Cinsel Yaşam Göğüslerimi avuçlayıp sıkıyorum bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Hoşuma gidiyor napim çok yumuşacıklar🤤 Göğüslerimi avuçlayıp sıkıyorum bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mastürbasyon yaparken genelde gögüslerimin ucuyla bi yandanda oynuyorum :D 8 0 Yorumla
Elnino1789 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Dokunmak, ve aynı zmanda dokunulmak istiyorsun. bu da seni tahrik ediyor. hepsi doğal bir seleksiyonun parçaları. yarın vermeye başladığında sadece seks isticeksin. bu durum da çok doğal olucak. 1 0 Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Ya sen zevk almazsın ki onları sıkmaktan okşamaktan geleceksin ama ben onları bir sıkacağım okşayacağım emeceğim sen o zaman zevki göreceksin oy oy oy 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birde dille ucunu ce dairenin içinin yalanip emilmesinde düşün defalar ca ediliyor ol el balkutusu dudaklarını okşarken kivranmazmisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani ben de yapıyorum mastürbasyon yaparken hatta ucunu kremleyip okşuyorum daha zevkli oluyor 4 0 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Çok haklısın ben de olsam öyle yapardım hatta fazlasını... 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Bizim yapmamız lazım onları sen nşye yapıyon 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kardeş biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar 0 0 Yorumla
ZbiliGonzalesZ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl E hani göğüslerden ne zevk alıyonuz diye erkekleri suçluyordunuz 🥲😅 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Avuclayavak bir partner bul daha zevk. aljrsin 1 0 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Keyfine bak. İstekli bi kadın mısın? 0 0 Yorumla
Spartanyus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cidden stres topu gibi yumuşak vs ve sevimli 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet bebeğim tut onları 😅 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Sorun yok bende yapabilsem keşke 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Bir çeşit mastürbasyon aslında bu. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. aferin sana 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben de cjfj 6 2 Yorumla Hemşi-R +1 yıl Çok tatlı gözüküyorlar Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl Kesinlikle :) Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. nasıl olduklarını görmek gerek :) 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet çok yumusaklar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
mastürbasyon yaparken genelde gögüslerimin ucuyla bi yandanda oynuyorum :D
Dokunmak, ve aynı zmanda dokunulmak istiyorsun. bu da seni tahrik ediyor. hepsi doğal bir seleksiyonun parçaları. yarın vermeye başladığında sadece seks isticeksin. bu durum da çok doğal olucak.
Ya sen zevk almazsın ki onları sıkmaktan okşamaktan geleceksin ama ben onları bir sıkacağım okşayacağım emeceğim sen o zaman zevki göreceksin oy oy oy
Birde dille ucunu ce dairenin içinin yalanip emilmesinde düşün defalar ca ediliyor ol el balkutusu dudaklarını okşarken kivranmazmisin
Yani ben de yapıyorum mastürbasyon yaparken hatta ucunu kremleyip okşuyorum daha zevkli oluyor
Çok haklısın ben de olsam öyle yapardım hatta fazlasını...
Bizim yapmamız lazım onları sen nşye yapıyon
Uclarina dilinle daire ciz daha zevk alirsin
Kardeş biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar
E hani göğüslerden ne zevk alıyonuz diye erkekleri suçluyordunuz 🥲😅
Avuclayavak bir partner bul daha zevk. aljrsin
Keyfine bak. İstekli bi kadın mısın?
Zevk alıyorsan normal
Cidden stres topu gibi yumuşak vs ve sevimli
Evet bebeğim tut onları 😅
Tüm kız arkadaşlarım yapıyordu bunu
Sorun yok bende yapabilsem keşke
Bir çeşit mastürbasyon aslında bu.