Cinsel Yaşam Göğüslerimden zevk alıyorum, normal mi bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 meme uçlarımda yalanmasından daha çok dokunulmasından zevk alıyorum ıslaklık hissizleştiriyor sanki normal mi bu Göğüslerimden zevk alıyorum, normal mi bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Ergenlik döneminde vs kendin çok okşuyor muydun belki ona alışık olabilri zamanla emilmesi vs de hoşuna gider 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet ondan da olabilir Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Emerken dişlemesi vs Hoşuna gidiyor mu ya da denedin mi? Sence ıslak olması mı hissizleştiriyor yoksa o dokunma sıkılma hissini mi arıyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Evet ısırılması da hoşuma gidiyor Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Yani anlamak ve kendini keşfetmen konusunda daha bir şeyler sorarımds KS ban atabilir😂 Yorumla
KINGAMAYALNIZ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Normal bence kadınlar göğüslerinin ellenmesinden daha zevk alıyor. Uçlarını hafif bükmek de farklı hissettiriyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evetttt Yorumla KINGAMAYALNIZ 1 yıl Bak ne güzel bildim 😁😎 Yorumla Soran 1 yıl Evet çok güzel bildiniz Yorumla KINGAMAYALNIZ 1 yıl Başka soru varsa cevaplayım akla takılan ahhaha Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Islatıp üfürmek acayip zevkli olur denedinizmi. Memenin opulup yalanmasi edilmesi olmazsa olmazdir 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Merhaba, aslında her kadının aynı değildir tabiki haz noktaları ve yapilanlara tepkileri, sen dokunulmasindan haz alıyorsun bazıları isirilmasindan 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Benimde ilgi alanım kesinlikle 😅 sana masaj yapmak isterdim şöyle başlardım önce 0 1 Yorumla Rijit 1 yıl Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Herkes ayni sekilde dokunulmayi sevmeyebilir bu normal 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Bazısı okşanmasından hoşlanır. Zevk senin ıslaklıktan hoşlanmayabilirsin 0 0 Yorumla
Masal63636633 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Bende memeleri öpmeyi okşayıp onları ezmeyi sabaha kadar uçları emmeyi çok seviyorum 1 1 Yorumla Masal63636633 1 yıl Deliler gibi yerimmmmmm Yorumla
sedat6464 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Çok normal bende bayanların memelerini okşamayı seviyorum 0 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Sende kuru kuru sevıyosun demekkı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hıhı Yorumla Mehmet_2 1 yıl Bunjnda zevkı ayrı Demekkı ama herseyde kuru tercıh etme sakın Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben emmeyi severim altı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl UClarının sıkılması ve ısırılması peki? 0 10 Yorumla Soran 1 yıl O da çok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalanması yeterince uyarmıyor demek ki aslınad seni. Sen daha güclü hisstmek stiyorsun erkeğini.Göğüslerin avuclanması peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O sarmıyor mu? Yorumla Soran 1 yıl Ehh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl CAnın yakılmasını mı istiyuorsun sevişirken? Yorumla Soran 1 yıl Evrt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En çok seni tahrik eden ne peki? Yorumla Soran 1 yıl Burdan çok özelimi anlatmak istemiyorum kusura bakmayın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıktım gel istersen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ORdan daha rahat anlatabilirsin sanırım Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Dokunmasını bilen daha etkileyici olur evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oldukça Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dilin yeri daha başka olursa tadından yenmez :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Baş parmak uçları ile halka çizmek 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hıhıhıhıhıhıhıhı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Islanırmısın Yorumla Soran 1 yıl Hıhı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç beden Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapisal olabilir belki 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ikiside zevkli güzel ya. 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gayet doğal 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Büyükmü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ergenlik döneminde vs kendin çok okşuyor muydun belki ona alışık olabilri zamanla emilmesi vs de hoşuna gider
Evet ondan da olabilir
Emerken dişlemesi vs Hoşuna gidiyor mu ya da denedin mi? Sence ıslak olması mı hissizleştiriyor yoksa o dokunma sıkılma hissini mi arıyorsun?
Evet ısırılması da hoşuma gidiyor
Yani anlamak ve kendini keşfetmen konusunda daha bir şeyler sorarımds KS ban atabilir😂
Normal bence kadınlar göğüslerinin ellenmesinden daha zevk alıyor. Uçlarını hafif bükmek de farklı hissettiriyor
Evetttt
Bak ne güzel bildim 😁😎
Evet çok güzel bildiniz
Başka soru varsa cevaplayım akla takılan ahhaha
Islatıp üfürmek acayip zevkli olur denedinizmi. Memenin opulup yalanmasi edilmesi olmazsa olmazdir
Merhaba, aslında her kadının aynı değildir tabiki haz noktaları ve yapilanlara tepkileri, sen dokunulmasindan haz alıyorsun bazıları isirilmasindan
Benimde ilgi alanım kesinlikle 😅 sana masaj yapmak isterdim şöyle başlardım önce
Herkes ayni sekilde dokunulmayi sevmeyebilir bu normal
Bazısı okşanmasından hoşlanır. Zevk senin ıslaklıktan hoşlanmayabilirsin
Bende memeleri öpmeyi okşayıp onları ezmeyi sabaha kadar uçları emmeyi çok seviyorum
Deliler gibi yerimmmmmm
Çok normal bende bayanların memelerini okşamayı seviyorum
Sende kuru kuru sevıyosun demekkı
Hıhı
Bunjnda zevkı ayrı Demekkı ama herseyde kuru tercıh etme sakın
Normal herkes farklı zevk alır
Bence normal bir sıkıntı yok bunda
Ben emmeyi severim altı
UClarının sıkılması ve ısırılması peki?
O da çok
Yalanması yeterince uyarmıyor demek ki aslınad seni. Sen daha güclü hisstmek stiyorsun erkeğini.
Göğüslerin avuclanması peki?
O sarmıyor mu?
Ehh
CAnın yakılmasını mı istiyuorsun sevişirken?
Evrt
En çok seni tahrik eden ne peki?
Burdan çok özelimi anlatmak istemiyorum kusura bakmayın
Gizliden çıktım gel istersen
ORdan daha rahat anlatabilirsin sanırım
Dokunmasını bilen daha etkileyici olur evet
Oldukça
Dilin yeri daha başka olursa tadından yenmez :)
Baş parmak uçları ile halka çizmek
Hıhıhıhıhıhıhıhı
Islanırmısın
Hıhı
Kaç beden
Yapisal olabilir belki
Ikiside zevkli güzel ya.
Hangi yaş dokunsa emme ıslanırsın
Gayet normal herkes haz alır
Normal tabi
Olabilir
Zevkler tartışıllmaz