Ya hangi erkekle tanışsam ilk andan amacı cinsellik. Direkt sorusu ev cinsellik ailenle mi yaşıyorsun filan. Asla sohbet edelim tanışalım değil. Ailemle yaşıyorum foto atmıyorum dediğin an engelliyor hepsi. Hepsi istiyor ki anında kadın seks yapsın yoksa direkt engelliyorlar şaka gibi. Normal tanıyan seven flört eden erkek kalmadı mı? En tipsiz fakiri bile 3 buluşma yakınlaşma olmazsa kayboluyor ortadan.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Böyle davarları nasıl çekiyorsunuz kendinize anlamıyorum
Ve toplum yapısı bı şekilde bozuluyor
Evlisinin derdide aynı bekarının derdine gönül okşayım yok varsa yoksa akılları şeylerinde ama bizlerdende kaynaklı kadınlar çok ortada bedenleri biz sapık yaptık erkkeleri
Ne alaka ya onlar sapık
Hayır anlamadın sen ben evliyim bir güzel söz yok gönlümü alma yok varsa yoksa cinsellil diyorum
Hmm çok kötü ya. Anlatsana biraz kaç yaşındasınız nasıl tanıştınız çocuk var mı. Yine iyi cinsellik var. Karısını hiç beğenmeyen eve gelmeyen adam da çok aldatan.
Bi evli çocuklu kadın tanıdığım var. Kocası kadını hep sayıp sövüyor ama sabah akşam da zorla seks yapıyormuş kadın çok mutsuzdu.
Zorla değil ama bizde yinede bazen istemiyoeum çünkü sevgisiz xinsellik oluyor 4 yıldır evliyiz 11 yıldır sevgiliydik
Yani sevgisiz oluyor işi bitince bitiyor
Ama sanırım uzun ilişkilerde o normal gibi ya. Benim hiç uzun ilişkim olmadı max 3 ayda bitirdim ben ondan hep aşk tutku heyecan özen vardı asla sıkılarak görev givi duygusuz zorla seks yaşamadım sma düşünüyorum mesela hepsiyle devam etsem evlensem kesin bir yıla kalmaz bunu yaşardık yani çünkü erkekler öküzleşiyor zamanla.
Aiz evlenmeden mi ilişkiye girdiniz hep
Hep derken yani 100 kişi değil zaten. Evet evlenmedim hiç.
İyi ki de evlenmedim çünkü hepsinden 2-3 ayda sıkıldım zaten boşaması zor olurdu.
Yok 100 kişi xemedim ama kaç kişi olduysa hayatınızda evlenmeden keike yapmasaydınız demek istedim
Niyeymiş. Tamtersi evlenenene kadar bekleyenlere acıyorum. Zevk vermeyen bir adamla evlenilmez.
Ben öyle düşünmüyorum maalesef
E banane ben de senin gibi düşünmüyorum sana karışıyor muyum ne haddine mal. Ben sana boşan diyor mıyum sen kimsin de bana evlen diyorsun. Evlenip senim gibi tecavüze mi uğrayın.
Bacım sana kötüsün demedim sadece fikrim bu dedim sana hakaret etmedim
sana fikrini soran mı oldu
Sormuş tarzın laf sokucu aşağılayıcı bi kere hiç mal mal orada kıvırtmaya çalışma terbiyesizlik yaptığın. Her neyse sana hanzo hocanla mutsuz hayatlar ben çok mutluyum valla kimsenin ağız kokusunu çekip zorla istemeye istemeye aynı yatağa girmiyorum çok şükür.
Hani gören de bekar seks yapanları mutsuz kötü evliler de zevk ve aşktan dört köşe sanır. Tamtersi.
öyle ablacım maalesef :D
Millet elinde gezdiriyor aşko dikkat et 😂😂
Yok artık hızlı her şey
Var da denk gelmiyordur 😄
Nadiren de olsa var
Çokmu açık goyınoyorsun
Yoooo
Haketmiyosundur