi?
Sadece bana değil cevremdeki kızlarda ayni
Anladım yani ülkede böyle birsorun var zaten hatta bunun sikintidi düzgün erkekler olarak bizde çekiyoruz ama hayat bu herkesin kalbine göre biri gelir elbet
Yoruyor ama bu insani artik guvensizlik tanismak bile istemiyor bir müddet sonra insan sanki herkes ayni gibi geliyor bana
şu an o sıkıntıyı iliklerime kadar ysdayan birisiyim yani kader ortağıyiz 🚬 ama bunun bir çözümü yok
Düzgün erkek var da sana denk gelmemiştir
Bukadari fazla ama sanmiyorum ya olduğunu ne real ne sanal alem sadece bana degil birkac arkadasla konuşuyoruz onlarda ayni şeyi söylüyor
Depremden sonra böyle oldular
Eve gidelim mi jsjsjs bizimkiler hızlıdır
Amaç net, dikkat önemli
Sana denk gelmemiş
Kütüphanede olamaz ya
Sana denk gelmemiş, çünkü küçük bi azınlığa dönüşmüş
İlk adımı kadın atmalı bence 😄
Hahah cıdden ya